galin56 написа:Gepet написа:Виждам,че отношение са взели и разумни младежи ,без да опростачват темата.
Страшно сте прави в много отношения,но да попитам за кого гласувахте през последните десетина години?!Никой не им е виновен на българите!Те не показаха качества да се противопоставят на Соросоизма!Избират си боковци,станишковци,гоцевци и други боклуци-българофоби!Обективно погледнато прилагането на Програмата"Сидеров"бе единственно полезния ход!/ако не сте я чели ,прегледайте я!/ Всичко друго е словоблудство ,като "златен палец","новини на турски",“етнически мир“и други буквално незначителни глупости!
Масова подкрепа на АТАКА е последния реален шанс на Родината ни!Помислете обективно, защото иначе ДПС,ГЕРБ и останалите ще продължават да налагат "елегантно"волята си,аргументирайки се с псевдо либерални постулати!Времето ни изтича,като пясък от детски шепички!Всичко друго е вегитиране до размиване на нацията ни ,каквата е целта на отвъд океанските юдио-масони и партньорите им от безличния ЕС!Нормално ли е наследниците на древен народ със забележително културно наследство да бъде управлявано по мутренски?Чалгата във всички сфери на обществения ни живот да се е превърнала в норма!Вземете се в ръце,няма място за много философстване,25 години бяха достатъчни!
Без да съм ничий адвокат е ясно ,че Сидеров като човек има свойте косури като всички нас Изумявам,но нима Боко,Станишко,Гоце и останалите ги нямат?!Важно е ,че не е корумпиран лъжец и подлизурко като тях!
Абе човек ти нормален ли си? Сериозно те питам, иди се прегледай. Тоя ненормалник Сидеров бил последната надежда. Тоя е последната надежда да ни вкара всички в лудницата. Тоя е много по-зле от ВМРО и Валери Симеонов, а виждаме господата какви ги творят сега докато са на власт.Изумявам се как има още хора да гласуват за тая откачалка Болен Лидеров.
Аз съм напълно нормален,но точно такива като теб с подобни разсъждения ни докараха до тук!Жалко!