За феновете на ,,Бягство от затвора''

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

yasen
Контакти:

Re: За феновете на ,,Бягство от затвора''

Мнениеот yasen » 03 фев 2010 11:37

Siegfried написа:Такъв е и случая с Изгубени . Първите 2 сезона ми бяха супер интересни - но след третия вече не можех да го понасям .
Подобен е и случая с Герои . Първият сезон беше трепач . Вторият беше зле . Третият е с много нисък рейтинг .
Сериали от типа Всички обичат Реймънд и Приятели може да продължи и 20 години и няма да омръзне .

За "Изгубени" не си прав, сериала е замислен още от самото начало за 6 сезона, ни по-малко, ни повече, просто сценарият е бил написан предварително докрая, а и аз лично от днес почвам да гледам 6 сезон, който ще даде отговори на много загадки, а иначе първи сезон беше най-скучен, защото тогава се пораждаха действията, но вече след него всичко започна да става все по-интересно и по-вълнуващо. Все пак това е мое мнение, никого не обвързвам с него!

Потребителски аватар
rumen_dqvolaa
Контакти:

Мнениеот rumen_dqvolaa » 03 фев 2010 11:49

Страхотен филм дано да има още сезони :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 фев 2010 12:05

Аз като фен на сериала......не смятам, че се е изчерпал след 2-рия сезон !
Лично мое мнение е, че и 4-те сезона бяха на едно високо ниво......в крайна сметка, заклетите фенове на сериала изгледаха и допълнителните два сезона, като Сезон 3 според мен.......въобще не отстъпва на Сезон 1 !
Смятам....че последните два сезона....допъниха по страхотен начин сериала......абе уникален за жанра си сериал !

П.П.
[offtopic]Не мисля, че продълженията на сериалите.....са лоша идея !
Разбира се, често се случва....те да не са така успешни както предходни сезони....но не съм съгласен, че това си е като по правило !
Да вземем например.....Старгейт SG 1.....мисля, че не е бил замислен за 10 сезона.....но феновете на сериала, не останаха разочаровани, дори когато се замениха ключови герои от първите сезони.......и така и последните 2-3 сезона, предизвикаха небивал интерес....и съответно бяха гледани !
Щв видим обаче.....какво ще се случи със Старгейт - Атлантис след като първите 5 сезона бяха супер успешни....и в последствие решиха да направят още 5.....аз съм оптимист ![/offtopic]
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 03 фев 2010 13:14

Prison Break - след 2ри
Heroes - след 2ри
Lost - СЛед 3ти.

ЗА мен тогава се изчерпаха тези сериали , просто 3тия сезон на Хирос беше потресаващ и не знаеха какво да правят , слагаха и нови герой , повече не ги видяхме , една каша едно нещо - отвратително.

Присон брейк се повтаряше след 2ри сезон , пак да бягат от затвор , пък не знам си какво , след това световната конспирация и тях ги удари и стана скучноо...

Lost и той така, адски много неточности имаше след 3ти сезон (незнам догледах и 4ти и повечето не бяха обяснени , а ако плана им е бил да ги обесняват в 6ти - евала , аз до тогава съм забравил какво се е случвало и не не желая да ми го припомнят преди серията , защото така тръпка няма,)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 04 фев 2010 00:56

Доста добър сериал,но взе да ми става досаден :roll:

Върни се в “Свободна зона”