Drunken_Master написа:Prokonsil написа:Мисля че ви написах вече - цялото днешно човечество, Петата раса, са АРИИ! - още от преди 1 милион години...Расовото различие е плод на експериментирането на АТЛАНТИТЕ!

не е нужен милион, за да стигнеш до Кайлас и...поне видиш отблизо Шамбала..."градът на Боговете" където все още съществуват същества от предишните четири раси, които не знам дали могат да бъдат наречени човешки...поне до лемурийците и атлантите!
Според мен имаше в предвид, че ония малоумен пчелар - Ефрем Моллов, който твърдеше, че българите-мохамедани главно живеещи в Родопите а.к.а. "помаци" са отделен етнос със собствен език, е платен от някоя организация... То в последните години, кой ли не прави опит да разделя българската нация. А между другото май малко българи са чували за Тъмръшката република и нейният владетел - помакът Ахмед Ага Тъмръшлията, който между другото е изклал много негови сънародници по време на Априлското въстание. Което разбира се, по никакъв начин не означава, че има помашки етнос, просто данъците на хората в тази реплика са били по-ниски. Интереса клати феса...
...не разбрах, защо към мен е това обръщение, но, наистина в един исторически момент религията прави етноси, народи! - древната Болгарска империя,(Велики Болгар) се разпада на религиозен принцип!
- Хазар - юдаизъм
- Метрополията - мохамеданство
- Урус Болгар - запазва Тангризма
- Дунай Болгар - християнство
- Панония - католицизъм
И станало каквото станало...
А помаците, в последните години наистина им мътят главите разни ходжи от къде ли не - не само Турция - и понеже имахме пренебрежително отношение към тях...като към предатели, каквито са си били, макар и от слабост, ето че днес са по-близо до ИД, отколкото до българската си същност.
Ще ти приведа пример - запознавам се с една от Якоруда и от дума на дума, разбирам че е помакиня...не и помня името сега...Та я питам, ти каква си по народност? - отговаря мюсулманка!!! Остави религията, по народност, питам? - пак мюсулманка...
Добре бе - казвам - то Папата и аз сме християни, ама той е аржентинец, а аз българин! Ти каква си по народност? - пак отговаря мюсулманка...
Та сещаш ли се до какво са ги довели разни ходжи и как се пръкна този Ислямски халифат?...Та и ние имаме вина за това, че помаците ги...изолирахме от българската общност! - отдавна е било, когато дедите им са преклонили глава пред ятагана и са предали вяра и народност....