Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
ефбет и те пуснаха за точки в НБА от няколко дни - ако на някой му върши работа това,линиите са едно към едно с бет-а,с малко по-високи коеф - вместо 1,83 - 1,85...
mizantrop написа:ефбет и те пуснаха за точки в НБА от няколко дни - ако на някой му върши работа това,линиите са едно към едно с бет-а,с малко по-високи коеф - вместо 1,83 - 1,85...
На никой не препоръчвам ефбет :Д за мен не струват..
ти луТ ли си ве
...ефбет е сайта с най-високи коеф. за футбол в Европа
в последно време невероятно впечатление ми правят и коеф. за футбол на палмсбет,пък и са ми вдигнали лимита там - за пример съботния мач на Борнемут - Ман. Юн - за единица и хикс - в ефбет 3,35 - 3,60,в 'седмиците' - 3,30 - 3,55,в бет 365 - 3,25 - 3,60,но забележете в ''палмите'' - 3,65 - 4,00 !

в последно време невероятно впечатление ми правят и коеф. за футбол на палмсбет,пък и са ми вдигнали лимита там - за пример съботния мач на Борнемут - Ман. Юн - за единица и хикс - в ефбет 3,35 - 3,60,в 'седмиците' - 3,30 - 3,55,в бет 365 - 3,25 - 3,60,но забележете в ''палмите'' - 3,65 - 4,00 !

прочетох на mizantrop поста ( около 20 страница ) за австралийчето с големите дупки
с миидлинга и копнах някой неща от писаниците му
Някой може да се възползва или да коментира нещо полезно ако се сеща
William hill, Sports bet, Nordic bet, crown bet, tab, tony bet, topbetta and the sharper bookies being tatts, sbo and pinnacle.
I apply this strategy to NBA player performance, NBA totals and many other sports too. Other sports include; Rugby league, rugby union, cricket and a few domestic Australian sports such as AFL and basketball. On rare occasions I have employed the strategy to take +ev bets on baseball (number of home runs), soccer (number of corners and goals scored in the first half, tennis (number of aces and double faults at the finals in major tourns), darts (number of 180's in match). Ive found opportunities in soccer to be the hardest to find.
И него го лимитират и прави ак. на приятели но играе с 320 000$ оборотни и буха по 2000$ залог на дупка

Някой може да се възползва или да коментира нещо полезно ако се сеща
William hill, Sports bet, Nordic bet, crown bet, tab, tony bet, topbetta and the sharper bookies being tatts, sbo and pinnacle.
I apply this strategy to NBA player performance, NBA totals and many other sports too. Other sports include; Rugby league, rugby union, cricket and a few domestic Australian sports such as AFL and basketball. On rare occasions I have employed the strategy to take +ev bets on baseball (number of home runs), soccer (number of corners and goals scored in the first half, tennis (number of aces and double faults at the finals in major tourns), darts (number of 180's in match). Ive found opportunities in soccer to be the hardest to find.
И него го лимитират и прави ак. на приятели но играе с 320 000$ оборотни и буха по 2000$ залог на дупка
тъкмо похвалих палмите,и те ми с*аха в сурата...след като в чата ме увериха че нямам лимит,депозирах дребна сума,опитах да заложа 10 лв на Левски - Дунав - отказан залог....след няколко опита с по-ниска сума накрая ме 'пусна' с 1 лев...и в чата ми заявиха че пак съм с лимит 1 лев
де факто излиза че тези високи коеф. които показват са фейк,тръгнеш ли да залагаш - не пускат...няма и да си помисля повече да отворя тоя нещастен сайт,препоръчвам да се избягва - ако трябва да се изразя в стил pass4o

де факто излиза че тези високи коеф. които показват са фейк,тръгнеш ли да залагаш - не пускат...няма и да си помисля повече да отворя тоя нещастен сайт,препоръчвам да се избягва - ако трябва да се изразя в стил pass4o

Само луд човек изобщо би се занимавал да депозира в тая пародия на сайт
В бетонлайн никой досега не е виждал лимити нали

В бетонлайн никой досега не е виждал лимити нали

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

седмиците казаха 5 лева сега другите може ама после и да ги вземем - смях.Досега ги коткат с по 40 лева за спорта . А беше 2 към 2,4 с бетона на американския между 40 и 44 ресивинг ярда дупка с арб.
. С тия малки суми просто е смешно да си губи времето човек .Ся чакам и биуина да ма ударят и да си гледам двата бука с големи кинти . бет365 колко са чувствителни извън футбола ?

На Аризона к уотърбека Кайлър Мъри над 208.5 и под 215.5 хвърлени ярда бет365 и winbet е оферта в момента, че е без загуба.
Бета лимитирва май според това колко си на + в сметката
Бета лимитирва май според това колко си на + в сметката
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Има и арбитраж на ресепшъните на Маркиз Гудуин над 1.5 и под 1.5 бетонлайн и бета....2.55 и 1.88 са коефите в момента.

Кои букмейкъри приемат регистрации от България и стават за баскет ? Бет365 , уинбет, 7777, бетонлайн .... в други играете ли ?