Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
който има седмици или уНибет днес е намазал здраво, Миротич,Сива и Мотъм излязоха,но само там оформяше дупката.........иначе извън унибет май само Клавер излезе 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

да,трябва да зарежем някъде - двуточкова дупка да влезе в Евролигата,и то цели 3 !
Василе Мичич пък избяга с 1 точка нагоре,Густаво Айон с 2 отдолу...без малко да хвана 5 от 5 - което щеше да е феноменално
друга тенденция - вече трета седмица поред в четвъртък не влиза нищо,само в петък...
относно питането на момчето - аз работя само с лаптоп,миналата година блокираха яко тонибет,последно влизах с руската версия - tonybet.ru - но сега от който и адрес да кликна си се зарежда...явно наистина има няква врътка с устройствата,щото повечето хора ползват смартфони(аз не съм от тях де
)

Василе Мичич пък избяга с 1 точка нагоре,Густаво Айон с 2 отдолу...без малко да хвана 5 от 5 - което щеше да е феноменално

друга тенденция - вече трета седмица поред в четвъртък не влиза нищо,само в петък...
относно питането на момчето - аз работя само с лаптоп,миналата година блокираха яко тонибет,последно влизах с руската версия - tonybet.ru - но сега от който и адрес да кликна си се зарежда...явно наистина има няква врътка с устройствата,щото повечето хора ползват смартфони(аз не съм от тях де

някой играе ли американски футбол ?
mizantrop написа:някой играе ли американски футбол ?
ти как мислиш

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Там е по сладко дори от бейзбола,лошото е че няма безрискови като беизбола.
socer1 написа:Там е по сладко дори от бейзбола,лошото е че няма безрискови като беизбола.
има, но трябва да следиш бетонлайна когато ги разбърква и ги качва над 2.0 коефа
П.П. Утре започва шоуто

Днеска примерно това играх, 2.28 и 1.87 си е арбитраж, дори и да не стане + 49 лв....а ако стане вдигаме банкет

'мазни борби' - така ли беше
някой отцепи Антъни Дейвис на 8,5 - 11,5,затворили са ниския спред
късно съм се усетил
иначе много добра стиковка между букитата като за първи кръг
почти никакви дупки

някой отцепи Антъни Дейвис на 8,5 - 11,5,затворили са ниския спред
късно съм се усетил
иначе много добра стиковка между букитата като за първи кръг
почти никакви дупки
айденеманужда 

Страхотен пример Кинг , от това имаме нужда
.
Ако не играе играча обаче бетона ще върнат ли кинтите ?
и туй 127 има ли опция да се обърне в demical или го смяташ някак ?
Може да е тъп въпрос ама не съм разглеждал много много тоя бетолайн ( досега ) , ама туй почти 3% ми хареса че и с арб. Яко
Ама на 1,87 не трябва ли да сложиш 550$ или туй 382 е друга валута или на две места ги слагаш ?

Ако не играе играча обаче бетона ще върнат ли кинтите ?

и туй 127 има ли опция да се обърне в demical или го смяташ някак ?
Може да е тъп въпрос ама не съм разглеждал много много тоя бетолайн ( досега ) , ама туй почти 3% ми хареса че и с арб. Яко

Ама на 1,87 не трябва ли да сложиш 550$ или туй 382 е друга валута или на две места ги слагаш ?