Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот kingofpop » 12 окт 2019 00:01

socer1 написа:
kingofpop написа:
mizantrop написа:Джеймс Гист,Джеймс Глист - аз едноточкови не играя вече...а двуточковите традиционно не влизат в Евролигата
по-добре дайте акъл къде да се засекат борби и ас. ,както и Австралия....

е ако имаш буин беше 13.5 там...тони 10.5....седмиците 12.5....ако имаш едното от буин и седмиците си е супер дупка....аз имам само седмиците ама не ми прие много, пак добре че прие 140 лв остатък :mrgreen:
Kings колко ти е лимита във седмиците и често ли приема остатака.Аз имам лимит към 40лв и се чудя да ли да депозирам и да пробвам да играя с по големи суми и да се надявам да ми приема остатака.

Рядко приема остатък....иначе мен лимитите ми ги свалят до 2-3 лв защото играя с големи суми като акаунта все още е без лимит. Иначе аз имам 2 унибета, дето са с максове 80-90 лв и от тях играя основно, то унибет и 777 са 1 към 1. Унибета нови акаунти не могат да се правят може само със стари ако имаш от преди.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 окт 2019 09:22

за 'седмиците' и аз съм забелязал че когато са ''на кеф'' приемат големи остатъци - с баскетбол досега не съм пробвал,за други спортове говоря...сякаш отсреща сумата не я одобрява компютър,а оператор :mrgreen:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 12 окт 2019 20:23

има ли някой бургазлия :) ...гледам утре има тенис мач в Бургас в програмата на бет 365,да види става ли оная схема от клипчето :) - макар авторите й да твърдят че за Европа не 'работи',аз бих бил любопитен да видя на място...

romkata
Контакти:

Мнениеот romkata » 14 окт 2019 08:51

здравейте Боис , прочетох форума и реших да пробвам на баскет на евролигата. Намерих арб. за точки на някъв бахур и сложих макар че имах 2 притеснения .
1- във седмиците включва продълженията а там беше ъндъра .
2- в пинито пишеше в скобки ( must start ) - аз си го преведох трябва да започне
Но по законите на гада Мърфи като се събудих сутринта установих че в седмиците е губещ а пинито са го канселирали - кофти . Явно има някой тънкост някой от вещите в занаята ще коментира ли случая ми.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 окт 2019 14:22

romkata написа:здравейте Боис , прочетох форума и реших да пробвам на баскет на евролигата. Намерих арб. за точки на някъв бахур и сложих макар че имах 2 притеснения .
1- във седмиците включва продълженията а там беше ъндъра .
2- в пинито пишеше в скобки ( must start ) - аз си го преведох трябва да започне
Но по законите на гада Мърфи като се събудих сутринта установих че в седмиците е губещ а пинито са го канселирали - кофти . Явно има някой тънкост някой от вещите в занаята ще коментира ли случая ми.

Никога не играй евролига в пинакъл. Там трябва играчът да започне мача, за да е валиден залогът. Обаче там никога не знаеш кой ще започне мача, всеки път почват различни и шанса да увиснеш е голям. Докато при НБА е друго вече там винаги започват едни и същи и няма риск да стане това.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

goomi
Контакти:

Мнениеот goomi » 14 окт 2019 14:45

Искам да ви попитам някой ползва ли още тонибет и как влиза там? Миналия сезон използвах впн на компютъра а на телефона от мрежата на а1 нямаше проблеми и отварях сайта. Сега обаче не става и със двата начина.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 окт 2019 18:41

goomi написа:Искам да ви попитам някой ползва ли още тонибет и как влиза там? Миналия сезон използвах впн на компютъра а на телефона от мрежата на а1 нямаше проблеми и отварях сайта. Сега обаче не става и със двата начина.

Аз мога да влизам само с хола от лаптопа с произволно българско ай пи. От телефона няма влизане....много странно, добре че с хола става.. :mrgreen:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 14 окт 2019 19:39

подобни казуси има и с други спортове - примерно оняден имаше арб с отбелязани голове в хокея - във всички сайтове е вкл. продължения,само в ефбет - в редовното време..
за играчи във футбола също често излизат арбитражи - за голмайстор и получен картон,но пак трябва да се четат внимателно условията - примерно в 'седмиците' ако играчът не започне в стартовия състав залогът се отменя,но в ефбет ако не стартира,но по-късно през мача влезе в игра залогът се зачита - така може единият ти залог да изгори....е,може и да печели,пък другия отменен :mrgreen: - по-рано се занимавах,по принцип половин час преди мача вадят стартовите състави и ако твоя човек е там - слагаш смело :)

romkata
Контакти:

Мнениеот romkata » 14 окт 2019 20:45

благодаря за съпорта , слагам си обицата на ухото и продължавам да се уча. Беше 1,65 към 3 и се изкуших :roll:

rumtsais
Контакти:

Мнениеот rumtsais » 15 окт 2019 21:58

Колеги, как мислите, дали има шанс да пуснат борсата след днешните събития?

Върни се в “Свободна зона”