абе тая Евролига е пълна лига...
миналата година от 30-40 двуточкови дупки влязоха 2-3...с борбите и асистенциите беше далеч по-добре,но сега пък повечето сайтове не ги предлагат
днес съм сложил две 4-точкови,три 3-точкови и една 2-точкова,да видим кво ще стане,сигурно - нищо...
Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
В евролигата са много по равностойни играчите и е кой как му тръгне единия мач прави 4 точки и седа на пейката, другия мач 18 точки много по големи са им диапазоните.
по мои наблюдения едноточкови на борби и ас. са много по 'дашни' от две-триточкови за отб. точки..
Днес пак има евролига да видим дали ще излезе нещо,до сега само една дупка в торбата.
Джеймс Гист все някой трябва да го е хванал....който има 777 или буин

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Джеймс Гист,Джеймс Глист - аз едноточкови не играя вече...а двуточковите традиционно не влизат в Евролигата
по-добре дайте акъл къде да се засекат борби и ас. ,както и Австралия....
Борби и асистенций във 1жбит има май само а австралийците и аз се чудя къде има друг сайт ,май само бета изкарва за тях.
mizantrop написа:Джеймс Гист,Джеймс Глист - аз едноточкови не играя вече...а двуточковите традиционно не влизат в Евролигата
е ако имаш буин беше 13.5 там...тони 10.5....седмиците 12.5....ако имаш едното от буин и седмиците си е супер дупка....аз имам само седмиците ама не ми прие много, пак добре че прие 140 лв остатък

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

socer1 написа:Борби и асистенций във 1жбит има май само а австралийците и аз се чудя къде има друг сайт ,май само бета изкарва за тях.
аз не помня миналата година Евролигата на тоя етап от турнира даваха ли борби и ас.,за плейофите тая пролет имаше...иначе Австралия има и във феъра,ама нали е недостъпен...
Kings колко ти е лимита във седмиците и често ли приема остатака.Аз имам лимит към 40лв и се чудя да ли да депозирам и да пробвам да играя с по големи суми и да се надявам да ми приема остатака.kingofpop написа:mizantrop написа:Джеймс Гист,Джеймс Глист - аз едноточкови не играя вече...а двуточковите традиционно не влизат в Евролигата
е ако имаш буин беше 13.5 там...тони 10.5....седмиците 12.5....ако имаш едното от буин и седмиците си е супер дупка....аз имам само седмиците ама не ми прие много, пак добре че прие 140 лв остатък