Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот delqnski47 » 18 авг 2019 19:54

rhaegar написа:
delqnski47 написа:
rhaegar написа:Мисля, че твърде много внимание се обръща на тия оранжеви глупости. За Нова/Диема/Гонг е медиен интерес да пропагандират че тирето е ЦСКА. Така правиш, когато искаш няколкостотин хиляди българи да дадат по 8 лева на месец, за да гледат отбора си по ТВ. Не им казваш "вие сте Литекс, ама си дайте парите все пак".

То принципно мачовете на ЦСКА са за фенове на ЦСКА.Вие сте просто един бонус :lol: Там да има нещо отгоре.

Ние и бонус не сме, щото не ви гледаме мачовете. Но аз имах предвид, че припознавачите не бихте дали пари за да ви викат тире-София по телевизора.

Ако под "гледаме" визираш себе си,добре. :lol: Иначе си прав,да.Никой не го интересува вие какво говорите.Тва е факт,но тук доста от Сухата Река почват да се засягат,когато им го кажеш,не знам защо.Но е факт,че парите са далеч по-важни в случая.
На който не му изнася,да не гледа.Ето,горе оня се оплаква за някви пропаганди.Чужд мач е,не го гледай...и тва е.Толкова е просто.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2019 20:41

slash1912 написа:Е,ако искаш да ти кача документ,в който пише на кой каква сума се дължи,естествено,че нямам :) Ти ми кажи доволен ли си от начина,по който се управлява клуба ти,начина по който изглежда на терена,селекция,треньори,ръководство?
Няма как да има нормален левскар, който да одобрява развитието на Клуба в последните 10 години.
За мен е заради непоследователна политика... След Батков се изредиха хора, за които Левски бе лъскане на имидж, тоест, ако има някви успехи, супер, ако не - на кой му пука, пиша едни заеми на името на Клуба и айде.

Ако пък си прав ( има и не-малко левскари, които смятат, че собствениците се назначават "от горе" ) ... Това въобще не можем да го имаме за държавна "помощ", именно поради липсата на логична политика и успехи в последните 10 години.
Ако ни бяха оставили да фалираме ( ако приемем все пак, че държавата се меси ) ... Досега щяхме да сме извървели пътя от "А" окръжна до 'Елита".
И това щеше да е далеч по добре от настоящото живуркане. :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 18 авг 2019 21:03

THE G.A.M.E написа:
slash1912 написа:Е,ако искаш да ти кача документ,в който пише на кой каква сума се дължи,естествено,че нямам :) Ти ми кажи доволен ли си от начина,по който се управлява клуба ти,начина по който изглежда на терена,селекция,треньори,ръководство?
Няма как да има нормален левскар, който да одобрява развитието на Клуба в последните 10 години.
За мен е заради непоследователна политика... След Батков се изредиха хора, за които Левски бе лъскане на имидж, тоест, ако има някви успехи, супер, ако не - на кой му пука, пиша едни заеми на името на Клуба и айде.

Ако пък си прав ( има и не-малко левскари, които смятат, че собствениците се назначават "от горе" ) ... Това въобще не можем да го имаме за държавна "помощ", именно поради липсата на логична политика и успехи в последните 10 години.
Ако ни бяха оставили да фалираме ( ако приемем все пак, че държавата се меси ) ... Досега щяхме да сме извървели пътя от "А" окръжна до 'Елита".
И това щеше да е далеч по добре от настоящото живуркане. :roll:

Принципно си прав.В българската действителност обаче нещата не са точно така и примера сме ...ние :)За да правиш селекция,да даваш големи заплати на футболисти с претенции трябва да си доста често в групите поне на ЛЕ.И да вадиш отвреме-навреме някой юноша,на който да вземеш няколко милиона.Иначе след 2,3,5 години пак си в дългове.
В А група има само един,който вади пари от футбол и това е Киро.Всички останали сме жалки подобия на клубове,практикуващи най-великата игра.
Image

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 18 авг 2019 22:31

slash1912 написа:В А група има само един,който вади пари от футбол и това е Киро.

Силно се съмнявам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 18 авг 2019 22:38

Абе, сто процента е извадил някой лев. Два пъти групи на ШЛ, още 2 на ЛЕ. Имаше мачове с Реал, Ливърпул, Милан, които генерират бая ТВ пари. Поне може да се каже, че инвестициите му се оправдават.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 авг 2019 00:10

rhaegar написа:Абе, сто процента е извадил някой лев. Два пъти групи на ШЛ, още 2 на ЛЕ. Имаше мачове с Реал, Ливърпул, Милан, които генерират бая ТВ пари. Поне може да се каже, че инвестициите му се оправдават.

Отделно шитна и някой играч, за не лоши кинти.
Тия приказки, че не се правят пари от футбола в България, служат за извинение пред феновете на неудачниците които управляват клубовете.
Е, дори и гусин Крушарски каза че е изкарал 500К чиста пара. :lol:
Тва, че Гришон, Бошков и дебел Венци не вадят пари си е лично техен проблем.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 авг 2019 00:24

Те хората са го казали, за да вземеш трябва да дадеш. От времената на Батков при нас и Божков в ЦСКА си е тая мантра, "ще купим Гошо и Пешо, ако влезем в групите". Ае тупан, купи ги и с като добавят класа към отбора ще влезеш в групите и ще избиеш парата. Ама те никога не са искали да влизат където и да е, само да въртят далавери и да дрънкат за пред феновете.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 19 авг 2019 00:28

delqnski47 написа:
rhaegar написа:
delqnski47 написа:
rhaegar написа:Мисля, че твърде много внимание се обръща на тия оранжеви глупости. За Нова/Диема/Гонг е медиен интерес да пропагандират че тирето е ЦСКА. Така правиш, когато искаш няколкостотин хиляди българи да дадат по 8 лева на месец, за да гледат отбора си по ТВ. Не им казваш "вие сте Литекс, ама си дайте парите все пак".

То принципно мачовете на ЦСКА са за фенове на ЦСКА.Вие сте просто един бонус :lol: Там да има нещо отгоре.

Ние и бонус не сме, щото не ви гледаме мачовете. Но аз имах предвид, че припознавачите не бихте дали пари за да ви викат тире-София по телевизора.

Ако под "гледаме" визираш себе си,добре. :lol: Иначе си прав,да.Никой не го интересува вие какво говорите.Тва е факт,но тук доста от Сухата Река почват да се засягат,когато им го кажеш,не знам защо.Но е факт,че парите са далеч по-важни в случая.
На който не му изнася,да не гледа.Ето,горе оня се оплаква за някви пропаганди.Чужд мач е,не го гледай...и тва е.Толкова е просто.

Оня, горе чужди мачове не гледа. Колегите, които си смениха отбора не ги дразня, защото им е тежко и едва стърпяват гнева си относно ГГ, който пореден сезон ги лъже. Иде реч за ония футболни меркантили, които никога не са имали любим отбор и трябва да им се обяснява какво е това ЕИК, какво свири или не свири съдията, защо един отбор изведнъж без да сменя договор започва да рита с Адидас и т.н. Какво да ги правиш? и те желаят да се включват във футболните разговори, нуждаят се от социален живот.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

ЦСКА, Левски

Мнениеот Drunken_Master » 19 авг 2019 03:00

THE G.A.M.E написа:След соца, Лудогорец и Левски са най-успешните родни тимове в Европа.

Първо, не ме намесвай с феновете на Припознавачите, понеже аз отдавна спрях да ходя на мачовете на ЦСКА. За последно това се случи на финала за купата на България през 2016-та.
Иначе нямам нищо против всеки човек да бъде фен, на който си отбор пожелае. Живеем УЖ в демократична държава...Проявявам респект и разбиране към феновете на ЦСКА - София, които си казват: "Прекалено много обичам този клуб и не мога без да ходя на мачовете ни, пък бил той и ловешки хибрид...! Повярвай ми, огромна част от фенската им маса са такива, въпреки че не си го признават.
Но ми се гади от хора, които най-лицемерно "лижат там, където едно време са плюли"! Тоя същият преди няколко години надъха полицията в Ловеч, да удря беззащитни деца и пенсионери, които подкрепяха ЦСКА. Тогава сигурно Гриша-та не е бил толкова голям цесекар...
Тъй...
ЦСКА в исторически план винаги е носил гордост за нашата страна. ЦСКА винаги е бил марка в Европа. Извинявай много, но вие започвате участието си в европейските клубни турнири почти десет години след нас. Великият червен клуб постига редица престижни успехи срещу Аякс, Нотингам, Ливърпул, Ювентус, Партизан и т.н.
Най-доказалите се играчи в чужбина са 90% футболисти, които са били част от този велик клуб. С кой български отбор бихме свързали имената на Стоичков, Трифон Иванов, Любослав Пенев, Емил Костадинов, Димитър Бербатов и т.н.
Левски бил по-успешният отбор в Европа след падането на социалистическия режим ? ОК, прав си, но за тази пагубна съдба, която сполетя великият ЦСКА си има куп редица прелюбопитни неща, които дадоха отражение в последствие. След идването на демокрацията, дойде и продажбата на младоците - Ицо, Любо и Емо, като само за продажбата на Камата в касата ни влязоха 4 млн долара, което си беше (и все още е) огромна сума за нашите стандарти. Ако бяхме попаднали на малко по-нормален ръководител, какъвто определено не беше Вальо Михов, който харчеше безогледно, червеният клуб с подобен финансов ресурс щеше да бъде шампион поне в следващите пет години, което изобщо не се случи. Най-пародоксалното беше, че ЦСКА изпадна в най-голямата си дупка, точно когато финансово беше тотален фактор в българското първенство. И понеже всичките ни ръководители бяха за чудо и приказ, затова и никой години наред не даде нито един лев за стадиона, ДЮШ-а и т.н. За сметка на това пък взимаха чернилки на килограм...
На всичкото отгоре и направиха поредната глупост, обвързвайки Кремиковци с ЦСКА, появи се някакъв индиец, който даваше пари един-два месеца и после спря. Сашо Томов и той даваше пари, ама като теглеше от банки, без ясна представа как аджаба един ден ще се връщат тия пари. Но най-голямото източване без никакво съмнение беше свързано с ТИТАН. Много жалко, че у нас никой няма да си направи трудът да разследва далаверите им и фактът, че ЦСКА беше фалиран абсолютно умишлено ! Любимият ми спомен с Гърнето и Праховеца беше когато разстрогнаха и подписаха отново със Спас Делев в рамките на няколко часа, за да отпадне процентът за следващ трансфер към Пирин. След тия пернишки кав*ли останаха само милиони дългове, два разцепени отбора и една дузина фенове, които се псуват...

П.П.
Ситуацията с Левски е сходна. Тодор Батков специално не е дал една стотинка за вашия клуб. Залагайки клуба ви в КТБ буквално разказа играта и на Левски и на себе си. Не случайно и Иво Тонев, който никой не разбра точно откъде се появи и какво търси при вас започна да строи трибуната. Да, да...същата трибуна, която струваше 14 млн лева (или евро, никой не разбра в крайна сметка). Интересно, че Домуса направи основен ремонт на целият си стадион за същите пари.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Bikel

Мнениеот Bikel » 19 авг 2019 07:20

Drunken master с мнението си доказа, че по интелигентната част от публиката на ЦСКА не припозна и се отказа да бъде част от този цирк. Подобно събрано и на място мнение от припознавач никога няма да прочетете. Няма да коментирам това дали Киро бил на печалба или не, това всеки що годе обикновен зрител го знае, отделно бе публикувано в годишните финансови отчети на клуба. Просто на клетия и глупав припознал фен му беше спуснато, че злото идва от Разград и сега Киро е виновен за всеки проблем в клуба.
Само за едно нещо не съм съгласен с коментара ти drunken master. Факт е , че при Томов започна трупането на по-сериозни задължения, като при напускането му първия път дълговете бяха около 8 мил. Но ние в този период имахме готов отбор да атакува групи на шампионска лига, и при един успех вложените средства щяха да бъдат възвърнати с печалба. Така че, ако бях аз, щях да го направя по същия начин. Проблема на Томов бе, че допусна, или по-точно тези под него допуснаха да се случи абсолютното безобразие с отнетия лиценз, който костваше може би години по-късно фалита ни. За Томов мога много да говоря, но ще кажа единствено, че някои хора от червенатс общност го наклеветиха повече от нужното.

Върни се в “Свободна зона”