Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

mizantrop
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот mizantrop » 09 авг 2019 18:19

'седмиците' - вадят в късния следобед....както съм казвал - този сайт е безценен и ми е номер 1

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 09 авг 2019 18:50

mizantrop написа:'седмиците' - вадят в късния следобед....както съм казвал - този сайт е безценен и ми е номер 1

ти играеш с малки залози и така е полезен. Но когато някой играе с големи залози (към 1000 лв) седмиците лимитирват много бързо и е тегаво там :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

socer1
Контакти:

Мнениеот socer1 » 09 авг 2019 21:11

kingofpop написа:
mizantrop написа:'седмиците' - вадят в късния следобед....както съм казвал - този сайт е безценен и ми е номер 1

ти играеш с малки залози и така е полезен. Но когато някой играе с големи залози (към 1000 лв) седмиците лимитирват много бързо и е тегаво там :mrgreen:

Какви ти 1000лв на залог,аз почнах със по 100лв на залог и след три залога бам лимит.Бахти и кривия сайт,ще е добре ако разберем коя линия гледат седмиците и естествено сайта да е по сериозен де .

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 10 авг 2019 07:36

как откъде - сайта им е копие едно към едно с унибет :) ...а там вероятно ползват друга компания за анализ на вероятностите
освен това под лимит 'седмаците' разбират 60-70 лв,а не 1 лев като тъпанарите от феър и биуин
както съм писал и друг път - България е твърде малък пазар,има-няма 5 милиона души в момента на територията ни,други големи букита нямат интерес да се лицензират....пък и като знаят колко е трудна процедурата тук :shock:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 авг 2019 15:28

mizantrop написа:как откъде - сайта им е копие едно към едно с унибет :) ...а там вероятно ползват друга компания за анализ на вероятностите
освен това под лимит 'седмаците' разбират 60-70 лв,а не 1 лев като тъпанарите от феър и биуин
както съм писал и друг път - България е твърде малък пазар,има-няма 5 милиона души в момента на територията ни,други големи букита нямат интерес да се лицензират....пък и като знаят колко е трудна процедурата тук :shock:

не е вярно аз имам 2 акаунта на 3 лв макс :mrgreen: даже имам и няколко, на които им е забранено да се залага на спорт
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 11 авг 2019 13:34

колко е лесно...когато цял един отрасъл се крепи на 4 нищо и никакви държавни служители....лесно е мафията у нас да ги държи здраво за гушата
аз не вярвам сериозна компания като феър да подаде неизрядни документи...да не говорим с колко им превишиха законоустановения срок за разглеждане

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 11 авг 2019 14:44

Дано умрат тия от ДКХ. Ще им се върне :geek:

haizenberg
Контакти:

Мнениеот haizenberg » 15 авг 2019 19:45

Маями Марлинс
-
ЛА Доджърс
Smith, Caleb 6.5/7.5(2.2/1.72)
в Бета и 7ците

socer1
Контакти:

Мнениеот socer1 » 16 авг 2019 13:26

Това снощи и аз го видях,очи пълни ръце празни.Във седмиците е ясно че не става за игра вече.Лимитират след 3 залога при това стар акаунт.

Върни се в “Свободна зона”