Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
'седмиците' - вадят в късния следобед....както съм казвал - този сайт е безценен и ми е номер 1
mizantrop написа:'седмиците' - вадят в късния следобед....както съм казвал - този сайт е безценен и ми е номер 1
ти играеш с малки залози и така е полезен. Но когато някой играе с големи залози (към 1000 лв) седмиците лимитирват много бързо и е тегаво там

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:mizantrop написа:'седмиците' - вадят в късния следобед....както съм казвал - този сайт е безценен и ми е номер 1
ти играеш с малки залози и така е полезен. Но когато някой играе с големи залози (към 1000 лв) седмиците лимитирват много бързо и е тегаво там
Какви ти 1000лв на залог,аз почнах със по 100лв на залог и след три залога бам лимит.Бахти и кривия сайт,ще е добре ако разберем коя линия гледат седмиците и естествено сайта да е по сериозен де .
как откъде - сайта им е копие едно към едно с унибет
...а там вероятно ползват друга компания за анализ на вероятностите
освен това под лимит 'седмаците' разбират 60-70 лв,а не 1 лев като тъпанарите от феър и биуин
както съм писал и друг път - България е твърде малък пазар,има-няма 5 милиона души в момента на територията ни,други големи букита нямат интерес да се лицензират....пък и като знаят колко е трудна процедурата тук

освен това под лимит 'седмаците' разбират 60-70 лв,а не 1 лев като тъпанарите от феър и биуин
както съм писал и друг път - България е твърде малък пазар,има-няма 5 милиона души в момента на територията ни,други големи букита нямат интерес да се лицензират....пък и като знаят колко е трудна процедурата тук

mizantrop написа:как откъде - сайта им е копие едно към едно с унибет...а там вероятно ползват друга компания за анализ на вероятностите
не е вярно аз имам 2 акаунта на 3 лв макс

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
- Контакти:
колко е лесно...когато цял един отрасъл се крепи на 4 нищо и никакви държавни служители....лесно е мафията у нас да ги държи здраво за гушата
аз не вярвам сериозна компания като феър да подаде неизрядни документи...да не говорим с колко им превишиха законоустановения срок за разглеждане
аз не вярвам сериозна компания като феър да подаде неизрядни документи...да не говорим с колко им превишиха законоустановения срок за разглеждане
Дано умрат тия от ДКХ. Ще им се върне 

-
- Контакти:
Маями Марлинс
-
ЛА Доджърс
Smith, Caleb 6.5/7.5(2.2/1.72)
в Бета и 7ците
-
ЛА Доджърс
Smith, Caleb 6.5/7.5(2.2/1.72)
в Бета и 7ците
Това снощи и аз го видях,очи пълни ръце празни.Във седмиците е ясно че не става за игра вече.Лимитират след 3 залога при това стар акаунт.