delqnski47 написа:JackPackage написа:Нема, ходя в Борисовата на протест против новото ви стадио
Беше ли на мача вчера.
Тоя па, нема им стъпим на тия ве!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:JackPackage написа:Нема, ходя в Борисовата на протест против новото ви стадио
Беше ли на мача вчера.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
THE G.A.M.E написа:Е, то едното води до другото.Thsmith написа:Какво общо има физическото нападение с вербалното? Вербалните средства са част от играта и част от натиска на феновете. Символите на отборите също. Не искам да облекат ризниците на Луи Свети и да тръгнат да въртят меч над главата на чалмарите, а просто да ги провокират максимално, да ги подразнят и извадят от релси точно там където ще се засегнат най много.
THE G.A.M.E написа:Всеки гледа в неговата си паница.
Особено на Балканите.![]()
Ако ние ги попитаме, що сърбиризираха "Македония", как ли ще отговорят ?![]()
Те са си прави за тях си, ние за себе си, но винаги "нашата истина" трябва да е правата, инак няма да оцелеем.
MCFC написа:Преди се цупехме на Бербатов , Гонзо (4 гола за нац. отбор!!!), Пенев , че не вкарвали.
....
Не съм в детайли запознат, знаеш мнението ми, че Югославия трябваше да бъде разбита, щото се явяваха пряк конкурент и пречка пред нашите амбиции на полуострова.garfield22 написа:Между другото, ти какво смяташ за Югославските войни? Само сърбите ли бяха виновни за тях, оправдана ли беше намесата на американците?
Сега ще каже, че онова ЦСКА не е истинското, виж, т'ва на микренският е друга работа.Thsmith написа:Пенев ли е осмокласник или г-н Пичели?![]()
Явно 15 те пъти болят твърде мноооого.
Thsmith написа:Пенев ли е осмокласник или г-н Пичели?![]()
Явно 15 те пъти болят твърде мноооого.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 141 госта