Св.Трифон Зарезан-завинаги в сърцата ни!Долу валентинките!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Св.Трифон Зарезан-завинаги в сърцата ни!Долу валентинките!

Мнениеот acmilan » 23 яну 2010 20:02

Празнувал съм и единият и другият празник,а веднъж и двата :mrgreen: ,най-хубаво е и двата,но тази година ще е само Туньо :lol: Иначе не почитам чуждите празници,просто като си имаш приятелка е малко или много задължаващо поне да си честитите празника и да си подарите по нещо.Поне сега съм лесен,НАЗДРАВЕ!!! :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 яну 2010 13:05

"Свети Вальо" да духа супата.... :lol:
Трифон е нашият човек !

П.П.
Въпреки всичко....аз ще си ги съчетая.....първо ще почета нашият Трифон.....а после надявам се......и някоя Валентинка.... :twisted:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 19:00

И аз съм привърженик на Трифон Зарезан :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :) Какъв е тоя празник Свети Валентин,измислица и нищо повече

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 24 яну 2010 20:06

MORSKI написа:
анто маина написа:Искам да кажа че, не е грешно нито едното нито другото.Виж в гугъл.

Пич две различни неща са, разбираш ли.....Това са два различни празника и няма как да ги мешиш.....Свети Трифон си е свети Трифон, Зарезана си е зарезан- не свети Трифон да му се слага зарезан зад името :evil:
Както и Еньовден се свързва с народните обичаи, а християнска църква чества деня на Йоан Кръстител...Не се казва св. Йоан Кръстител Еньовден :evil:

Нещо си в грешка,Сашо.Едното е по нов ,другото е по стар стил,НО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДИН И СЪЩИ ПРАЗНИК!!!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 25 яну 2010 20:56

Аз също съм за Трифон Зарезан, а за мен Свети валентин е голяма глупост, ако наистина обичаш някого, трябва да му го показваш всеки един ден, а не 1 път годишно!!! освен това този празник е изцяло търговки(Сърчица, Рози, Бонбони...глупости!)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 27 яну 2010 03:52

cska_90 написа:
MORSKI написа:
анто маина написа:Искам да кажа че, не е грешно нито едното нито другото.Виж в гугъл.

Пич две различни неща са, разбираш ли.....Това са два различни празника и няма как да ги мешиш.....Свети Трифон си е свети Трифон, Зарезана си е зарезан- не свети Трифон да му се слага зарезан зад името :evil:
Както и Еньовден се свързва с народните обичаи, а християнска църква чества деня на Йоан Кръстител...Не се казва св. Йоан Кръстител Еньовден :evil:

Нещо си в грешка,Сашо.Едното е по нов ,другото е по стар стил,НО СТАВА ВЪПРОС ЗА ЕДИН И СЪЩИ ПРАЗНИК!!!! ;)

Не съм, както и да е ;) Едното е християнски празник честващ светия, другото е български обичай свързан със зарязването на лозята и виното ;) Християните почитат светията ;)

Върни се в “Свободна зона”