Groucho написа:Ae, беги настрана... Мъж да носи обеца е смешно и педалско според мен. Няма разлика с епилирането, ако се вторачваш в такива неща, това е.
Викаш, носене на обеца е еднозначно с това да си епилираш ръцете, краката и дупето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Ae, беги настрана... Мъж да носи обеца е смешно и педалско според мен. Няма разлика с епилирането, ако се вторачваш в такива неща, това е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Groucho написа:Ae, беги настрана... Мъж да носи обеца е смешно и педалско според мен. Няма разлика с епилирането, ако се вторачваш в такива неща, това е.
Викаш, носене на обеца е еднозначно с това да си епилираш ръцете, краката и дупето![]()
, да имаш прическа на чист педал и върху главата ти да си излял половин кофа гел
![]()
, да си оскубеш веждите и т.н.
![]()
![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта