Борисов помага на спорта!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Борисов помага на спорта!

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 01:21

Бижутера написа:
noo написа:
originalni написа:Бойко е 10 пъти по-добре от БСП :)

Остава и да го докаже. Като гледам е доста по зле от тях.

в кое е по-зле бе?
ония съсипаха държавата, той се опитва да я вдигне на крака!

Подкрепям Бижутера...БСП направиха така,че следващите на власт да не могат да направят нищо...Така и стана,то не бяха назначения последния ден преди смяната на властта,то не бяха изпокрадени пари/които в момента са добро алиби на БСП за некадърното,според тях,управление на ГЕРБ/,а сега и това с Желева/да,Румбата не става за тоя пост,ама и Първанова спомогна с всичко за резила й/...По темата,не знам дали ще помага на спорта-много говори за това колко е загрижен,но тепърва ще видим,но няма да му е лесно,както казах тази негова помощ зависи от това какво са направили и оставили за спортта тройната коалиция,а то е нищо 8-) 8-)

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2010 09:34

noo написа:Много факти може да се посочат. Ето само някой от тях.
- увеличаване на акциза на цигари, горива и ток, на осигуровки, на такса смет и т.н.
- очаквана безработица тази година - 20%
- 600 млн по-малко за здравеопазване
- замразяване на заплатите
Явно се кефиш на всекидневните PR акции, ама ако се продължава със същото темпо, икономиката ще се срине.

Само на мазохистите може да им харесва такова управление.

Първо искам да кажа, че наистина тройната коалиция беше най-пагубна за България, но какво си имаме в момента?! Структура, съставена отново, от "днешните"-"бивши", структурите на МВР и отново и отново бивши ченгета от държавна сигурност. Кой ни е шеф на парламента? Бивш комунистически стожер на ловешка област. Как стана така, че агентът на ДС от БКП-БСП Божидар Димитров, изведнъж се раздели с БСП, за да стане министър от ГЕРБ? Как след като Плугчиева от БСП гласува "въздържал се", за кабинета "Борисов", изведнъж стоплиха с ББ отношенията си, вече и в медийното пространство?! Вносителят на безумния законопроект, за ограничаване на протестите, е Красимир Ципов, който е работил в МВР и отделно е сътрудничил на шефа на правната комисия, по времето на управлението на тройната коалиция - Янаки Стоилов от БСП! Кои са хората, които ни управляват?! Слепи ли сме, всеки път да си поставяме кумири, да си казваме Бат Бойко ще ни оправи?! Нека първо да ни оправят, след това да ги величаем. Не се ли оказва в един момент, че са същите и че няма други?! В момента можем да говорим, само за конкретни факти:
- Намалиха парите за здравеопазване и след-болнично лечение, така че повечето болести, особено по-сериозните ще се доплащат. Следователно, вече няма да са лечими, тъй като няма да можем да си го позволим.
- Оставиха заплатите на полицаите ниски, но промениха наказанията в закона за движение по пътищата, с което още повече повишиха корупцията.
- Намалиха парите за образование, с което обрекоха нацията на "материала", на който в момента "се радва" България!
- Унизиха България с некомпетентната Румяна Желева!
- Постоянни медиини излагации, със семплото и простовато поведение на Бойко Борисов в медииното пространство, по никакъв начин не кореспондиращо със статуса му.
- Снежен капан предпостави на 2 пъти, рекорден брой катастрофи в София, тъй като никой не си направи труда да вземе мерки.
- Няма да споменавам за буклука и за пътищата, защото ще удължа дискусията. Само ще започна с Цариградско шосе, мина през южната дъга на околовръстното и обещанията за магистралите. За жокер ще подскажа, да не стане всичко готово в обявените срокове, както стана готова южната дъга на околовръстното на София, която всъщност още не е готова.
- След като видяха, че започнаха протести и само за няколко месеца рейтинга им се срина от 75%, на 61% до преди дни, си гласуваха закон, с който да не ги притесняват с тези протести пред институциите, внесен от ГЕРБ-ер - бивш съветник на Янаки Стоилов от БСП!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 яну 2010 13:55

Подкрепям слависта на 100 %!Определено не съм очаквал преди 6 месеца точно такива неща да се случват,но малко или много съм имал едно наум,защото не съм гласувал за ГЕРБ.Много правилно се изказа новият български евродепутат Светослав Малинов,който ми е и преподавател,че Бойко Борисов трябваше да приеме коалиция със Синята коалиция,именно за да не се стига до подобни излагации като номинацията на Румяна Желева.Не биваше Борисов да приема преговорите като извиване на ръцете,а трябваше да приеме помощ от хората,които за добро или за лошо,управляваха България в пъти по тежки условия в периода 1997-2001 г.А нещото,което най-много ме дразни в Бойко Борисов е това,че на черното казва бяло.Ами не може да се имаш за лидер на дясното едва ли не,а шефът на парламента да е бивш член на БКП,министър в твоето правителство да е агент на ДС,доскоро член на Висшия съвет на БСП,по избирателни райони да влизат крупни бизнесмени,тръгнали с червени пари и т.н. и т.н.Аз лично не желая неуспех на това правителство,защото това би бил неуспех за България,но към днешна дата минусите са повече от плюсовете...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 24 яну 2010 16:23

И още нещо, за да останем в контекста на темата, Бойко Борисов винаги се е изказвал в подкрепа на автономността на спортните и в частност на футблните клубове. Не съм убеден, че по някакъв начин ще им помогне, изхождайки от това - как, със и чрез какво?! Изхождам от това, че до момента по никакъв начин не са решени проблемите, свързани с ползването на пространствата в и около стадионите на спортните клубове и както е видно, не се мисли в тази насока, както беше и при тройната коалиция. Ако някой има друга информация, нека я даде. Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев, е общински съветник в столична община от ГЕРБ. До момента аз лично не знам, с какво е допринесъл за доброто на спорта най-малкото в София, в частност на клуба си. Ако някой може някой да ме убори с факти, ще се съглася.

И най-странното е, че много хора не се учат от грешките си, догато гласуват. Разбира се, че всички са жадни за промяна и чакането вече стана много дълго. Но нека първо да мислим за фактите, свързани с тези, които искаме да ни управляват, преди да ги поставяме на власт. Относително пресен е примерът от Благоевград 2005 г., когато Бойко Борисов беше избран за депутат с листата на НДСВ, а подмени вота излъгвайки хората, които му повярваха и там, като се отказа за да влезе на друг съпартиец от НДСВ, който иначе никога нямаше да бъде избран. Да не забравяме, че в Благоевград листата на ДПС водеше тогава, от самият Ахмед Доган, който трябваше да бъде пречупен. Но както се видя след тези избори, стана и факт самата тройна коалиция - управление на базата на поделените интереси и корупционни практики, с мандата на противоконституционната етнически-разработвана партия, произхождаща от бившите комунистически служби - ДПС. И да не забравяме, че преди тези избори, НДСВ имаха в правителството си и двама министри от БСП, единия от които в последствие стана кмет, именно в Благоевград. Сега виждаме ли прилики с тогава?! Нека всеки сам да размисли и да си отговори на някои въпроси, свързани с настоящото управление.

Само да кажа, че и аз се радвах на ГЕРБ, че имаме ново дясно управление. Дали обаче ГЕРБ може да ни даде адекватно такова?! Аз искам да е така, но дали ще стане с тези хора и с тези постъпки и чрез "материала", с който разполагат?! До момента изглежда, че лошите неща преобладават и горните изложения явно показват защо е така.
[offtopic]П.С. Благодаря на acmilan за обективността му и за неговата подкрепа за думите ми.[/offtopic]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”