Тия от Мегамито са написали грешното "К" (C)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Дайте некви цици, че деня почна зле, не сме се наспали и сме в криво настроение![]()
JackPackage написа:Дайте некви цици, че деня почна зле, не сме се наспали и сме в криво настроение![]()
ЦСКА _завинаги написа:JackPackage написа:Дайте некви цици, че деня почна зле, не сме се наспали и сме в криво настроение![]()
Със снимки ли си оправяш настроението?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
1914.1902 написа:JackPackage написа:Дайте некви цици, че деня почна зле, не сме се наспали и сме в криво настроение![]()
Ето..... с малко закъснение .![]()
JackPackage написа:ЦСКА _завинаги написа:JackPackage написа:Дайте некви цици, че деня почна зле, не сме се наспали и сме в криво настроение![]()
Във форум с какво очакваш, да си оправя, настроението![]()
![]()
![]()
![]()
Доказано е че гледането на цици подобрява настроението на мъжете. Факт!
ЦСКА _завинаги написа:JackPackage написа:ЦСКА _завинаги написа:JackPackage написа:Дайте некви цици, че деня почна зле, не сме се наспали и сме в криво настроение![]()
Във форум с какво очакваш, да си оправя, настроението![]()
![]()
![]()
![]()
Доказано е че гледането на цици подобрява настроението на мъжете. Факт!
Питах само.
JackPackage написа:Тия са за вчера, дай някакви и за днес, че ще ти вдигна таксата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта