Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Тема за политика - Свят
САЩ нямат самостоятелно спечелена война.В началото на ВСВ въоръжените им сили са 100 000,а в края на войната 14 милиона и половина.Използват организацията за мокри поръчки НАТО за користни цели.ООН също е под техен контрол.Нашите услужливи политици им поднесоха на тепсия България.След като бяхме ,,заддунайская република'' се превърнахме в американски щат.Чрез финансиране на угодни опозиции,чрез фалшиви демократични промени увеличават влеянието си в целият свят.Еврейските доминанти са съгласни да толерират мюсюлмански терористи като шиптърите,за да навредят на съседни държави които не са с наведени глави пред краварите.,,Со к-рот ке ви бием'' е мото на албанските мегаломани.Шалварите имат страх само от нас.Има български села в албанските чукари и имат страха.И вместо 1 българска армия да е с повишена готовност,блюдолизците в Парламента стоят в очакване на чужда позиция,за да направят каквото им се каже.Боже пази България.Ние не можем.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0YDA8aniTW0[/youtube]
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
И във Виетнам, както в Ираки Афганистан, янките за пореден път бяха бити и ибани. И затова с подвита опашка напуснаха и се изнесоха най-срамно и панически.
blue avalanche написа:Кво стана с якия украински БТР, дето щял да обръща войната???![]()
![]()
![]()
Да не би войната да е свършила, пък да не съм разбрал?
хаххаха това беше добро.

Betchualeng Arnaikem написа:HoUs4oOL написа:Player написа:САЩ от Албания едва ли ще се откажат. Голямото летище в Косово да разпределяне на дрогата им, няма да го изоставят без нищо.
САЩ да вървят на майната си, сърбо - българската войска ще помете така наречения ''Бондстийл'', също както е помела Одрин през март 1913.
Някога арменските царе са имали армия, опазила държавата (поне временно) от Рим и Персия, две свръхсили за времето си. Шанса сега армията на Армения да опази страната дори от Грузия е 50/50.
Мисля бях достатъчно ясен...
Здраво подценяваш арменската армия! Преди четвърт век с допотопно въоръжение арменските доброволци направиха на пух и прах добре въоръжената за времето си азербайджанска войска и изгониха азерите от арменската област Арцах, като дори за по-голяма безопасност взеха контрола и над доста прилежащи територии. Едва ли трябва да ти припомням, че арменците са с три пъти по-малко на брой население от богатия си на петрол съсед. Просто когато боят е за опазване или освобождаване на родината, критериите са други.
ЗЕНИТ - ЧЕМПИОН!!!
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Agent_Al написа:Betchualeng Arnaikem написа:HoUs4oOL написа:Player написа:САЩ от Албания едва ли ще се откажат. Голямото летище в Косово да разпределяне на дрогата им, няма да го изоставят без нищо.
САЩ да вървят на майната си, сърбо - българската войска ще помете така наречения ''Бондстийл'', също както е помела Одрин през март 1913.
Някога арменските царе са имали армия, опазила държавата (поне временно) от Рим и Персия, две свръхсили за времето си. Шанса сега армията на Армения да опази страната дори от Грузия е 50/50.
Здраво подценяваш арменската армия! Преди четвърт век с допотопно въоръжение арменските доброволци направиха на пух и прах добре въоръжената за времето си азербайджанска войска и изгониха азерите от арменската област Арцах, като дори за по-голяма безопасност взеха контрола и над доста прилежащи територии. Едва ли трябва да ти припомням, че арменците са с три пъти по-малко на брой население от богатия си на петрол съсед. Просто когато боят е за опазване или освобождаване на родината, критериите са други.
Някога Армения е била всичко от Кавказ до днешна Силифки и е имала природни и човешки ресурси да се противопостави на Рим и на Персия: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 ... 0%B8%D1%8F . Днешна Армения има един по-голям брат, който няма да даде на никой да я пипне, още повече на азерите. Грузия няма да тръгне никога срещу Армения без значение какво искат американските подлоги сред управляващите грузински ръководители. Не се обичат, защото всеки от тях се мисли за по-по- най, но и нямат какво да делят. Освен това са православни, макар и в тяхна си редакция на православието, а религията в него район е всичко.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Agent_Al написа:Betchualeng Arnaikem написа:HoUs4oOL написа:Player написа:САЩ от Албания едва ли ще се откажат. Голямото летище в Косово да разпределяне на дрогата им, няма да го изоставят без нищо.
Не, ти не премисли коментара ми.
Първо, това беше дребен пример. Малко ирония покрай нечий коментар.
Второ, ти ми говориш за противопоставяне на азерите и Грузия, които едва ли минават за световни сили. Аз ти говоря за противопоставяне на 2 свръхдържави (за онова време). Дребна разлика.
И трето, преди четвърт век ако не бяха руските "наемници" и "доброволци" и разни хорица, водещи се част от "силите на ОНД" Армения щеше да види доста повечко зор.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Der Schmarotzer написа:Agent_Al написа:Betchualeng Arnaikem написа:HoUs4oOL написа:Player написа:САЩ от Албания едва ли ще се откажат. Голямото летище в Косово да разпределяне на дрогата им, няма да го изоставят без нищо.
Някога Армения е била всичко от Кавказ до днешна Силифки и е имала природни и човешки ресурси да се противопостави на Рим и на Персия: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0 ... 0%B8%D1%8F . Днешна Армения има един по-голям брат, който няма да даде на никой да я пипне, още повече на азерите. Грузия няма да тръгне никога срещу Армения без значение какво искат американските подлоги сред управляващите грузински ръководители. Не се обичат, защото всеки от тях се мисли за по-по- най, но и нямат какво да делят. Освен това са православни, макар и в тяхна си редакция на православието, а религията в него район е всичко.
Ако питаш азери, арменци и грузинци .. имат какво да делят: Кавказ. Звучи забавно, ама е факт.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Дами и господа, Роналд Рейгън ще Ви обясни точно за 30 секунди в какъв социален строй живеете.
http://bultimes.com/tsyalata-liberastka ... lno-video/
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...