Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 12 фев 2017 23:30

Аз не съм приемал лично нищо написано във форум.
Просто ми изглежда смешно това с мечтата да видиш някого. :lol: :lol:

Иначе, да включих с реплика към цитата ти. Просто звучи абсурдно, нещо като вайкане на стара свекърва.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Димитър Байрактаров напусна "Обединени Патриоти" !

Мнениеот Балкански Орел » 13 фев 2017 22:38

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=r8zMBOF7XI8[/youtube]
Напуснах Патриотичния фронт, както и НФСБ. Това обяви Димитър Байрактаров, депутат от 43-ото Народно събрание.
"Моят морал ми говори, че нещата са много, много гнили. Напускането ми е по морални причини. За мен няма повече място в такава формация. Явно на книга изповядваме едни и съши ценности, но не и на практика. Това обединение е превърнато в част от статуквото, срещу което хората негодуват. Няма да стана съучастник в този сценарий, който ще завърши с ограбване на българската държава", коментира Байрактаров пред "Евроком".

"Това че двама-трима човека на бутилка водка са решили да се обединят, не означава, че хората по места са се обединили с такъв ентусиазъм. Листите, които предстоят да бъдат представени, са изпълнени с изключително компрометирани хора и с хора, които са доказали, че нямат място в Народното събрание", заяви още депутатът.

Говорим за човек, който в 43-ото НС се е изказвал веднъж, и е бил гонен заради речта си. Представете си.

Байрактаров акцентира върху водача от Варна, който според него не е способен да води кампания поради здравословни причини. Но пък явно е послушен, коментира депутатът.

На мен ми бяха казали, че съм предвиден на избираемо място след лидерите. Тези лидери не могат да си решат техните си проблеми и са буквално като детска градина.

Темата с увеличаването на пенсиите е реално възможна, но моята горчилка идва от там. Днес си направих труда да разгледам стенограмите по повод въпросните пенсии и се оказа, че голяма част от депутатите от Патриотите дори не са присъствали, допълни Байрактаров.

Аз не знам с кой ще се коалират т.нар. Обединени патриоти, но знам, че единият лидер води тайни разговори с ГЕРБ, другият с БСП, а третият не могат да го намерят.

Фронтът в момента няма програма, разчитат на заучени думи.

Аз ще се боря, защото мисля, че трябва да уважа избора на 2,5 милиона българи за мажоритарна система. Аз ще изляза с името си и това, което съм направил. Ако те са били искрени, могат да ме подкрепят, за да продължим заедно тази битка. Вероятно моята принципност е причината да ме държат далече.

Убеден съм, че ще ми бъде наложено медийно ембарго, защото съм излязъл с лицето и сърцето си, коментира Байрактаров.

Той разкри и голяма лична трагедия, случила се в деня на напускането му. "Петък се каза най-черния ден в живота ми, тъй като 15 минути след разговора с лидера на НФСБ Валери Симеонов, ми се обадиха по телефон с новината, че баща ми е починал", каза Байрактаров, едва сдържайки сълзите си.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Re: Димитър Байрактаров напусна "Обединени Патриоти" !

Мнениеот 727150 » 13 фев 2017 22:55

Квкво обединява Каракачанов,Джамбазки, Сидеров и Станишев - и четиримата не са ходили в казаомата.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 фев 2017 22:57

Честно казано от една година се чудих какво прави Байрактаров в тая формация.Ето, че и той напусна тази коалиция.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 фев 2017 23:04

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bf6OXNrpC7M[/youtube]

Майко, щом и тоя се продаде заеби.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 фев 2017 23:05

Обединени търгаши, ето това са тези лайнари, Сидеров навремето лижеше американския задник и плюеше злостно Русия, днес е обърнал палачинката и лиже усърдно руския задник и сере по САЩ. :lol: :lol: :lol: Плюеше и ДПС, уж му бяха враг номер едно, а "златното" му пръстче после лично ги качи във властта ..... гнусен и продажен боклук. Патриоти били ..... майко мила ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 фев 2017 23:09

И Нона Йотова щяла да бъде в листите на БКП ..... :lol: :lol: А мъжът й навремето беше министър в кабинета на СДС, партията уж враг номер едно на комунягите. :lol: :lol:

Аз защо ви пиша, че всички са една партия и цялата политическа сцена у нас е един евтин театър, а зад кулисите всички нагъват от баницата заедно ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 13 фев 2017 23:13

Корнелия Нинова преди е била от страната на сините десняци.
Шибани кукли на конци.Няма оправия.Шибаните продажници, винаги ще са над честния български гражданин !

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 13 фев 2017 23:15

Честно казано Байрактаров никога не ме е впечатлявал с голям интелект,въпреки че се изказваше по всякакви въпроси,сега когато разбра че няма да получи избираемо място в листите реши да прави революция,елементарно Уотсън.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 13 фев 2017 23:20

Ето, Арпаджиков наредил сега уж ревизия на всички министерства и сключените договори за поръчки от тях, голям прах по медиите, "погнаха" далаверите Борисови. :mrgreen: :mrgreen: Разбира се, накрая нищо няма да се случи, еле па да има изкарани големи шашми, да има осъдени .... всичко е прах в очите и буря в чаша вода. Да залъгваме масите .....

Върни се в “Свободна зона”