HoUs4oOL написа:sin4ec написа:Мъдри люде предрекоха преди 2 години отстраняването на фигури като Призрак, Моторолла, Гиви...героите на Донбас изпълниха своята мисия и направиха невъзможното. Но проблемът им бе, че са хора с чест и доблест. Днес много хора могат да изпълняват техните функции, и то по-добре. Но те го направиха в най-тежките моменти...
Днес ВСН е добре смазана военна машина. От нейните редици ВС РФ вербува елитни бойци. И не-ВСУ нямат нито мозък, нито задник да елиминират Гиви. Знаковите фигури бяха елиминирани от своите. И то с лошо скалъпени циркове...
Е, какви причини могат да имат, че да убиват Гиви?
Айде, за Болтов е ясно, за да не може да бутне оядения идиот в ЛНР, там може да се говори за вътрешни борби, Болтов беше казал, че ще се връща, говореше са разни реформи и изведнъж - сърдечна недостатъчност.
Но Гиви никога не е бил политически настроен, не ми казвай, че си повярвал на глупостите, че се е намърдал около въглищната индустрия в Донбас...
За Арсений е същото, не виждам как някой в ДНР би го приел за политическа заплаха, на него войната му беше живота, бил се е и в Чечня.
Преди 4 дена убиха и Анащенко, то наистина става подозрително, логично е да се говори за вътрешни борби, в ДНР и ЛНР също действат олигарски кръгове, но не виждам смисъл да убиват Гиви и Моторола, това е ужасяващ емоционален удар по хората там.
Гиви и Моторола бяха лицата на ДНР и ЛНР, бяха и вдъхновение, и пример, не само за живеещите там, но и за всичките доброволци от Сърбия, Испания, Франция, Бразилия, изобщо от всякъде.
Ясно е, че нито единия, нито другия бяха мозъците на ВСН, но бяха знакови фигури, веднага се сещам как Гиви разтоварваше ВСУшници от танковете, а те го гледаха тъпо, докато си дъвчеха нашивките...
Въпроса е къде е разузнаването на ДНР и ЛНР, няма го, ясно е, тогава къде са ФСБ и ГРУ като ги виждат, че не могат да се оправят.
3 убийства за колко, 2 месеца и то ако приемем, че Болтов е получил инфаркт наистина...
Знайни и незнайни се разкарват с Шмелове по улиците, еби му майката и сигурността и всичкото.
Кво се случва, пичове, може ли малко информация за тоталните невежи по този въпрос? Аз бях останал с впечатлението, че всичко вече върви по мед и масло в Крим или Новорусия.