Запитване до фитнес маниаците

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Запитване до фитнес маниаците

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 09:10

язе написа:Еле при мене на работа и ще заякнеш здравата! Ще забравиш и фитнеса, че и майка си. Рупай яйца и кибапчита, и не се плаши! Силата е болка, а "фитнеса не е 2-3 часа в седмицата" а по 8 часа на ден. И натоварването е за ръце, крака, гръб, кръст, сърце... Твоите нацепени батки, с големите бицепси, ако издържат половин ден на подобно натоварване, ще им кажа евала. Те ти фитнес за без пари- даже щети се плаща. Всичките ти мазнини ще изченат яко дим и метаболизма ти ще стане намбър уан.

Дърва ли береш :lol: :lol: По-брутален физически труд няма 8-)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 24 мар 2015 09:27

boabbb написа:Искаш да ми кажеш, че "No Xplode" не работи ли :?: Я вземи първо, пък после ми обяснявай :lol:

Работи, просто ми е много смешно, как всеки втори започна да взема "БОСТЕР" и да се прави на разбирач...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 24 мар 2015 09:58

W84me написа:
boabbb написа:Искаш да ми кажеш, че "No Xplode" не работи ли :?: Я вземи първо, пък после ми обяснявай :lol:

Работи, просто ми е много смешно, как всеки втори започна да взема "БОСТЕР" и да се прави на разбирач...

Така, както всеки втори почна да взема метан преди година-две и станаха като човекоподобни :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 24 мар 2015 18:06

boabbb написа:
язе написа:Еле при мене на работа и ще заякнеш здравата! Ще забравиш и фитнеса, че и майка си. Рупай яйца и кибапчита, и не се плаши! Силата е болка, а "фитнеса не е 2-3 часа в седмицата" а по 8 часа на ден. И натоварването е за ръце, крака, гръб, кръст, сърце... Твоите нацепени батки, с големите бицепси, ако издържат половин ден на подобно натоварване, ще им кажа евала. Те ти фитнес за без пари- даже щети се плаща. Всичките ти мазнини ще изченат яко дим и метаболизма ти ще стане намбър уан.

Дърва ли береш :lol: :lol: По-брутален физически труд няма 8-)

Мне, тухладжия съм... и керемидар. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

komentator

Мнениеот komentator » 02 апр 2015 14:52

boabbb написа:
W84me написа:

Така, както всеки втори почна да взема метан преди година-две и станаха като човекоподобни :lol: :lol: :lol:

Какъв е тоя метан помага ли. Според теб без химия може ли да се постигне някакъв резултат като мускулна маса или всичко е химия?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 02 апр 2015 15:31

Тука трябва да сложиме границата на "химия" :roll: Аз викам "химия" на стероидите, а хранителните добавки не са химия, въпреки, че при прекаляване и те са вредни ;) Значи, с добавки, при по-добър ген - и без добавки, може да се постигнат много добри и впечатляващи резултати, нужно е постоянство и упоритост, както и правилни тренировки ;) Професионален културизъм без химия не е възможен :!: Не приемам млади хора да се зобят с станозол ( стромба, винстрол са му другите названия ), анавар, кленбутерол, ретаболил и т.н. стероиди, само за да могат да дигат стойки в дискотеката и на плажа :x Това не е нормално, но за съжаление все повече хора почнаха да избиват комплекси по тоя начин ... Тези стероиди трябва да се продават с рецепта, а можеш да си ги купиш от нета в България :shock: По отношение на гореспоменатите азотни бустери - не съм много сигурен дали спадат към т.нар. "химия" :roll: Метана иначе е метандростенолон - синтетичен анабол на хапчета, от който хората заприличват горили :lol:

proffi
Контакти:

Мнениеот proffi » 28 яну 2017 20:30

Пустия метаболизъм е много важен

Върни се в “Свободна зона”