Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Наглост: Поискаха пълно отстраняване на Русия от спорта

Мнениеот ivan56 » 11 яну 2017 13:22

biso62 написа:Тук чета куп глупости за това,че било доказано и т.н. На този принцип сащисаните разпалиха куп войни,а после се оказа,че няма нищо истинско в "доказателствата". Но пък се доказаха в "случайно" потрошените проби именно в тази Агенция.Пък и като гледам сестрите Уйлиямс какви изроди са без допинг...или Фелпс на дърти години как цепии водата...хайде спрете се малко.Русофобщината няма общо с истината.А тя е една-най много допинг злопупотреби са именно при тези дето викат"Дръжте крадеца".Само че понеже те определят правилата химическите им компании синтезират допинги които са все още неуловими за тестовете на тяхната Централна антидопингова лаборатория,защото именно от нея са предупредени.И след като се издънахи на всички полета-бойни и дипломатически-сега пренасят битката на спортното поле с помощта на подлогите си! Отвратително!

Само тъпаци се хванаха на тая "новина" за потрошените проби. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 11 яну 2017 13:24

Доста крайна мярка, но едно отстраняване за 1-2 години ще им бъде за урок.
Вярно че хващат и спортисти от други държави, но при водкаджиите е масово, от юноши до параолимпийци всичко се зоби.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 11 яну 2017 13:29

Red joker написа:Ако мислите,че само руснаците вземат допинг,сте в голяма заблуда :idea: ;) :!: Това е световна практика,просто тука са погледнали тенденциозно или по политически причини или руснаците не са си платили,на който трябва,а може би и двете 8-) Не веднъж са ни прецаквали и нас в различни спортове,пак по същите причини!

Всички вземат, но е важно кой хващат. ;)
Това си е чисто политическо искане.
Хич не ми дреме за руснаците, в Сеул ни прецакаха здраво, щото ги размазахме на щангите.
Всичко се връща.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 11 яну 2017 13:39

biso62 написа:
Remi Gaillard написа:Вън лъжливата руска сган... Ако може и ш*баната им мизерна държавица да закрият най-добре...

Не че нещо,ама си готов за лице на гей-парад!

За лице? По-скоро за гъз.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 яну 2017 13:42

Само руснаците взимат допинг, нали ? Другите спортисти са абсолютно чисти.

Нали знаеш - невинен до доказване на противното.

Те от 200 години искат отстраняването на Русия от света, вие се кахърите за спорта...даже двама се пробваха да го реализират. Знаете как свършиха и двамата.

Като гледам ключовите показатели за Русия, то няма да сгрешим, ако кажем, че тя бавно, но сигурно обрича на народа си на гибел.
Последна промяна от smoothc на 11 яну 2017 13:51, променено общо 1 път.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2017 13:47

Eстествено, че това си е политическа атака.

Но отново се повтарям... Нали руснаците са големи пичове, пък 90 % от човечеството е срещу тях.
Как става тая работа... "Ние сме мноу готини, ама що не ни разбирате".

Мисля че е редно в Москва да спрът да търсят проблемите другаде и да се погледнат в огледалото.
Не са идеални и не са добряците, колкото по бързо го разберът, толкова по добре за тях.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 яну 2017 13:52

smoothc написа:
Само руснаците взимат допинг, нали ? Другите спортисти са абсолютно чисти.

Нали знаеш - невинен до доказване на противното.

Точно за това апелираме всички - Исинбаева никога не е хващана с допинг, а не участва на Олимпиадата, докато Джъстин Гатлин има първо 6 месеца, после 4 години наказания и бяга в Рио :? Как това кореспондира с горното :?: За справка - аз лично бях за Гатлин срещу Болт, щото ямаеца се зоби повече и от него ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 11 яну 2017 13:56

Мисля че е редно в Москва да спрът да търсят проблемите другаде и да се погледнат в огледалото.

Истината е, че всички водещи политически държави имат своите предимства и недостатъци.
Разликата между Русия и Останалите е, че при нея доминират недостатъците, някои от които ги няма дори в държави от Третия свят, което отключва въпроса:Как е възможно държава с претенции за световен лидер, да бъде толкова изостанала(в ключови аспекти свързани най-вече със социално-икономическия стандарт)?

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 11 яну 2017 13:58

smoothc написа:Истината е, че всички водещи политически държави имат своите предимства и недостатъци.
Разликата между Русия и Останалите е, че при нея доминират недостатъците, някои от които ги няма дори в държави от Третия свят, което отключва въпроса:Как е възможно държава с претенции за световен лидер, да бъде толкова изостанала(в ключови аспекти свързани най-вече със социално-икономическия стандарт)?

И какво общо има това със спорта :?: Или със заглавието на темата :?: Колко пъти си ходил или колко време си живял там, та знаеш колко са изостанали и в какви аспекти :?:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 яну 2017 14:03

boabbb написа:
Точно за това апелираме всички - Исинбаева никога не е хващана с допинг, а не участва на Олимпиадата, докато Джъстин Гатлин има първо 6 месеца, после 4 години наказания и бяга в Рио :? Как това кореспондира с горното :?: За справка - аз лично бях за Гатлин срещу Болт, щото ямаеца се зоби повече и от него ...

Добре де, човек, дай да се разберем... Като фенове на спорта, какво искаме ?
Искаме, понеже "Янките" също зобят, но повечето пъти минават метър, и другите да минават метър ?
Или искаме, все от някъде да се започне борбата с допинга ?

Според мен по добре да го легализират и да гледаме как някои измират по пистите, стадионите и залите, че дано им уври акъла.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Свободна зона”