Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот Red_Neck » 05 яну 2017 16:31

1982 написа:Абе, каква е тая мода, дето стана, да пишете препинателните знаци с интервали (след дадената дума) ??! Все повече хора гледам се поддавате на това. :shock:

На повечето тъч скрийн клавиатури интервал се добавя автоматично след всяка дума .... ко се правиш на две и половина ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 яну 2017 18:27

Не се правя, наистина сега разбирам, аз съм изостанал и си праскам с обикновена клавиатура, но ми направи впечатление как много хора прописаха така. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 05 яну 2017 20:59

Нищо против по принцип. Но! Лятото всеки може да шества насам-натам. Те, днес времето е изключително подходящо за парадиране. Стига дискриминация към зимата, при минус 10 градуса си личи кой е гей на място :!: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 06 яну 2017 10:44

Groucho написа:Нищо против по принцип. Но! Лятото всеки може да шества насам-натам. Те, днес времето е изключително подходящо за парадиране. Стига дискриминация към зимата, при минус 10 градуса си личи кой е гей на място :!: :lol:

То при -10 едва ли ще остане нещо навън за, така да се каже, гействане :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”