Най-възрастния човек на планетата - на 146!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

гражданин от село

Re: Най-възрастния човек на планетата - на 146!

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2017 20:38

JACKO написа:Имахме и наша сънародничка която почина(мисля) на 125 години, конкурираше се с една французойка за най възрастна!
Беше от Синя Вода(Разградско), родена 100 години преди мен, лично президентът(Стоянов) я е посещавал!

Бъдещия завод за хапчета на Кире Мастията да не си е изливал там промишлените отпадаци? :mrgreen:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2017 20:42

SgtLiberty написа:
boabbb написа:Изображение

Е, тоя го разбра къде живее, скоро няма да е най-възрастния :lol: :lol: :lol:

Дано овладееш искуството на меча ,че тоя момък не е за подценяване. :mrgreen:

След Индиана Доунс мечовете не ме впечатляват вече! :lol:

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 03 яну 2017 22:13

По непотвърдени информации раждането на Чък Норис започва в средата на 1812-а година. В началото на 1813-а година обществени и духовни лидери от 5 континента и два канибалски острова молят Майката на актьора за отсрочка, която да даде време на простосмъртните да се подготвят за идващата цивилизационна промяна. Процесът е прекъснат за две години.

През 1815-а нервите на неродения Чък Норис не издържат забавянето, взема акцията в свои ръце, къса с ритник със завъртане пъпната си връв още в утробата и излиза на бял свят. Сметките съвпадат, според мен индонезиецът Мба Гото дължи пари на Чък Норис :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 яну 2017 22:15

Groucho написа:По непотвърдени информации раждането на Чък Норис започва в средата на 1812-а година. В началото на 1813-а година обществени и духовни лидери от 5 континента и два канибалски острова молят Майката на актьора за отсрочка, която да даде време на простосмъртните да се подготвят за идващата цивилизационна промяна. Процесът е прекъснат за две години.

През 1815-а нервите на неродения Чък Норис не издържат забавянето, взема акцията в свои ръце, къса с ритник със завъртане пъпната си връв още в утробата и излиза на бял свят. Сметките съвпадат, според мен индонезиецът Мба Гото дължи пари на Чък Норис :lol:

Чък от слоница ли е роден? :o Те носят по 2 години. :)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 04 яну 2017 09:37

гражданин от село написа:
JACKO написа:Имахме и наша сънародничка която почина(мисля) на 125 години, конкурираше се с една французойка за най възрастна!
Беше от Синя Вода(Разградско), родена 100 години преди мен, лично президентът(Стоянов) я е посещавал!

Бъдещия завод за хапчета на Кире Мастията да не си е изливал там промишлените отпадаци? :mrgreen:

Научи се да пишеш грамотно "гражданино"!

Върни се в “Свободна зона”