Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Agent_Alex_077

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 18:18

CTAHKO написа:
ЕМИЛ написа:Искам и Кашчей да се включи с неговия перфектен руски . 8-)

Ем той започна, че сега първи вие като вдовица за... 8-) Просто на ейджънт Алекс руският му действа като магнит 8-) Нали му е матерен 8-) А според българските закони, никой не може да ти забрани да говориш на майчиния си език 8-) Или може би това е валидно само за турския 8-) В този ред на мисл, ще помоля ейджънт Алекс да прояви характерното за руската му природа снизхождение и да НЕ сезира властимащите за дискриминация от страна на соросоидите, спрямо неговата особа 8-)

Да я и без того проявляю в высшей мере снисхождение, но должен предупредить - если кто-нибудь перейдёт на матерный турецкий, сразу же его проигнорирую!
А соросоиды - слишком маленький кусок, чтобы и о них заботился. Они тут как неизбежный мусор ;)
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2016 18:23

Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?
Въпросът разбира се е риторичен. :?[/offtopic]

След втория ще те предупредят, а след третия ще те баннат..и не само на български 8-)

И по какво ще разберат че не е руски, след като езикът е един и същ 8-)

Много лесно го разбират. Не знам какво удоволствие ти доставя да се правиш на .....

За мен не е проблем да прочета и разбера, какво пише и какво иска да каже ейджънт Алекс 8-) Даже бих го поздравил, че владее на доста прилично ниво освен българския език, така и старобългарския 8-) Ами ако напише "ваканцувам" или "той ме страхува", на какъв език ще е 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 18:24

Давай, Кашуй, покажи при всех твой уровень русского языка, как я это сейчас делаю. Или боишься, что ещё большим дураком покажешься?
[offtopic]Обещаю, твои ошибки буду исправлять только в оффтопике.[/offtopic]
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 18:28

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Кашчей написа:
THE G.A.M.E написа:[offtopic]Колко ли биха изтраяли поустове на български, в руски форум ?

След втория ще те предупредят, а след третия ще те баннат..и не само на български 8-)

И по какво ще разберат че не е руски, след като езикът е един и същ 8-)

Много лесно го разбират. Не знам какво удоволствие ти доставя да се правиш на .....

За мен не е проблем да прочета и разбера, какво пише и какво иска да каже ейджънт Алекс 8-) Даже бих го поздравил, че владее на доста прилично ниво освен българския език, така и старобългарския 8-) Ами ако напише "ваканцувам" или "той ме страхува", на какъв език ще е 8-)

СТАНКО, да не замечаешь ли, что тут полно Издиславами? Всё время одно и то же повторяют, при том ничего смысленного не сказав. Новое поколение, новая элита! :)
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 26 дек 2016 18:36

Agent_Alex_077 написа:СТАНКО, да не замечаешь ли, что тут полно Издиславами? Всё время одно и то же повторяют, при том ничего смысленного не сказав. Новое поколение, новая элита! :)

Има хора, които целят младото поколение да остане неграмотно и всячески се опитват да разделят България от вековните връзки с матушка Россия, но провалът им е предрешен 8-) Ето го и явнотото доказателство за това и отношението на ръуснаците към своите братя - българите 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=7bxKJ5Y2ENo[/youtube]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Agent_Alex_077

Мнениеот Agent_Alex_077 » 26 дек 2016 18:52

CTAHKO написа:
Agent_Alex_077 написа:СТАНКО, да не замечаешь ли, что тут полно Издиславами? Всё время одно и то же повторяют, при том ничего смысленного не сказав. Новое поколение, новая элита! :)

Има хора, които целят младото поколение да остане неграмотно и всячески се опитват да разделят България от вековните връзки с матушка Россия, но провалът им е предрешен 8-) Ето го и явнотото доказателство за това и отношението на ръуснаците към своите братя - българите 8-)

Вспоминаю себе стих великого Константина Ваншенкина и песню на этот стих:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=2nbny301NA0[/youtube]

Для самых "одарённых" есть и субтитры с дословным переводом.
ВПЕРЁД, ЗЕНИТ!
СЛАВА РОССИИ!

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 26 дек 2016 22:16

CTAHKO написа:
1982 написа:
Кашчей написа:Наистина сте осрали две страници, при това доста успешно!

За съжаление, има "хора", които влизат в този форум с едничката цел да серат и провокират. Но като ги търпят ..... така ще е.

Забележки към работата на модовете ли забелязвам или само така ми се струва 8-) Щото ако е така, ще им помогна на драго сърце да си свършат работата 8-)

11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено.

Та дали да сме коректни докрай 8-)

Спокойно, СТАНКО. Аз съм взел нещата в свои ръце. Както всеки знае, аз съм един от малкото истински птребители в този форум, който води борба с нарушителите на правилата на форума. 8-)

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 26 дек 2016 22:53

То това което пишат тук не е на руски, а на български с руски окончания, при това в повечето случаи неправилно поставени. Така, че няма как да ги сЪнкционират.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 26 дек 2016 23:05

Der Schmarotzer написа:

То това което пишат тук не е на руски, а на български с руски окончания, при това в повечето случаи неправилно поставени. Така, че няма как да ги сЪнкционират.

Въпросът по-скоро е дали "пишат" или "пише", защото нещо ми бие на мултиакаунтинг :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 26 дек 2016 23:08

CTAHKO написа:

Toй Филип Киркоров си е българин между другото.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”