Класация за форумен трол на годината.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

bobmarli
Контакти:

Re: Класация за форумен трол на годината.

Мнениеот bobmarli » 22 дек 2016 17:21

очевидно червените фенове припознаха Кашчей за трол номер 1.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 дек 2016 17:24

Teo написа:
TristaNNN написа:Има директива цесекистите да гласуват за Кашчей, това е нечестно! :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:
@ А синята директива е да гласувате против мен без да може да се аргументирате, защо ажеба ме мислите за трол! :lol: :lol:

Ние гласуваме ЗА теб, смятаме че би бил достоен носител на наградата!
Аз лично съм аргументирал вота си и не ми трябват никакви директиви, като дори разрешавам на сините колеги смело да използват моите аргументи. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 22 дек 2016 18:01

Трябва да се направи анкета, темата се очертава да стане много голяма, не знам кой ще обикаля да прави ръчно преброяване на вота накрая. чудя се, за положителния вариант, дали ще има такъв интерес? :lol:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 18:14

защо написа:Трябва да се направи анкета, темата се очертава да стане много голяма, не знам кой ще обикаля да прави ръчно преброяване на вота накрая. чудя се, за положителния вариант, дали ще има такъв интерес? :lol:

На людете им е по-лесно да ненавиждат и обиждат, отколкото да обичат. Да не мислиш, че гласувалите в тази "тема" знаят за какво гласуват (теб те изключвам, защото не си гласувал, а и показа, че знаеш какво всъщност е трол), но и същевременно показват, че четат и се вълнуват от написаното от "трола" :mrgreen: Няма как иначе да номинираш някого, когото не четеш. За тяхно съжаление, мисленето не им е силна черта, което само може да ме радва. Не е трудно да оборваш човек, който не мисли и е първосигнален!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 18:29

trokadero_ написа:Кашчейчо :mrgreen:

Много накацахте на Кашчей на уя..верно, че държи, ама толко пасмина ще му е трудно, без да опраска някой от кацналите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

TheMelodyInMyHeart

Мнениеот TheMelodyInMyHeart » 22 дек 2016 18:54

Заглавието е зададено неправилно, под 'форумен трол' би трябвало да се разбира 'най-антипатичен потребител'. И класацията е за целия форум, а не на подфорум ЦСКА или Левски, така че не виждам какво правят тук Тео и Кашчея.

Моята класация е следната:
1) Станко
2) Капитан де-да-го-знам
3) Обичам_Пирин

Класацията ми е по степен на нехаресване (да не използувам пак антипатичност, че Капитана ще ми се скара :) ) Навсякъде са компетентни, всичко могат и знаят, направо да ги ожали човек как така са слезнали на нашето простосмъртно ниво и са благоволили да коментират заедно с нас в този форум. Ще си спестя по-тежките епитети, все пак празници идат :mrgreen:
Finally, what is your message to the Liverpool supporters?

Jurgen Klopp: We have to change from doubter to believer. Now.

Small_wind
Контакти:

Мнениеот Small_wind » 22 дек 2016 19:22

Моя абсолютен глас е за събирателния образ на червеният московски комунистически трол, в който участват поне 90 процента от пишещите упорито тук! И само десетина дръзки личности като Индианеца, Капитана, 82, Червен жокер, ГА, Чичо Сам и още няколко, им се противопоставят успешно!
Послепис - Да не забравя да прибавя между активните борци за демокрация и против връщането на комунизма, и Играта и DANS!

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 22 дек 2016 19:42

bobmarli написа:очевидно червените фенове припознаха Кашчей за трол номер 1.

Вероятно бая на дълбоко им е бръкнал,дето се вика качествен фистинг им е направил. :lol: :mrgreen:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Върни се в “Свободна зона”