Класация за форумен трол на годината.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiril.a.d
Контакти:

Re: Класация за форумен трол на годината.

Мнениеот kiril.a.d » 22 дек 2016 12:43

love_hurtz написа:Тео трябва да спечели тази награда, за да просъществува форума. Предлагам всички да променят гласа си. Нека бъде награден с престижната награда форумен трол 2016. Така ще му е по-сладко кoгато Лудогорец гъзят Литекс, ще има утеха с две думи !

Безсмъртний Гугъл боте, ето ти тролване,в първото и последното изречение:
Първото, защото форума ще просъществува и без Тео, а последното...направо е достойно за модерацията! - вземи...бото-мерки ;) :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 дек 2016 12:48

Апропо, един съвет към всички - обръщайте внимание на графата:"Кой е на линия" и ще видите странен "потребител разглеждащ този форум" при появата на Кашчей ;) ...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 дек 2016 12:52

Гласувам за червеното пропагандаторче Тео :!:
Обича да си вре дългото носле и в нечервени теми, ръчка лекичко и, уж небрежно, подбутва "диалога" към червената си пропаганда.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 22 дек 2016 12:53

аз па предлагам себе си..... и да не забравяме....

[center]да го духат сички оранжевогъзи шибаняци.....[/center]

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 дек 2016 12:56

kiril.a.d написа:Апропо, един съвет към всички - обръщайте внимание на графата:"Кой е на линия" и ще видите странен "потребител разглеждащ този форум" при появата на Кашчей ;) ...

Не е бот, човека е без работа, отритнат от жена си, забравен от децата си... Стига сте го нападали. Ние сме единствените му приятели.
Моля, бъдете милостиви към Кашчей! И той е хора.
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 22 дек 2016 13:01

Маги Стралска написа:аз па предлагам себе си..... и да не забравяме....

[center]да го духат сички оранжевогъзи шибаняци.....[/center]

Ти момко нямаш думата, тук всички сме от дясно на реката... :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 дек 2016 13:11

kiril.a.d написа:
Кашчей написа:
kiril.a.d написа:
koisa написа:Гласът ми отива в подкрепа на Тео. Нека момчето спечели този толкова достоен и значим приз. :lol:

Бе явно не разбирате значението на израза форумен трол. А Капитана ви, го е постнал още в началото на темата.
Та Тео, просто си защитава отбора, е и напада чужди отбори, както правят повечето коментиращи тук и това не е тролене! - просто фенщина...може би дори ултрасна фенщина ;)
А ако си е сменил мнението за ЦСКА-София, един-два-три пъти, то много цесекари си променихме мнението за този отбор, след поредица от гафове на Гришата и Стойчо Стоилов! Така че, това е нормално, предвид променящите се ситуации в този отбор.

С други думи казано..За да не си трол трябва да пишеш само хубави неща в темите, като подписът ти може да те прави трол, но когато пишеш за Левски в тема за ЦСКА-София не тролиш, или за Ботев в тема за Локо (пловдивските) и обратно?! Когато се опитваш в подфорум ЦСКА да налагаш своите виждания, че ЦСКА-София (Литекс) е единствен и законен правоприемник на ЦСКА също не си трол, нали?! Когато Кептънът започне да разисква правописни и стилистични проблеми, само защото някой е сбъркал в поста си, без връзка с темата, също не е тролско, нали Кирчо?!

Не, Гугъл боте...апропо, пак се обясняваш като бот ;)
Та първо, изобщо не е задължително да пишеш само хубави неща! - въпросът е да е по темата, а не...на майната си от темата.
Второ, не е проблем в тема за един отбор, да обсъждаш друг, особено ако имат мач помежду си! А ако отговориш на някое заяждане в темата, което не е по темата, какво е бе боте? ;) ...
Е, "Кептънът" се отплесва доста често, но не е само той, който прави забележки за правопис и стилистика! - то, понякога на човек да му писне от неграмотност... и не само тук...
А да кажеш "Кирчо" на човек, по-възрастен от теб и явно по-умен - ботовете се появиха отскоро, а един робот, никога не може да бъде по-умен от човек ;) - е пак тролене! - "Кирчо"можеш да казваш само на Бойчо, който е явно по-тъп от 2/3 от България, след като и съдът му издаде такова решение.
Ха кажи сега че и аз троля, не по темата, но пък...просто не се завирай м/у шамарите, боте ;) :lol:

Кирчо, мамин златен, колко пъти в годината има мач между ЦСКА-София и Левски?! Хайде мисли повече, когато пишеш!
Ако беше по-млад от мен щях да те нарека "киртак", а не Кирчо!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 дек 2016 13:22

Кашчей написа:
kiril.a.d написа:
Кашчей написа:
kiril.a.d написа:
koisa написа:Гласът ми отива в подкрепа на Тео. Нека момчето спечели този толкова достоен и значим приз. :lol:

Бе явно не разбирате значението на израза форумен трол. А Капитана ви, го е постнал още в началото на темата.
Та Тео, просто си защитава отбора, е и напада чужди отбори, както правят повечето коментиращи тук и това не е тролене! - просто фенщина...може би дори ултрасна фенщина ;)
А ако си е сменил мнението за ЦСКА-София, един-два-три пъти, то много цесекари си променихме мнението за този отбор, след поредица от гафове на Гришата и Стойчо Стоилов! Така че, това е нормално, предвид променящите се ситуации в този отбор.

С други думи казано..За да не си трол трябва да пишеш само хубави неща в темите, като подписът ти може да те прави трол, но когато пишеш за Левски в тема за ЦСКА-София не тролиш, или за Ботев в тема за Локо (пловдивските) и обратно?! Когато се опитваш в подфорум ЦСКА да налагаш своите виждания, че ЦСКА-София (Литекс) е единствен и законен правоприемник на ЦСКА също не си трол, нали?! Когато Кептънът започне да разисква правописни и стилистични проблеми, само защото някой е сбъркал в поста си, без връзка с темата, също не е тролско, нали Кирчо?!

Не, Гугъл боте...апропо, пак се обясняваш като бот ;)
Та първо, изобщо не е задължително да пишеш само хубави неща! - въпросът е да е по темата, а не...на майната си от темата.
Второ, не е проблем в тема за един отбор, да обсъждаш друг, особено ако имат мач помежду си! А ако отговориш на някое заяждане в темата, което не е по темата, какво е бе боте? ;) ...
Е, "Кептънът" се отплесва доста често, но не е само той, който прави забележки за правопис и стилистика! - то, понякога на човек да му писне от неграмотност... и не само тук...
А да кажеш "Кирчо" на човек, по-възрастен от теб и явно по-умен - ботовете се появиха отскоро, а един робот, никога не може да бъде по-умен от човек ;) - е пак тролене! - "Кирчо"можеш да казваш само на Бойчо, който е явно по-тъп от 2/3 от България, след като и съдът му издаде такова решение.
Ха кажи сега че и аз троля, не по темата, но пък...просто не се завирай м/у шамарите, боте ;) :lol:

Кирчо, мамин златен, колко пъти в годината има мач между ЦСКА-София и Левски?! Хайде мисли повече, когато пишеш!
Ако беше по-млад от мен щях да те нарека "киртак", а не Кирчо!

Боте гугълски...тиквен :lol: , какво ме интересува, колко пъти в годината има мач м/у ЦСКА-София и "Левски"? - и преди не съм следял особено изявите на Литекс...А сега, вече спрях да гледам и ППЛ-то на Боби и Домуса...Оставям я, ППЛ-то, на троловете! :lol:
"киртак"? - е това може да се чуе само от "резняк"...Бре да му се не види - турски гугъл бот ;)...
А шматарок, от кого можеш да чуеш бре нещастний боте?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 дек 2016 13:28

suni написа:
kiril.a.d написа:Апропо, един съвет към всички - обръщайте внимание на графата:"Кой е на линия" и ще видите странен "потребител разглеждащ този форум" при появата на Кашчей ;) ...

Не е бот, човека е без работа, отритнат от жена си, забравен от децата си... Стига сте го нападали. Ние сме единствените му приятели.
Моля, бъдете милостиви към Кашчей! И той е хора.

Хм, казваш, вече и женски роботчета изобретили? - бе чувал съм за едни такива, ама в Япония...Ама пък деца роботчета, не съм чувал!
И как щяло да е "хора", след като за себе си самия не е човек??? - да не говорим за жена, деца, работа, както казваш...
И чак пък да сме му приятели? - щом и другаря "Кептън" не му е приятел, кой да е тогава?...Тристан...и Изолда? ;) :lol:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 22 дек 2016 13:32

:lol: дами и господа, махам се от темата, защото нещастния безсмъртен гугъл бот, лека-полека ме вкарва в тролене и колкото и да си изпати от това, току ще вкара и мен в грях към...тези които не обичат да бъдат обсъждани тук ;)
Ай да му е честита...ботската титла! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”