Deep Purple идват на прощален концерт у нас (14.05.17)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Re: Deep Purple идват на прощален концерт у нас (14.05.17)

Мнениеот miro_rz » 20 дек 2016 23:40

Дано Ковърдел и Хюз бъдат поканени , че имат не една или две добри песни от техният период !
Изображение

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 20 дек 2016 23:46

Skritata_istina написа:Надписът deep purple , обърнат на обратно има три шестици и символизира числото на Дявола - 666. Това в илюминати идеологията означава, че това е маркиран продукт(тоест тази група е под влиянието на илюминати).Единственият начин да пробиеш в музикалната индустрия, шоубизнеса и да получиш известността е да си продадеш душата на Дявола. Сделката с Дявола е накратко казано получаваш всичко материално , известността , пари , талант и т.н. , но в замяна си продаваш душата. А продадеш ли си душата губиш всичко човешко.
В плейлистата Илюминати Символизъм/Нумерология/ Окулт всичко е подробно обяснено и ще разберете добре какво имам предвид.
https://www.youtube.com/playlist?list=P ... L4MMVk4XEm

И какво се променя с този "факт" ? Какво от това като имало три шестици ? И за какво му е на Дявола душите им ? Какво ще ги прави ?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 дек 2016 23:57

В момента съм с тениска на Бляк Сабат и на нея има няколко скелета и числото 666 , значи и аз съм се продал на Дявола . :lol: :lol: Мамка му ... :evil: :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 21 дек 2016 00:17

[offtopic]
Messi_fan написа:И какво се променя с този "факт" ? Какво от това като имало три шестици ? И за какво му е на Дявола душите им ? Какво ще ги прави ?

Факт е , че символът с трите шестици го има на много логота на известни корпорации. Папата , точно по време на изричането на думата God, демек Бог показа с ръката си символът с трите шестици:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qGZ5FvAOq08[/youtube]

А тук в част от логота се показва символът с трите шестици, включително в логото на Google chrome:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AYFiKnEYDTg[/youtube]

miro_rz - не съм казал , че си си продал душата на Дявола, а обясних , че единственият да пробиеш в музикалната индустрия и шоубизнеса , и да станеш известен е да си продадеш душата на Дявола. Оставил съм в предишния коментар линк с плейлиста , където обяснявам подробно тези неща, разбира се с доказателства.[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 дек 2016 00:23

Аллахсандров, не ходи на концерта на тези дяволи, че имам информация, че американците ще пръскат отгоре с кемтрейлс. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Messi_fan

Мнениеот Messi_fan » 21 дек 2016 00:37

Skritata_istina написа:[offtopic]
Messi_fan написа:И какво се променя с този "факт" ? Какво от това като имало три шестици ? И за какво му е на Дявола душите им ? Какво ще ги прави ?

Факт е , че символът с трите шестици го има на много логота на известни корпорации. Папата , точно по време на изричането на думата God, демек Бог показа с ръката си символът с трите шестици:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qGZ5FvAOq08[/youtube]

А тук в част от логота се показва символът с трите шестици, включително в логото на Google chrome:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=AYFiKnEYDTg[/youtube]

miro_rz - не съм казал , че си си продал душата на Дявола, а обясних , че единственият да пробиеш в музикалната индустрия и шоубизнеса , и да станеш известен е да си продадеш душата на Дявола. Оставил съм в предишния коментар линк с плейлиста , където обяснявам подробно тези неща, разбира се с доказателства.[/offtopic]

Ок, добре. И ? Какво от това като имало шестици тук и там ? Хей вижте, този има три шестици. И ? Какво трябва да промени, какво трябва да последва от това, че видиш ли тук имало шестици, тоя си бил продал душата на дявола, оня си бил продал гъза на майка си ?

david_alfandari
Контакти:

Мнениеот david_alfandari » 21 дек 2016 00:44

Недков,болен мозък, докъде стигна с бараката, изкара ли достатъчно пари от малоумните си клипове ?
Какво стана с прогнозите ти, че Хилари Клинтън ще спечели на 100% изборите в САЩ, това 2-3 пъти поне го казваше във видеата си как всичко било нагласено?
Утре, ако гипсокартона ти падне върху главата ти и се гътнеш , ние ще кажем , че това е постановка и че не е вярно.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 21 дек 2016 00:46

Ще се видим в София , след това и до Бирмингам да си направя кефа ...... :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 дек 2016 01:32

miro_rz написа:В момента съм с тениска на Бляк Сабат и на нея има няколко скелета и числото 666 , значи и аз съм се продал на Дявола . :lol: :lol: Мамка му ... :evil: :twisted:

бЕгай при Сам и Дийн Уинчестър да ти помогнат да развалиш договора. Те се познават и със самия Дявол и със заместника му - Краули. А и имат голям опит в тази сфера.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 дек 2016 07:00

ticha i vladislav написа:Стига с тая София,няма ли други градове?На Морска гара е идеално мястото.

.....а в градината пред твоя блок ще е още по идеално . 8-)

Върни се в “Свободна зона”