sin4ec написа:Alkonost написа:sin4ec написа:Ааааа, аз да питам, хохлите се канеха да правят парад на победата в Донецк, направиха ли го вече?
Че те редовно си участват в него! Уредили са се и с няколко цистерни, за да мият след тях. Слагат дори ароматизатор във водата.
Мдааааа...това с цистерните беше страшна гавра! Аналог с един парад в Москва отпреди доста години, а цистерните трябва да измият смрадта и заразата от фашистката измет.
Оливър Стоун за пореден път разкрива истината в свой филм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Оливър Стоун за пореден път разкрива истината в свой фил
Интересна тема с участието на всички проруски плазмодии! 
michok написа:Интересна тема с участието на всички проруски плазмодии!
Така е. Да не забравяме и янкофилските изпърдяни грантаджийчета.
-
КРАСОТА ВЯРА БОРБА
- Контакти:
,,Войната е жътвата на евреите'' Хенри Форд.Изгледайте ,,премълчаваната история на САЩ'' от Оливър Стоун.Ще е полезно за фоби и фили.
1982 написа:Като Гамаюн и аз имам някакви бегли спомени, че беше ботевист. Ама с тоя му профил не съм го засичал.
То и ти си от ГМО 1948 но подкрепяш и сините от Подуяне. Любимци са ти американците но и Пеевски харесваш... Странна птица си.
Ловчанлийче, жалък припознавач и продажник, не се напъвай, че се осираш още повече, гледай си там Литекс-а и мутрата-престъпник, на която се кланяш.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
ham3r написа:1982 написа:Като Гамаюн и аз имам някакви бегли спомени, че беше ботевист. Ама с тоя му профил не съм го засичал.
То и ти си от ГМО 1948 но подкрепяш и сините от Подуяне. Любимци са ти американците но и Пеевски харесваш... Странна птица си.
Прав си. Те такива изпърдяни помяри са най-опасни за БЪЛГАРИЯ. Те нямат чест и достойнство. За тях най-важно е да лижат задокеанския гъз и да си получават ръясалите центове за писане на коментарчета. Не ги ли виждаш как по цял ден висят по темите. По цял ден, през работно време - те вече са налазили форума.
sin4ec написа:Alkonost написа:sin4ec написа:Ааааа, аз да питам, хохлите се канеха да правят парад на победата в Донецк, направиха ли го вече?
Че те редовно си участват в него! Уредили са се и с няколко цистерни, за да мият след тях. Слагат дори ароматизатор във водата.
Мдааааа...това с цистерните беше страшна гавра! Аналог с един парад в Москва отпреди доста години, а цистерните трябва да измият смрадта и заразата от фашистката измет.
"Освободителите" на Донбас се къпят в народната любов, още малко - и направо ще се удавят в нея:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YXtbDhoEphc[/youtube]
Believe in her, if you are able...
Какво е това? Терористите са отвлекли някой отново ли?
Като обаче онези брадатите терористи хванат някой руснак (който даже не си е в държавата за разлика от Украинците) и го помъкнат така из улиците, какъв рев ще има, ауууу
Като обаче онези брадатите терористи хванат някой руснак (който даже не си е в държавата за разлика от Украинците) и го помъкнат така из улиците, какъв рев ще има, ауууу
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Alkonost написа:sin4ec написа:Alkonost написа:sin4ec написа:Ааааа, аз да питам, хохлите се канеха да правят парад на победата в Донецк, направиха ли го вече?
"Освободителите" на Донбас се къпят в народната любов, още малко - и направо ще се удавят в нея:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=YXtbDhoEphc[/youtube]
Като цяло няма по-тъпи същества от укрите. Може би само янките.