v.r.s. написа:Балкански Орел написа:CSKA1971 написа:Все за всичко Бойко и ГЕРБ са ви виновни. Да дойдат отново БСП и ДПС на власт, че да съсипят държавата ни за пореден път.Тогава сигурно ще е по-добре.
Ти на тва държава ли му викаш бе хахахах, ей смехурковци вие сте срам за някогашните велики българи бе, тая тиква освен да тегли заеми и да обслужва орално и анално еврейските си господаридруго не може.
На някои паметта наистина е къса и забравиха магистралните банди, килърските банди, наглите и т.н., които вилнееха в страната и кой се справи с тях. Пеговорите за цената на газа, дори и договорката наскоро за опрощаването на лихвите за ректорте за Белене и др. В сравнение с тогава мога да твърдя, че в момента имаме много повече държава, но както е тръгнало скоро ще си върнем предишната и народа ще е щастлив и свободен под мъдрото ръководство на Корнелия и Мустафа Карадайъ. Но всеки народ заслужава управниците си и кой какво си направи сам, цял свят не може да му направи.
Брато, аз може и да съм тъп, но не забравям лесно.И ти казвам, че не съм забравил предателствата на П.П.Герб, БСП, ДПС, Атака и другите продажници.Честно казано, не мога да повярвам, че все още има здраво мислещи хора, които да подкрепят някоя от партиите, които ни еб*ха майките през последните години.
Смятай до къде е паднал духът на българина да се радва, че някаква мутра го е отървала от НАГЛИТЕ и КИЛЪРИТЕ, карай, че тия нямат нищо общо с икономиката, обирането на бабите и дядовците по селтата !
Да ти кажа честно човек, въобще не ме е*е за твоите килъри, гербаджии и дпс-ари, когато на мен лично хора на по 70 години ми говорят как ги обират МАНГАЛИТЕ по селтата, а и вече по крайните градски квартали и казват следното:
Младеж, по мое време циганите не смееха да погледнат българки, а сега децата на тези същите изнасилват нашите наборки и набори.Кво правите ?
Писна ми като цяло от празни приказки и само не ме плаши с ДПС, щото ясно се видя, че Патриотите и Марешки май са доста добра опозиция на дпс за трето място.
Смърт за всички партии, които са били в парламента през последните 25 години, а вие ОВЦИ, вие сте безнадеждни.