Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: Защо Бойко Борисов излъга?

Мнениеот Балкански Орел » 13 ное 2016 00:49

v.r.s. написа:
Балкански Орел написа:
CSKA1971 написа:Все за всичко Бойко и ГЕРБ са ви виновни. Да дойдат отново БСП и ДПС на власт, че да съсипят държавата ни за пореден път.Тогава сигурно ще е по-добре.

Ти на тва държава ли му викаш бе хахахах, ей смехурковци вие сте срам за някогашните велики българи бе, тая тиква освен да тегли заеми и да обслужва орално и анално еврейските си господари ;) друго не може.

На някои паметта наистина е къса и забравиха магистралните банди, килърските банди, наглите и т.н., които вилнееха в страната и кой се справи с тях. Пеговорите за цената на газа, дори и договорката наскоро за опрощаването на лихвите за ректорте за Белене и др. В сравнение с тогава мога да твърдя, че в момента имаме много повече държава, но както е тръгнало скоро ще си върнем предишната и народа ще е щастлив и свободен под мъдрото ръководство на Корнелия и Мустафа Карадайъ. Но всеки народ заслужава управниците си и кой какво си направи сам, цял свят не може да му направи.

Брато, аз може и да съм тъп, но не забравям лесно.И ти казвам, че не съм забравил предателствата на П.П.Герб, БСП, ДПС, Атака и другите продажници.Честно казано, не мога да повярвам, че все още има здраво мислещи хора, които да подкрепят някоя от партиите, които ни еб*ха майките през последните години.

Смятай до къде е паднал духът на българина да се радва, че някаква мутра го е отървала от НАГЛИТЕ и КИЛЪРИТЕ, карай, че тия нямат нищо общо с икономиката, обирането на бабите и дядовците по селтата !

Да ти кажа честно човек, въобще не ме е*е за твоите килъри, гербаджии и дпс-ари, когато на мен лично хора на по 70 години ми говорят как ги обират МАНГАЛИТЕ по селтата, а и вече по крайните градски квартали и казват следното:

Младеж, по мое време циганите не смееха да погледнат българки, а сега децата на тези същите изнасилват нашите наборки и набори.Кво правите ?

Писна ми като цяло от празни приказки и само не ме плаши с ДПС, щото ясно се видя, че Патриотите и Марешки май са доста добра опозиция на дпс за трето място.

Смърт за всички партии, които са били в парламента през последните 25 години, а вие ОВЦИ, вие сте безнадеждни.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 13 ное 2016 10:11

Бойко няма вина за действията си или бездействията си , човека е на хранилка от САЩ и Турция и каквото му наредят от там това прави , разбира се срещу съответното заплащане !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 13 ное 2016 10:23

Наистина, щом една неграмотна мутра ни управлява вече 6 години, значи определено си заслужаваме управниците.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

david_alfandari
Контакти:

Мнениеот david_alfandari » 27 ное 2016 08:12

Ето ГЕРБ подадоха оставка, сега с БСП държавата ще цъфне и върже. Малоумният народ се хвана на въдицата на БСП , които издигнаха Радев чрез инициативен комитет.

Върни се в “Свободна зона”