Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот petko.h.markov » 25 ное 2016 13:04

ralka_levskarka написа:
Феновете на ЦСКА и Левски се обединиха за България. Крайните и най-здрави ултраси на двата тима са постигнали споразумение да застанат рамо до рамо и заедно да потеглят към Харманли, където има бурно недоволство на бежанци. Ситуацията в града ескалира снощи и чужденците от Регистрационно–приемателния център се вдигнаха на бунт.

Напрежението веднага подбуди феновете на Левски да призоват всички да се обединят в името на България. Призивът им бе взет присърце от "червените". Тарторите на агитката на ЦСКА са се свързали с колегите си от Сектор "Б" и са обсъдили как да се действа. Кръвните врагове заравят томахавките, вадят на преден план най-здравите си съмишленици и рамо до рамо потеглят към Харманли.

Към тях ще се присъединят и ултрасите от Пловдив. В града под тепетата също има договорка за обединение между Локо и Ботев в името на България. Най-вероятно група привърженици на Берое също ще потегли към горещата точка.

Очаква се до края на деня в Харманли да пристигнат около 500 от коравите български футболни фенове.

Обединението между "сини" и "червени", както и между "черно-бели" и "жълто-черни", не е за пръв път. Агитките бяха рамо до рамо преди време в Катуница, а също така и при проблемите в Орландовци.

Като няма държава и мъже,ще използват агитките като маша.

"Норвежкият министър-председател сложи мигрантите на мястото им: Не ме интересува религията ви, ако искате да ядете, ще работите!!!"

Gichev90
Контакти:

Мнениеот Gichev90 » 25 ное 2016 13:09

1982 написа:
Gichev90 написа:Колко нелегални Българи имаше а и още има в Либия и Израел нагли хипокрити. Тях биеха ли ги там , убиваха ли ги?

Тези българи ходеха ли по площадите масово да изнасилват и нападат жени ?? Правеха ли масово погроми, да чупят и палят ??? Още примери да давам ли ??!

Не те си падат по организираната престъпност и трафик на хора.

Иначе ако ни бяха изранвили държавата със земята и това щяхме да правим, най малкото заради озлобяването от войната и смърта на всяка крачка която прави човек безчуствен.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 25 ное 2016 13:14

Gichev90 написа:
1982 написа:
Gichev90 написа:Колко нелегални Българи имаше а и още има в Либия и Израел нагли хипокрити. Тях биеха ли ги там , убиваха ли ги?

Тези българи ходеха ли по площадите масово да изнасилват и нападат жени ?? Правеха ли масово погроми, да чупят и палят ??? Още примери да давам ли ??!

Иначе ако ни бяха изранвили държавата със земята и това щяхме да правим, най малкото заради озлобяването от войната и смърта на всяка крачка която прави човек безчуствен.

Който е бил нелегален Българин в Израел????, Либия??? или където и да е другаде има възможност да си се прибере и да стане легален тук при нас. Тъй че не виждам смисъл от твоя плач. Що се отнася до войната, ти си прав, но в същност България е съучастник в тази война, което унищожи няколко държави. и нашите ръководители продължават да се натискат да участват с повече.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 25 ное 2016 13:16

Нямам нищо против сирийците! Всички знаем, че са древен и що-годе цивилизован народ!!! НО ТОВА НЕ СА СИРИЙЦИ!!! В Харманли няма НИТО 1 сириец! Това а афганистански маймуни на 99% и 1% иракчани. Афганистанските мангали - обратно в Афганистан! Иракчаните - в Ирак! Нито в България, нито където и да е в Европа има кой знае колко сирийци! Болшинството са афганистанско-пакистански маймуни или иракчани и сомалийци! Все местата където САЩ води войни! Или по родните им места - или в САЩ! Но не и в Европа :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 25 ное 2016 13:18

Gichev90 написа:
1982 написа:

Я разкажи как се бачка нелегално в Израел. Мноо ще ми е интересно.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 25 ное 2016 13:18

Gichev90 написа:
1982 написа:

Чакай бе, какво ме интересува защо го правиш? Дай да ми запалиш колата и аз да се чудя защо го правиш и какво те е провокирало :lol: Не ме интересува, не ме засягаш. Интересува ме "колата" ми, а не какво не ти е наред.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Gichev90
Контакти:

Мнениеот Gichev90 » 25 ное 2016 13:19

Вал написа:
Gichev90 написа:
1982 написа:

Който е бил нелегален Българин в Израел????, Либия??? или където и да е другаде има възможност да си се прибере и да стане легален тук при нас. Тъй че не виждам смисъл от твоя плач. Що се отнася до войната, ти си прав, но в същност България е съучастник в тази война, което унищожи няколко държави. и нашите ръководители продължават да се натискат да участват с повече.

Моя плач е че хората от бедните държави ще търсят изход и да отидат на място където дават повече пари.

По принцип мъжът отива пръв сам и после праща пари обратно на семейството. Нещо което не ни е чуждо и на нас.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 ное 2016 13:20

Gichev90 написа:
1982 написа:

Виж какво, не ми пука за нелегалните българи някъде си, да ги правят каквото искат, щом са нелегални, имат право. Мен ме интересува тази нелегална сган от уроди, която живее на наш гръб, и чупи и пали наша собственост за капак. Не ми защитавай тези лайна. Това са престъпници. Бежанци са онези, влезли легално и регистрирани като такива. Щом си пресекъл тайно нечия граница, ти си престъпник.

А на всичко отгоре, ще им строим още огради, поим ги, храним ги, сега и още огради ще им правим.

http://www.blitz.bg/obshtestvo/borisov-s-tvrda-rka-lagert-v-kharmanli-da-se-zagradi-s-ograda-kato-na-granitsata_news466196.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 ное 2016 13:26

При войната в бивша Югославия имаше пак много бежанци по Европа - и сърби, и хървати, и бошняци. Защо тези хора не изнасилваха и крадяха масово, не правеха погроми безчет ??! Нали и те са видяли смъртта, разрушенията, защо не станаха безчувствени ?!?!

Аз ще ти кажа защо - защото това са хора. Това, което в момента е наводнило Европа, това не са хора. Това са маймуни и диваци. Тази сган не разбира от добро.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 25 ное 2016 13:28

Thsmith написа:Чакай бе, какво ме интересува защо го правиш? Дай да ми запалиш колата и аз да се чудя защо го правиш и какво те е провокирало :lol: Не ме интересува, не ме засягаш. Интересува ме "колата" ми, а не какво не ти е наред.

Тоя Гичев ми мяза малко на онзи норвежки толераст, дето беше изнасилен от някаква африканска маймуна, нелегален "бежанец", и накрая се чувстваше виновен, че ще го екстрадират.

Върни се в “Свободна зона”