Мнениеот Gichev90 » 25 ное 2016 12:27
Чета ви глупостите и реших и аз да драсна някои ред щот вече не издържам.
Първо много ми е интересно как може да сте такива нагли хипокрити, при положение че Българите преди 2007ма масово бягаха в чужбина минаваха нелегално граници, практикуваха нелегални деиствия.
Колко нелегални Българи имаше а и още има в Либия и Израел нагли хипокрити. Тях биеха ли ги там , убиваха ли ги?
И не ми даваите за пример сестрите ни моля защото това си беше единичен политически случеи.
Второ, кои наричате мангали, прости селяни. Сирийците. Сирийците не само че приличат на Българи много от тях, а дори самото ни ДНК и хромозомите ни сочат голяма част от произхода ни да е от там.
Културите ни са близки, кухнята ни е близка, народните ни танци и музика са близки, стандарта на живот е същия преди воината, заплатите са същите и не на последно място дори един Дамаск столицата на Сирия е 100 пъти по красива и старинна столица от боклучииската София.
Голямо его горди мелези , първо са погледнете в огледалото после говорете.
И тва го казва човек който е израснтал в Англия,и знам че специално Англичаните не правят разлика между Българин или Бежанец от близкия изток , за тях сме един дол дренки малумници.
Голяма гордост че сте родени на измислен континент. К'во топките ви по големи ли са от другата страна на моста.
Ако и ние бяхме сред хуманитарна криза, все щяха да се намерят 30-40 кретена и от нас да хвърлят камънни. Тогава такива като Динкo простака ше са 'терористите'. Между другото относно Динко. Ямбол е малък град хората се познават, още преди да нашумуее из медиите, хората го смятахa за кретен и на всичкото отгоре имаше слухове че е причинил смърт на много хора. Ама вии си го защитавайте националния герой който дори не може да говори Български.
Последна промяна от
Gichev90 на 25 ное 2016 12:32, променено общо 1 път.