Бунт на бежанците в Харманли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: "Бежанците" си показаха рогата ......

Мнениеот Soulen » 24 ное 2016 18:04

Mitko-Levskar написа:Абе те ушевите ще си изчакат момента и ще ги поразмачкат малко-сигурен съм,ама като цяло проблема с тея чакали е огромен.

Проблема е създаден умишлено в цяла Европа и след известно време ще бъде решен. Сега се насажда омразата, за да станат проблеми и да се насочи общественото мнение. Големите губещи сме ние и мюсюлманите, макар и те да не знаят, че в момента са използвани за политически цели.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Skritata_istina
Контакти:

Мнениеот Skritata_istina » 24 ное 2016 18:13

Поредната пропаганда на мейнстрийм медиите с цел насяване на страх и напрежение между етносите. Чрез страх хората се контролират най-лесно.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=KWB3fo4_PQ8[/youtube]

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 24 ное 2016 18:15

Soulen написа:
Mitko-Levskar написа:Абе те ушевите ще си изчакат момента и ще ги поразмачкат малко-сигурен съм,ама като цяло проблема с тея чакали е огромен.

Проблема е създаден умишлено в цяла Европа и след известно време ще бъде решен. Сега се насажда омразата, за да станат проблеми и да се насочи общественото мнение. Големите губещи сме ние и мюсюлманите, макар и те да не знаят, че в момента са използвани за политически цели.

Прав си,това може да се разреши веднага и без проблем-но засега "умните кратуни" по света и у нас не искат това да се разреши,и накрая го духаме ние.

barura

Мнениеот barura » 24 ное 2016 18:17

къде е онази ислямска к.рва Бойко дето напълни България с тази измет, да отива при тях сега ,защо се крие като мишка

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 24 ное 2016 18:31

barura написа:къде е онази ислямска к.рва Бойко дето напълни България с тази измет, да отива при тях сега ,защо се крие като мишка

Защото е мишка, дебела.
[center]Levski & Lazio[/center]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 24 ное 2016 18:41

Тои за да угоди на Меркел ни вкара болни и нискоинтелигентни уж емигранти.Цялата тази простотия може да се реши много бързо.Да направим коридор и да си ходят във Германия.Нали уж ги искат защо ни карат да ги спираме.И защо ние им пречим да си стигнат заветната цел.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 ное 2016 18:42

И медийният герой Динко бил цъфнал в Харманли. :lol: :lol: Нали беше влязъл в някакво риалити, кога успя да да долети ??! Не, че нещо ще направи, ама да го пишат по медиите, нали слава трупа.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Re: Бунт на бежанците в Харманли

Мнениеот Долно уйно » 24 ное 2016 19:15

Много бързо почнаха да им прозират действията.
Сега по една от водещите медии гледах репортаж, в който директно репортерката и оператора си бяха влезнали в лагера, който уж трябва е под карантина, вътре всичко спокойно, няма у, няма ду и т.н.

Още днес ми светна лампата, че тези хора ги използва политическия апарат у нас с някаква цел, а вие им се връзвайте, колкото искате и обвинявайте на сляпо всеки само защото е от другата страна на барикадата.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 24 ное 2016 19:17

Още второто мнение в темата възхвалява Кадафи. Аз не мисля, че може да се получи каквото и да е обсъждане, когато от едната страна стоят такива хора.

А Ушев седи и гледа, както винаги. Другиден ще го насъскат я в София, я в Пловдив на стадиона и ще бие с удоволствие.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 ное 2016 19:19

Corwin написа:Още второто мнение в темата възхвалява Кадафи. Аз не мисля, че може да се получи каквото и да е обсъждане, когато от едната страна стоят такива хора.

А Ушев седи и гледа, както винаги. Другиден ще го насъскат я в София, я в Пловдив на стадиона и ще бие с удоволствие.

Възхвалява определени негови действия. Що сегашна Либия без Кадафи по-хубава и спретната ли е?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Върни се в “Свободна зона”