Генерал Радев е новият президент на България!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Генерал Радев е новият президент на България!
В известна степен се създава политическа нестабилност, но според мен е пресилено да се използват силни определения като "национална катастрофа" и други подобни. Както и да се мисли, че определено правителство е незаменимо и всичко друго ще доведе до крах на държавата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Глейте сега, избора беше прост, червен пилот на изтребител или червена партийна секретарка-тъпа, грозна и неграмотна кукла на конци на Баце идиота.
Мисля че се случи логичното...
Мисля че се случи логичното...
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
Tommi написа:В известна степен се създава политическа нестабилност, но според мен е пресилено да се използват силни определения като "национална катастрофа" и други подобни. Както и да се мисли, че определено правителство е незаменимо и всичко друго ще доведе до крах на държавата.
Я кажи сега какво става с бюджет 2017, като няма правителство.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
- Captain Stottlemeyer
moryak68 написа:...Ха-ха, развесели ме градски, сериозен резултат. Мисля, че досега сме нямали толкова убедително избран президент. То твоята приказка звучи, като един виц за арменците: При резултат 6:0, футболистите на Армения вкарват гол и започва една неистова радост, прегръдки. След края на мача журналистите питат, защо се радвахте толкова на вкарания гол, защо се държите така все едно вие сте победили, все пак загубихте с 6:1. Отговора на арменците бил: Може да сме вкарали един гол ама много красив. Че и твоята работа същата.
Най-голямата загуба на "Левски" в "А" група е от "Ботев" (Пловдив) - 1:6 на 7 юли, 1962 г. в София. Тогава Гунди като войник играе в "Ботев", а единствения гол за нашите вкарва Христо Илиев. Има такъв случай, описан от големия левскар Антон Антонов-Тонич: След мача група левскари си тръгва унила от стадиона. Един от тях обаче се провиква: "Ей, ама Патрата какъв гол им заши, майката им разгони!"....

По темата: По-малко несимпатичният ми от двамата кандидати спечели - дано да е за добро.

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
-
fcb_bg написа:
Е, Борисовски нали се похвали наскоро... "13 млрд. в хазната, 3 млрд. преизпълнение за годината", явно кинти има.

Въпросът е, ако друго правителство тръгне да прави бюджета, да не се окаже, че парите ги е хванала липсата.
Имаше такъв прецедент преди 15-на години.
- Captain Stottlemeyer
fcb_bg написа:Tommi написа:В известна степен се създава политическа нестабилност, но според мен е пресилено да се използват силни определения като "национална катастрофа" и други подобни. Както и да се мисли, че определено правителство е незаменимо и всичко друго ще доведе до крах на държавата.
То си има законова процедура, Серьожка, ама ти няма как да я знаеш - всеки месец по 1/12 от стария бюджет, докато се приеме новият.

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 ное 2016 12:50, променено общо 2 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
fcb_bg написа:Tommi написа:В известна степен се създава политическа нестабилност, но според мен е пресилено да се използват силни определения като "национална катастрофа" и други подобни. Както и да се мисли, че определено правителство е незаменимо и всичко друго ще доведе до крах на държавата.
Или ще приемат този на Горанов, или ще се изготвя нов. Възможно е да се влезе в 2017г. без приет бюджет, като тогава разходите и трансферите ще се правят на база на предходната бюджетна година (2016г.). Така може да се продължи до 3 месеца, а при необходимост този срок може да се удължи с решение на Народното събрание по предложение на Министерски съвет.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Щом БСП стои зад него, всичко е ясно като бял ден. А като сложиш и че 92 % от електората на ДПС в страната го е подкрепила, а знаем че те току така подкрепа не дават, ми се струва че тоя филм сме го гледали, и то наскоро.
iliev72 написа:Нещо си се объркалГафовете на Боко започват от 2013.Още когато не уважи референдума за Белене и досега.
Мога да ти напиша цяла страница с гафове като капак на всички беше , че 6 месеца бавиха кандидатура за президент и накрая плеснаха това чудовище което се оказа и пълно куку !
А, той вече и референдума за Белене обмисля да подкрепи. Обмисляше, де, ама като не му харесваш чудовището и викаш, че било куку, сега нема да мисли по въпроса.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.