Защо Бойко Борисов излъга?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red Warrior
- Контакти:
Re: Защо Бойко Борисов излъга?
Аз съм почти 100%, че Бай Хой се е разбрал с БСП да управляват заедно и затова им дава на тепсия президентския пост. Кой нормален човек иначе ще издигне Цецка, дори и самозабравил се от шпакли като Кралят Слънце. Мисля си и се чудя дали има някой друг по неизбираем от ГЕРБ от Цецка. Може би само Фидосова, но тя си би камшика. Дори аз, който не понася ГЕРБ бих гласувал на втори тур за всеки друг стига да нямаме президент от БСП-ДПС отново. Но сега БХ не ми оставя друг избор освен да отида за гъби в неделя. Освен това не обичам някой да ме заплашва по мутренски, че ако не му играя по свирката ще стане не знам си к'во. Мутренските времена отминаха. Жалко само, че пак ще си имаме президент аватар на Ахмед Доган.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Вероятно излъга по навик . Иначе няма никакъв смисъл от тази поредна излагация , след като след седмица все пак ще трябва да я подаде . А номинацията на Цецка показва че или иска нарочно да избяга от властта или е прекалено глупав и си мисли че може да спечели дори и с най-неизбираемия кандидат .
-
- Контакти:
Защото не му е за първи.,,Ние ги хващаме,те ги пускат''.А сега когато е на върха,даже не ги хващат.Само с думи и храна не става,искат се и дела.Едноличната партия сама си докара беля.Напомня ми СДС,С голям вот на доверие,надежда която сама сдаде власта.
fcb_bg написа:dimov написа:Пич,преди Герб по времето на Бсп,може ли да ни обясниш как беше Харманли.А по времето на БКП имахте ли купони,записвахте ли се за телевизори,правиха ли ви вноска за кола още при раждането,а после и работливия и мързела взимаха ли една заплата?Защото в Бургас беше така.По времето на комунистите Бургас винаги е бил дроб.Ела сега да видиш как е.ЗА кмета лаят че краде,аз му пожелавам още поне пет мандата да краде.Колкото и да мрънкате за магистралите-за 45години София-Пловдив,а сега София-Бургас-3 часа.
Е, как е Бургас, я опиши своето очарование? Щото и аз съм от Бургас. Я разкажи на хората за феноменалните кражби по ОП "Интегриран градски транспорт". Разкажи на хората как замръзна всичко когато спряха парите по програмата заради непрозрачни търгове за поръчки в първия мандат на Бай Уй. Спомняш ли си го тоя момент? Как нямаха 2 лв дори да кърпят дупките по улиците и започнахме да слаломираме между тях. Аз помня, чуках с чука една джанта. Разкажи на хората какви мегаломански малоумни спирки направи и защо сложиха подово отопление. Било за да топи леда на спирката, да не се подхлъзват хората. Абе, кмете, колко дена в годината имаме тука лед по улиците и защо подовото не се пускаше миналата зима, ами мангалите пак хвърляха сол с лопатите по тия мега спирки?
А ще разкажеш ли как мачкат дребния бизнес в града?
Пишеш Бургас а аз чета Пловдив. Заради Нерон-Тотеф никой няма да гласува за МАЩЕХАТА. Тия се осраха с кражбите си. Ние нямаме подово по спирките защото нямаме спирки. То и интегриран градски транспорт нямаме, но имаме НЕЗАКОНЕН ЗООПАРК на който ще издават акт 15? Така че единственият вариант е да се премахне статуквото и всички с професия Депутат по възможност да се отправят към съда и после затвора.
-
- Контакти:
Резача на лентички ще си отиде като обещавача за оправяне за една година.Нашето Отечество не е кучка за оправяне в рамките на 365 дни,нито бащиния на бодигарда на бащицата от Правец.Единия си вземе имоти ,а нас направи на идиоти,другия дойде за промяна,но промени само партията си за да я направи еднолично дружество..Не можете да боядисате това което аз направих за 40 години са думите на Първия.Удар в десятката.Огледайте се.Пълните магазини заместиха пълните хладилници,а градинките,парковете,игрищата станаха билдинги.Сега е по-красиво,но по-удачно ли е.Спортните училища бълваха олимпийски шампиони, сега се радваме на два медала.Първата лъжа е предупреждение,втората е абдикация.Стар виц.Премиер сдава поста на наследника си и му дава два плика.Когато срещнеш трудност отвори първият.Така и направил новият.Оправдай се с мен.При втората трудност трябвало да отвори вторият.Там пишело,седни и пиши два плика.Батман Бойко е отворил вторият и ще остане в историята като поднесъл на тепсията власта на столетницата с припознато, която го откърми.
-
- Контакти:
Резача на лентички ще си отиде като обещавача за оправяне за една година.Нашето Отечество не е кучка за оправяне в рамките на 365 дни,нито бащиния на бодигарда на бащицата от Правец.Единия си вземе имоти ,а нас направи на идиоти,другия дойде за промяна,но промени само партията си за да я направи еднолично дружество..Не можете да боядисате това което аз направих за 40 години са думите на Първия.Удар в десятката.Огледайте се.Пълните магазини заместиха пълните хладилници,а градинките,парковете,игрищата станаха билдинги.Сега е по-красиво,но по-удачно ли е.Спортните училища бълваха олимпийски шампиони, сега се радваме на два медала.Първата лъжа е предупреждение,втората е абдикация.Стар виц.Премиер сдава поста на наследника си и му дава два плика.Когато срещнеш трудност отвори първият.Така и направил новият.Оправдай се с мен.При втората трудност трябвало да отвори вторият.Там пишело,седни и пиши два плика.Батман Бойко е отворил вторият и ще остане в историята като поднесъл на тепсията власта на столетницата с припознато, която го откърми.
Все за всичко Бойко и ГЕРБ са ви виновни. Да дойдат отново БСП и ДПС на власт, че да съсипят държавата ни за пореден път.Тогава сигурно ще е по-добре.
- Балкански Орел
- Контакти:
CSKA1971 написа:Все за всичко Бойко и ГЕРБ са ви виновни. Да дойдат отново БСП и ДПС на власт, че да съсипят държавата ни за пореден път.Тогава сигурно ще е по-добре.
Ти на тва държава ли му викаш бе хахахах, ей смехурковци вие сте срам за някогашните велики българи бе, тая тиква освен да тегли заеми и да обслужва орално и анално еврейските си господари

[center]Levski & Lazio[/center]
Балкански Орел написа:CSKA1971 написа:Все за всичко Бойко и ГЕРБ са ви виновни. Да дойдат отново БСП и ДПС на власт, че да съсипят държавата ни за пореден път.Тогава сигурно ще е по-добре.
Ти на тва държава ли му викаш бе хахахах, ей смехурковци вие сте срам за някогашните велики българи бе, тая тиква освен да тегли заеми и да обслужва орално и анално еврейските си господаридруго не може.
На някои паметта наистина е къса и забравиха магистралните банди, килърските банди, наглите и т.н., които вилнееха в страната и кой се справи с тях. Пеговорите за цената на газа, дори и договорката наскоро за опрощаването на лихвите за ректорте за Белене и др. В сравнение с тогава мога да твърдя, че в момента имаме много повече държава, но както е тръгнало скоро ще си върнем предишната и народа ще е щастлив и свободен под мъдрото ръководство на Корнелия и Мустафа Карадайъ. Но всеки народ заслужава управниците си и кой какво си направи сам, цял свят не може да му направи.
-
- Контакти:
CSKA1971 написа:Все за всичко Бойко и ГЕРБ са ви виновни. Да дойдат отново БСП и ДПС на власт, че да съсипят държавата ни за пореден път.Тогава сигурно ще е по-добре.
Абсолютни спекулации. Орешарски, който Боко анатемосва по начина по който историците анатемосаха поп Кръстю, а после след 100 години се чудим къде му е гроба на човека да се извиняваме с какво е виновен? Защо не се казва истината за Орешарски? Защо Тиквата мизерника не обясни ЗАЩО и КОЙ спря еврофондовете? Всеки знае отговорите:
1. Спря ги ЕНП, партията която доминира в Европарламента, либерастите демек където ГЕРБ е член. Можеше и да не ги спре щото, нали? Ако днес му спрат на Боко фондовете ей така кво правим а? Ами ако не му бяха дали 16 млрд заем? Защо се взеха тези пари, нали все излишъци имаме и за излишъци дърдори? МУХЛЬО лъжлив, двуличен! Защо Орешарски е дявол ако иска да зитегли 1 млрд, а този мутрафон е герой, че изтегли 16? Къде са тези пари?
2. Защо ЕНП спря фондовете? Не беше ли с ЦЕЛ именно да удари и свали Орешарски?
После сатаницазия, повтаряне като латерна Орешарски това, онова....ами ти бе, кифло? С постоянните излишъци...прас, 16 млрд заем?! Смешник.
Ако пък някой ми каже, че сегашното ДПС е по-опасно за България от ДОСТ и турския агент на Ердоган в България - Местан ще го призная за зомбиран от Тиквата на 100%! Точно сега ДПС е единствената пречка България да не се управялва от Анкара, ЕДИНСТВЕНАТА! Едно силно ДПС, но все още под контрола на Местан, с многото си депутати и т.н. и един зад него шеф в Турция с 3 000 000 бежанци...леле мале, ЛЕЛЕ МАЛЕ, точно Боко на този вариант е супер доволен нали? На мен щото пък повече ми изнася така солидно ДПС с 50% от предишните си сили, но стоящо срещу плановете на султана на ни юрка от отатък Босфора. Нито ДПС е силата от преди, нито пък седава на ДОСТ - всички доволни....само кухата Тиква Боко иска едва ли не да унищожи ДПС сега...и къде ще отиде етническия им вот? На 100% пти ДОСТ, при Ердоган, явно Боко му се е заклел във вярност да го направи
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.