Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: Тема за размисъл.

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 ное 2016 08:40

trokadero_ написа:Нали се сещате , че ако Цачева загуби , Бойко подава оставка . Следователно идват да ни управляват БСП и ДПС ?
Това по-хубаво ли ще е ? :idea:

Според мен да.Техните протежета се оказаха ментета.Едни си взеха заводи и докараха друг който си върна имоти,а народа направи идиоти.Бодигарда обсеби всичко.а някои още му вярват защото говорил по народно му.Келемета.Поне автентичните да командват,а после пак ще им бием шута.Въртигъза Доган е най добрият политик от 1999г до сега.Личи си.Ибрикчиите са фактор с който всеки политик трябва да се съобразява.Не че съм му фен,но е факт.Твърд електорат,който действа по заповед.Дори сред пенсионерите и десните има разцепление,но при тях няма.Ходжата като им каже че няма да ги погребат по мюсюлманските обичаи и те нямат избор.Фанатици.Като някои форумни герои.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 ное 2016 08:43

trokadero_ написа:Нали се сещате , че ако Цачева загуби , Бойко подава оставка . Следователно идват да ни управляват БСП и ДПС ?
Това по-хубаво ли ще е ? :idea:

Ми не знам , но за последно когато едно правителство не тегли заеми , а имаше и ръст в икономиката беше по тяхното управление.И не се надявай Боко така лесно да подаде оставка.Последното ми изказване е , е ако загуби Цецка ще иска вот на недоверие и тук е разковничето :) Този път може да не му го гласуват нарочно този вот и да няма оставка и тогава ще стане много забавно :) Но ако държите да продължим да трупаме дългове гласувайте смело за Цецка ;) По-добре Умен Радев отколкото freak наречен Цецка :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 11 ное 2016 08:49

Абе стига с вашите глупости бе.Руснаците ни били братя.Какви братя са ни?Баси простотиите. За вчера,Цачева наистина разби нато-летчика на дебата.Наистина много неподготвен човек.Не,не той не е подкрепен от БКП-то,а от инициативен комитет начело с онова куку Дърева.Бай ти Ганя наистина е много просттт.Забрави за купоните,заплатите от 3$,кризите след всяко управление на комуидиотите,Сер-гея и Орешарски.Калпав народ ей.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот boabbb » 11 ное 2016 08:52

Аз също съм на мнение, че Радев ще спечели в неделя и то с немалка преднина :roll: Очаквам резултат около 55%-45% в полза на генерала, просто Цецка не може да привлече колебаещите се избиратели :| НО ... има едно "но" - другаря Борисов няма да си подаде оставката, на 99% съм сигурен, че ще се направи на ударен :roll: Ще иска вот на доверие - те + реформаторите и още някой независим, и са готови ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 11 ное 2016 08:57

dimov написа:Абе стига с вашите глупости бе.Руснаците ни били братя.Какви братя са ни?Баси простотиите. За вчера,Цачева наистина разби нато-летчика на дебата.Наистина много неподготвен човек.Не,не той не е подкрепен от БКП-то,а от инициативен комитет начело с онова куку Дърева.Бай ти Ганя наистина е много просттт.Забрави за купоните,заплатите от 3$,кризите след всяко управление на комуидиотите,Сер-гея и Орешарски.Калпав народ ей.

ти не знаеш ли , че дебати са за такива като теб ;) Които се водят по чуждото мнение и нямат собствено.Аз за бивши рабфак кадри не гласувам.На времето който е знаел и е можел не му е трябвало рабфак.Явно тази е пълен дебил и такъв ще си остане - по красива , отколкото умна :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 ное 2016 09:01

Не е сигурно дали при оставка на правителството ще има управление БСП-ДПС. Скоро на сцената ще се появи нов играч и ще обере огромния негативен вот сред хората. Дали ще е добър избор или не, не коментирам, просто предполагам какво ще се случи.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 11 ное 2016 09:08

mistreated написа:Не е сигурно дали при оставка на правителството ще има управление БСП-ДПС. Скоро на сцената ще се появи нов играч и ще обере огромния негативен вот сред хората. Дали ще е добър избор или не, не коментирам, просто предполагам какво ще се случи.

Говориш за учиндолския наркоман предполагам :?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 11 ное 2016 09:18

Mitko-Levskar написа:
mistreated написа:Не е сигурно дали при оставка на правителството ще има управление БСП-ДПС. Скоро на сцената ще се появи нов играч и ще обере огромния негативен вот сред хората. Дали ще е добър избор или не, не коментирам, просто предполагам какво ще се случи.

Говориш за учиндолския наркоман предполагам :?

Мхм
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

001
Контакти:

Мнениеот 001 » 11 ное 2016 09:55

Това че идват БСП и ДПС е поредната лъжа и опит за изнудване на народа.
При положение , че Орешарски събра 5% а патриотите събраха 15%
Нали за това са изборите , хората да изразят мнението си.

Мама Цеца ще получи по слаб резултат от ГЕРБ на парламентарни избори , а при Радев е обратното , той ще получи доста по голяма подкрепа от тази която биха получили БСП.

Рекетирането последните дни е ужасно, няма да ви санираме апартамента ако не гласувате за мамата и подобни.
Вчера мамата цеца , каза че се извинява че ще наруши обещането дала на смъртиня одър на баща си , а се оказва в нета , че го е правила вече през 2011 . Театъра беше потресаваш , убили дядо й , но тя не се срамувала че била част от БКП.

Дори излъга и не посмя да каже , че е симпатизант на ЦСКА , за да не загуби някой глас от подуене. Жалка история :lol:
Ще говори с тръмп на европейски , ще води Путин на спа и се обръща към Хилари Клинтън с госпожа Хилари :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 ное 2016 10:04

Взето назаем но съм напълно съгласен!
Много ме притеснява фактът, че в неделя някой ще спечели.

Върни се в “Свободна зона”