Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Mirosvel
Контакти:

Re: Защо Бойко Борисов излъга?

Мнениеот Mirosvel » 08 ное 2016 10:40

dimov написа:Българчето по принцип не е олигофрен.Той е голям олигофрен.Помни само вчера и се интересува за утре.Никога не е чувал за Луканов,Виденов(добър политик,но комунягите му скроиха шапката)Станишко,Ореха и състоянието на България след тях.Бсп с изявление-следва вятъра на промяната(пукна ми се панкреаса от смех).Каква промяна бе бро,ще пазаруваме с купони ли?Пожарната наистина е по-малкото зло и си мисля ,че ще подаде оставка,за разлика от комунистите след местните избори.(предните)И накрая един виц за настроение. Умрял един КОМУНИСТ и направо в ада.Сатаната заповядал на дяволите да му го сготвят на грил,но да го въртят по бавно,защото бил много мръсен и подъл приживе.По някое време Сатаната поглежда и какво да види.Дяволите въртят грила,ама много бързо.Кво правите бе ?Аз кво ви казах?Дяволите се оправдават .Абе шефе,сложихме някой картоф за гарнитура,ама тоя ги изкраде.

На този тъп виц къде точно трябваше да се смеем?

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 08 ное 2016 11:21

Никъде не е ставало дума за първи тур! И никой не подава оставка преди балотаж! А след втория, както е тръгнало - ще я подаде. И тогава!? Не виждам какво ще се промени. Президентът / Росен Плевналиев/ ще назначи служебно правителство, щото няма право да разпуска парламента, следващият президент ще разпусне Народното събрание и на избори ще сме някъде през март или април. Изборите са с предизвестен изход - отново ще спечели дясна коалиция, и то доста убедително. А ако някой смята, че играч като Борисов ще остане настрани - моля, да отиде да се прегледа...

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 08 ное 2016 11:33

bm1914ls написа:Никъде не е ставало дума за първи тур!

Напротив, Бойко няколко пъти каза, че на първи тур се мери подкрепата за партиите, а на балотажа вече "всички се омешват" и, че ако изгубят първи тур, веднага ще подаде оставка.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 ное 2016 12:22

Мисля си, че няма нищо по-акуратно от биографиите на кандидатите! Нека да ги постна :lol:
1. ген. Румен Радев. Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж „Максуел“, САЩ – магистър „Стратегически проучвания“. Женен, с 2 деца. Владее английски език.
2. Цецка Цачева Данговска е родена на 24 май 1958 г. в с. Драгана, община Угърчин, област Ловеч. Средното си образование завършва в днешното СОУ „Анастасия Димитрова“ в град Плевен. Впоследствие работи в местен завод. Постъпва в работнически факултет, в който след 6-месечна подготовка, постъпилите са приемани за студенти без полагане на изпит (ЕЙ ТОВА Е МНОГО ИНТЕРЕСЕН МОМЕНТ, моля по-стари от мене да кажат как и кои влизаха така висше да учат по комунистическо). Завършва задочно право в Софийския университет „Св. св. Климент Охридски“. До 1991 г. работи като юристконсулт в Окръжния народен съвет в Плевен, където по-късно става началник на правния отдел (ОЩЕ СПЕЦИАЛЕН МОМЕНТ, моля по-възрастните - по комунистическо кои работеха в ОНС, че и НАЧАЛНИЦИ?). Става член на БКП, като според твърдения, които самата Цачева категорично отхвърля, в този период тя е била и секретар на първична партийна организация там. В интервю по bTV казва: „Да, аз съм била член на БКП, тогава, когато партията беше държавата. За да получа тези компетенции, това образование, това познаване на функционирането на държавата. Не се срамувам, че съм била член на БКП (ТОВА Е КЛЮЧОВИЯ МОМЕНТ). Женена, с 1 дете, не владее чужди езици. (тук мисля, че от куртоазия е пропуснала да сложи руски, мисля, че го владее, най-малкото рапортите пред КГБ са били на руски)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

boro1964
Контакти:

Мнениеот boro1964 » 08 ное 2016 12:24

Защото в България всеки лъже и всеки е лъган. Каквото посеете, това ще пожънете. Милите, че ще ни се размине? Не, няма!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 08 ное 2016 13:21

Президетските избори се оказа не избори за президент, а част от парламентарни. За мене две неща са важни: Бойко Борисов си отива - засега. Какъв е сценарият - не смея да гадая, но най-вероятно, ако иска да се върне отново на бял кон, това да стане за сметка на нови сътресения - и политически, и икономически, на ново вихрене на злоупотреби, които трябва видимо да надхвърлят днешните. Ако обаче е решил да абдикира сега трайно, това ражда подозрения, че нещата са зле и скоро това яе стане видимо. И в двата случая е безотговорно, защото не е за кауза, а за изгубени избори - показателно за стремежи и хоризонти.
Колкото до страховете за външната ни политика - мисля че са преувеличени. И досега бяхме аванпост на руската експанзия - съдбата на сегашния президент го показва ясно - изоставен и от свои, и от чужди, самотен и осмян. Нищо ново няма да се случи - ще си останем троянския кон, който под всякакъв чул се познава.
Лично аз съм изпълнен със страхове - атмосферата на популизъм и корупция ще се допълни с ревашизъм ... Всички предизборни лозунги за промяна са в калта - не виждам някой да иска да ги вдигне и развее отново - даже и като популистка програма ....
Другото е илюстрация на точките от референдума - отново сме жертва на медиална манипулация ...

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 08 ное 2016 13:39

ShooterMan написа:Мисля си, че няма нищо по-акуратно от биографиите на кандидатите! Нека да ги постна :lol:
1. ген. Румен Радев. Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж „Максуел“, САЩ – магистър „Стратегически проучвания“. Женен, с 2 деца. Владее английски език.

И в крайна сметка не може да гласува сам за себе си без чужда помощ, тоя сигурно и до тоалетна не ходи без да му позволят, президент ще ми става.

Радев или Цачева - различните последствия за външната политика и отбраната
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 ное 2016 13:47

Илиян Василев, бившият посланик в Москва, който от 1г насам води антируска реторика в медиите? Нали е той, да не проверявам?

Мисля, че дори и аз бих могъл лесно да му опонирам на тезите. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 08 ное 2016 13:50

Недей вярва, кажи кое не е истина!
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 ное 2016 14:18

Какво значение имат биографиите на двамата кандидати, като и двамата са слуги и кукли на конци - единият на ГЕРБ, другият на БСП и ДПС ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”