Защо Бойко Борисов излъга?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Защо Тиквата излъга?

Мнениеот iliev72 » 07 ное 2016 14:58

DANS написа:Той и льотчика ИЗЛЪГА, като каза, че всеки ден рискувал живота си за каузата на НАТО!

Айде сега да смятаме, льотчика има само 3(три) летателни часа за 2014 г. един полет е средно 30-40 мин., тоест да е летял максимум шест дни в годината, та на това ли льотчика вика "всеки ден"! :mrgreen: Явно в неговия календар, годината има 6 дни! :)

Май забравяш , че той е бил шеф на ВВС и от него най-малко се искало да лети и той това го е правил за да е във форма.
Докато някои други генерали които също са летци не са качвали на самолет от 20г.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 07 ное 2016 15:06

dunavfc написа:Страхотен автогол ! Тоя човек или е много тъп или е изгубил елементарна представа, какво се случва и какво прави..

Дунав, ще гласуваш ли на балотажа?
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 07 ное 2016 15:43

КАква промяна очаквате от Президент-а? Той няма никаква власт. Само посреща гости, назначава 3-мата най-висши в съда и назначава служебно правителство. Каква промяна очаквате от Президента?

Иначе какво видях аз вчера. Имахме мажоритарен вот, на който 3 млн гласуваха ПАРТИЙНО. Не за личност, а за Партия......защото най-подготвения и най-ерудиран за постта не събра нищо. Имаше 1 кандидат с нужния вътрешен и международен опит, добре познат на цяла Европа и ЕС, достатъчно представителен....обаче не събра нищо. Ако смятате, че Радев и Цецка са най-подготвени за президент........Обаче един никому неизвестен генерал, вчера влязъл в политиката изведнъж е на върха???? Смех
Та видях как 3 млн гласуват партийно, обаче в същото време пускат ДА за Мажоритарната система......пълен нонсенс :)
Интериорни врати - Врати хармоника

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 07 ное 2016 16:51

Бай Ху* омекна, Според резултатите от турция ще му дават анадолска виагра за да се дигне пак

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 ное 2016 16:52

За да има стабилност в държавата тази зима. Пък и никой не ще да управлява.

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 07 ное 2016 17:29

Защото идва коалиция БСП-ДПС-ДОСТ!

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 07 ное 2016 17:34

bobbi написа:Защото идва коалиция БСП-ДПС-ДОСТ!

Тъп си та свириш...

Според резултатите от тези избори, най-логичната следваща коалиция е БСП-Обединени патриоти, което едва ли ще е по-зле отколкото управляващата в момента ГРОП-Деформатори-ДПС (в сянка)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Мнениеот bobbi » 07 ное 2016 17:38

Цецо Чука написа:
bobbi написа:Защото идва коалиция БСП-ДПС-ДОСТ!

Тъп си та свириш...

Според резултатите от тези избори, най-логичната следваща коалиция е БСП-Обединени патриоти, което едва ли ще е по-зле отколкото управляващата в момента ГРОП-Деформатори-ДПС (в сянка)

И те едни патриоти,ама айде нема нужда,просто няма кой,защото няма материал,а БСП не благодаря

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 07 ное 2016 17:55

Само да вметна, че колкото и невменяема да изглежда г-жа Цачева, ако си траем вкъщи наливаме за пореден път вода във воденицата на комунистите. Та по-добре Цачева, отколкото комунистите. Това го знаят и малките деца. Още повече пенсионерите, част от циганите и турците ще гласуват за БСП. Помислете! Аз лично никога не бих гласувал за Цачева, защото съм нормално десен (не гербаджия или пишман патриот), но сега съм като котка на ламарина.

P.S.: И да ме извиняват младите (аз съм на 33). Не може да за президент да се гласува според това на кой костюма му стои по-добре. Може онзи да е манекен, а другия не толкова лицеприятен, но все пак се гледат други неща. След вчерашния ден се убедих, че ако ходя по улицата и на случаен принцип казвам на хората колко са тъпи в по-голямата част няма да сбъркам. 95 до 97 % от хората или не знаят какво правят на избори или не знаят какви мизерии правят с пасивността си вкъщи.

Помислете!
Изображение

Върни се в “Свободна зона”