Единствения патриотичен избор е Трайчо, всички други са чужди слуги.
Трайчо Трайков и да живее България!
За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- River Plate
- Контакти:
Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
хаха след като избрахме един гей за президент и цял свят ни се смееше , сега гледам има желаещи да продължат традицията и да изберът още един гей за президент. А имено Трайката шистовия газ дето само преди няколко години разпалено обесяваше как всичко ще е много точно и шистовия газ е напълно безвреден и безопасен за земята и природата. И този доказан продажник и измекяр ще ми е кандидат за президент.
Едно време на такива национални предатели и продажници са им режели главите, ако ги барнат на границата докато бягат към Византия, а ние сега съвремените българи ще си ги избираме за царе
Едно време на такива национални предатели и продажници са им режели главите, ако ги барнат на границата докато бягат към Византия, а ние сега съвремените българи ще си ги избираме за царе

Мистри написа:На кого му пука?
Не гласувам от близо 20 години и пак няма да го направя.
Било лошо?
Трябвало "гражданска" позиция?
Че в тази селяндурска държава останаха ли граждани?![]()
И Вие като гласувате, стана ли по-добре, а мушмуроци?
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WAOr3zAMsKM[/youtube]
Наистина ми писна от овце като теб
samobotev написа:хаха след като избрахме един гей за президент и цял свят ни се смееше , сега гледам има желаещи да продължат традицията и да изберът още един гей за президент. А имено Трайката шистовия газ дето само преди няколко години разпалено обесяваше как всичко ще е много точно и шистовия газ е напълно безвреден и безопасен за земята и природата. И този доказан продажник и измекяр ще ми е кандидат за президент.
Още малко за Трайчо Тарикатчо:След разкритие на БЛИЦ: Трайчо Трайков изпълзя от дупката, влезе в обяснителен режим за скандала на 2016!
Документи показват как кандидат-президентът от РБ е взел 70 000 евро, за да защитава интереса на България за АЕЦ "Белене"."Получих пари да съм консултант по делото "Белене". Не влизайте във филма с ударите под кръста". С тези думи кандидат-президентът на Реформаторския блок Трайчо Трайков се изплъзна от неудобния въпрос на Антон Хекимян, по повод скандалното разкритие на БЛИЦ, че бившият енергиен министър е взел 70 000 евро, за да защитава интереса на България за АЕЦ "Белене"!
"Изнасянето на частна информация е престъпление.", опита да се защити Трайков.
От документите става ясно, че министърът в първото правителство на премиера Борисов, е бил поканен като свидетел по заведеното срещу родината ни дело от адвокатската кантора "White & Case" LLP.
Както ексклузивно БЛИЦ съобщи, Трайков е дал съгласието си, но е поставил категоричното си условие да му бъде платен солиден хонорар за извършената от него "работа".
От действията му излиза, че без капка угризение е осребрил защитата на страната ни по заведеното срещу нея наказателното производство.
Ще гласувам за Трайчо Трайков, но не съм много въодушевен, просто ще играя на по-малкото зло, защото всички останали са...
dunavfc написа:Ще гласувам за Трайчо Трайков, но не съм много въодушевен, просто ще играя на по-малкото зло, защото всички останали са...
Като не си въудошевен защо изобщо ще галасуваш за някого?
Има си други начини.
- Red Warrior
- Контакти:
Като гледам резултатите от анкетата повече да не съм чул какви "лумпени" били феновете от разни журналя и "анализатори". Те ще се окажат най-интелигентната част от народонаселението! 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Балкански Орел
- Контакти:
Re: Прогноза за изборите 2016: Цачева и Трайков на балотаж!
Аре стига от педали на президентски пост !
[center]Levski & Lazio[/center]
И от мен един глас за Гриша Ганчев.

Последна промяна от kremi82 на 04 ное 2016 22:49, променено общо 1 път.
Преди една година -
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
Сектор "Г" : Никога, повтаряме, никога няма да подкрепим един такъв тумор, какъвто се опитвате да създадете!!!
Мика Стоичкова официално стана госпожа Рамадан.
dindan написа:dunavfc написа:Ще гласувам за Трайчо Трайков, но не съм много въодушевен, просто ще играя на по-малкото зло, защото всички останали са...
Като не си въудошевен защо изобщо ще галасуваш за някого?
Има си други начини.
Не, няма други начини.