За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- М. Стоилов
Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Daniel Levski написа:Garra Dembele написа:За Марешки.
Той свали цената на горивото и на лекарствата.
За лекарствата е спорен въпрос, а за горивото един път направих грешка да сипя от негова бензиностанция бензин и ми излезе през носа, трябваше след това да сипвам добавки и два пъти да сипвам 98 за да започне джипа да вирви отново нормално.
На моя "джип"сипвам от горивото на Марешки и нямам никакви проблеми. Но пък за сметка на това си потроших "джипа" по пътищата построени от Тиквоча.
Колко трубва да е малоумен един човек за да гласува за Пожарникарската партия?
Последна промяна от tinko на 04 ное 2016 20:41, променено общо 1 път.
tinko написа:Daniel Levski написа:Garra Dembele написа:За Марешки.
За лекарствата е спорен въпрос, а за горивото един път направих грешка да сипя от негова бензиностанция бензин и ми излезе през носа, трябваше след това да сипвам добавки и два пъти да сипвам 98 за да започне джипа да вирви отново нормално.
На моя "джип"сипвам от горивото на Марешки и нямам никакви проблеми. Но пък за сметка на това си потроших "джипа" по пътищата построени от Тиквоча.
Женен ли си? Деца имаш ли?

Мистри написа:tinko написа:Daniel Levski написа:Garra Dembele написа:За Марешки.
Що? Ти от Държавна сигурност ли си?
Daniel Levski написа:love_hurtz написа:Daniel Levski написа:Само като гледам тук колко хора ще гласуват за комунистите направо се отчайвам.
Трябва да се отчайваш, че доста от тях са от Левски, което е още по-странно ! Има тема политика там може да се прехвърли, нека хората от Руското министерство или по-точно техните производни си пишат там !
100 % съм съгласен. Направо ме е срам, като знам комунистите колко мачкаха нашият отбор като бях млад. Като виждам как хората са слепи колко много се направи в България последните 5-6 години с изключение на годината когато комунистите бяха на власт. Как мислят дребнаво в отношение на Марешки, а не мислят глобално. Аз също може да не харесвам Цачева, но важното е,че ще изпълнява политиката на ГЕРБ.
До аптеката ходи ли? Хапчета пи ли? Имаш ли си изобщо на идея какъв мор е в по-голямата част от страната? Какъв ужас е по болниците. Каква престъпност се шири - знаеш ли? И какво глобално мислене те гони? Май изобщо никакво мислене не те гони, ами те напъва нещо друго.Гледате си Софията и от носа си повече не виждате.Возят си се в София на метро, а болшинството пенсионери из страната оцеляват едва ли не на въздух.Чувал ли си нещо за бедните работещи? Е това е 70% от населението на България.Возил се на магистрали. Питай хора често пътуващи по тях какво е качеството им.И за анкетата - да, ще гласувам но все още имам колебания измежду три кандидатури.Сигурно е само че няма да е за Ц.Ц. Ще гласувам и на референдума с Да и на трите въпроса.А относно задължителното гласуване – време е всеки да поеме поне някаква отговорност в тази страна, била тя и едно пускане на бюлетина.Не всичко е чалга и незаинтересованост за бъдещето.Жалко е че незаконно отстраниха въпроса за броя на депутатите.Даже и 120 хрантутника щяха да са много.
tinko написа:Мистри написа:tinko написа:Daniel Levski написа:Garra Dembele написа:За Марешки.
Що? Ти от Държавна сигурност ли си?
Не бре , просто си тъп.

Daniel Levski написа:Изверг написа:Daniel Levski написа:Изверг написа:Daniel Levski, а ти понеже си мнооооого умен и ще главуваш за травестита Цецка Цачева. Я ми кажи на теб ГЕРБ какво ти е дал ? И това дето го говориш за горивото изобщо не е вярно. И аз си зареждам колата всеки ден от Марешки...
С това дребнаво мислене никога няма да се оправим. На мен и на останалите 7.5 млн. българи е дал магистрали, нови пътища, метро,нови рейсове и трамвай, разширени възможности за бизнес, в много градове последните 2-3 години се откриват нови фабрики. Хубави и отремонтирани центрове на много градове, нови спортни зали. И много друго но нямам време да изреждам, а ти защотото си дребна душица си гледаш само далаверката с бензина. Заради това дребнаво мислене в България не успяваме в много неща.
Ела в Североизточна България и тогава говори за пътища. Това, че е направил 2-3 магистрали покрай София не го прави голям човек! Защо не оправи пътищата в цяла България? Тогава ще го призная! Знаеш ли, че за тази година съм изкривил 10 джанти от хубавите пътища на Бойко тиквата ? Иначе за месечна винетка трябва да даваме 30 лв. нали така ?
Явно не си запознат с цялата обстановка в България ? Ето ти един клип да видиш за какво става на въпрос.
То се тръгва от някъде, не може нищо да не се прави 20 гоодини и за 5-6 години да се оправи всичко. А и какво му е на пътя примерно Балчик - Дуранкулак - перфектен, новата част на магистралата до Шумен перфектна, има и други. Това не е ли в Североизточна България. Защото често пътувам мога да ти дам и още примери от този район. Но истината е,че се направи повече за южна България, а едва от скоро се започна работа по северна България. Инай-сигурният път таза работа да спре е отново комунистите да са на власт.
Явно трябва да си доста наивен, щом говориш за "комунистите на власт".Наивен - че чак прозрачен.Че комунистите кога са слизали от власт? Я се поинтересувай, я попрочети малко колко бивши партийци, че и партийни секретари има в редиците не само на любимата ти партия, а и при всички останали - да не ги изброявам.Ако не си запознат с това - защо изобщо се пънеш да пишеш само глупости.Комунисти и то истински е имало на времето, но полека лека са били отстранявани, за да може шайка кариеристи и сребролюбци да се докопа до властта и благинките.Добре ще е да намериш някой по-вещ от моята скромна личност, че да те светне по някои нещица за да спреш да пишеш първосигнално.
Re: Прогноза за изборите 2016: Цачева и Трайков на балотаж!
годе написа:orlando7 написа:Автора е много елементарен манипулатор! Що не направи по една свирка на потребителите на форума?
Автора е такъв лайнар,че и за свирки не става!
+1000
orlando7 написа:Автора е много елементарен манипулатор! Що не направи по една свирка на потребителите на форума?
Да бе ,щял да прави свирки ,да не съм луд да му дам да пипа набора (аз си му викам златния)

Буахахаха, и кой от Цецка и Трайчо е "демократ" по-точно? Трайчо ще вземе черно на бяло 4%, все пак е представител на блока от надупени путки - бивши агенти и партийци, които вече никой нормален човек не възприема като "демократи". Изненада ще има и тя е Марешки, а най-жалкото е, че вероятно президент ще стане Каракачанската овчарка - след толкова години дебнене на власт!