Владо Стоянов, горкия, в последните два месеца получи 3 от ПСЖ и Швеция, 4-ри от Франция и снощи 6-чка.

Аз ако съм на него, пускам молба до Чичо Гошо и Хубчев за неплатен отпуск.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:"Kaузата" взеха снощният изпит с отличен.![]()
Владо Стоянов, горкия, в последните два месеца получи 3 от ПСЖ и Швеция, 4-ри от Франция и снощи 6-чка.![]()
Аз ако съм на него, пускам молба до Чичо Гошо и Хубчев за неплатен отпуск.![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:ibracadabra написа:Здравейте на всички. Аз съм на почти 16 години от София, тренирам футбол и, ако трябва да съм честен мисля, че имам потенциал. Висок съм около 1,87 и тежа около 76 килограма. Не мисля, че теглото ми е наднормено, но в областа на корема имам излишни мазнини. Готов съм на всичко да се стегна и съм отворен за всякакви съвети. Моля по-запознатите да напишат някакви примерни упражнения или каквото и да е, както и основни неща свързани с храненето (там изпитвам затлуднения). Бих Ви бил задължен, ако напишете някакъв ориентировъчен срок, в който работата ще даде ефект... Благодаря предварително и поздрави!![]()
ИТМ ( индекс на телесна маса ) ти е около 22, което е даже леко ниско за мъжПо принцип, за лица ненавършили 18 години даже нормалния фитнес с тежести не е особено полезен, тъй като тялото ти още се развива. Може да имаш някакво пообъркване в хормоналния баланс заради пубертета и затова да имаш тея мазнини. Не е зле да видиш ендикринолог, поне да си сигурен, че всичко е ОК
Можеш да пробваш с това
/bg/16560-PROMO-STACK-FitSlim - мажеш по корема, слагаш колана и търчане докато не станеш вир вода
По принцип помага, но паралелно с това трябва да намалиш вредната храна ( тестено, газирани напитки, алкохол, сладко и т.н. ) Надявам се да съм от помощ - за потенциала сам ще трябва да се оправяш
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Чич Киро конфискувал всички телефони на играчите с версия на андроида 6.0.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
ZinedineZidane написа:Чич Киро конфискувал всички телефони на играчите с версия на андроида 6.0.
Red_Neck написа:Емиле, ... много си свалил критерия, ...че се наказваме!
Кви са тия късокраки, кльощави баберици, бре?
... че и с 4 пръста луфт отгоре!
ааааааааа, .... уважавай темата!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта