Daniel Levski написа:Sstefanov написа:Daniel Levski написа:boabbb написа:Daniel Levski написа:Аз предлагам Младост да се отдели като отделен град, и без това всички селяни които завършват в красивата ни София се насочват на там да живеят. Така рязко ще намалеят селяните в СОФИЯ. А в останалите части наемите да са си високи за да нямат много достъп. Сега по темат - какъв е този висок наем който те тормози - 400 - 500 лева е нормален наем на месец, в Англия например наемите за боксониера започват от 500 паунда и то в по-малък град. Като не ви отърва сиходете. Писна ми в СОФИЯ да идват едни ниски дребни мякащи човечета с големи болни амбиции и с малки претенции за заплата - те цапат града.
После що ви хулят навсякъде и ви викат "кестени" ...
Да защото не сме дребни мякащи човечета ......., а ти беше от Кюстендил значи си само дребен, там не мякате.
А какви сте бе шоп? Всичките балъци където си мислите, че сте кореняк столичани - не сте нищо повече от пришълци в този град. София е хубав град - хората като теб и супер селяците го правите отвратителен.
Тъпако - да София е хубав град и за твое сведение съм кореняк софиянец /със сигурност проверено до 5 коляно/, но такива тъпаци като тебе които се влачат в града и го мразят, те рисуват по стените ,чупят, хвърлят боклуци и хулят града. Такива трябва да ги спират още на входа на СОФИЯ при новите пилони на Ботевградско шосе.
Пич, може и в най-забутаното кътче в страната да си роден, и да си примерен и съвестен човек, а може и 10 поколение софиянец да си, и да си пълен цървул и да си секнеш сополите на улицата.Обичате да се оправдавате винаги с пришълците за всички неволи в София, ама ако не бяха те, щяхте да сте още едно кално село.Нали знаеш какво е представлявала София и какво население е имала след Освобождението.
Никой не отива на друго място от хубаво.
А наема за който говори автора си е напълно нормален за столицата.