Нереални цени за наем в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

michok
Контакти:

Re: Нереални цени за наем в София

Мнениеот michok » 12 окт 2016 01:09

Кашчей написа:
Thsmith написа:Реститут :lol:

Заеби тва, просто се дразня като някой почне да се оплаква от наема все едно някой го кара с пушка да идва тук и да живее в дадено жилище.

Преди година имах един хубавец. Гледа, гледа и накрая почва да се пазари и ми изтъква това колко му била заплатата, колко му били разходите. Аз му обяснявам, че това не ме засяга и жилището има определена цена, а на него все едно му минава около ушите и продължава в същия дух.

За тези цени знаеш ли в нормалният свят какви удобства трябва да осигуриш..сигурен съм, че знаеш, но това е България, братче, България, още София :mrgreen:

Я ми обясни,защото аз давам апартамент под наем,че да съм в "крак с модата"??! :)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 01:12

1982 написа:Джей Ар би се гордял с теб .... макар че аз се кефех повече на Боби .... и на жена му - Пам. :mrgreen: :mrgreen:

Ей тая колко ме дразнеше : 0 Още от началото ме беше яд, че JR не можа да я изпъди, все пак беше от семейството на онзи пияница и онази гадина дето му се пречкаше през всичките сезони Клиф : ) Сестрата на Сю Елън беше по готина май : 0 Дето гръмна JR : ) И г-жица Пресли естествено.
След това имаше и една мн секси адвокатка/любовница на JR : 0 Помня, че и в Шотландски боец игра малко, но не си спомням името.

Кашчей написа:
Thsmith написа:Реститут :lol:

Заеби тва, просто се дразня като някой почне да се оплаква от наема все едно някой го кара с пушка да идва тук и да живее в дадено жилище.

Преди година имах един хубавец. Гледа, гледа и накрая почва да се пазари и ми изтъква това колко му била заплатата, колко му били разходите. Аз му обяснявам, че това не ме засяга и жилището има определена цена, а на него все едно му минава около ушите и продължава в същия дух.

За тези цени знаеш ли в нормалният свят какви удобства трябва да осигуриш..сигурен съм, че знаеш, но това е България, братче, България, още София :mrgreen:

Цените в "нормалния свят" са още по високи и то доста : ) Иначе това няма никакво отношение към нашия пазар. Отношение има търсенето и предлагането и дали би намерил по-добър имот на по малка цена или не : )
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2016 01:13

michok написа:
fcb_bg написа:
Thsmith написа:Кво значи нереални? Щом има клиенти, цените са реални.
Аз давам под наем няколко апартамента, но са в централните части и наема е мнооого по висок. Нз за какви пари очакваш да вземеш квартира в столицата и на каква основа се оплакваш върху тази сума.
Виж колко струва един имот дори в гетата на преселниците и тогава прави сметка дали наема е реален.

Мръсен капиталистически кожодер. 8-)
[offtopic]Факт![/offtopic]
[offtopic]8-)[/offtopic]

Смешник,цената се определя от търсенето!Виж цените на наемите в Путландия и тигава комнетирай,измислен запалянко! :mrgreen:

Коя е тази държава, мозък загладен?! Наем за гола квартира и наем за обзаведена дали трябва да са едни и същи..в различни държави?!

"Дали хазяйката ще идва рано, с виенска кифличка, с каничка кафе..." няма да стане у нас. Бедният е алчен, а богатият (Ковачев) още по-алчен. Тия и стълбище ще дадат под наем, на цената на гарсониера Ню Йорк.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 01:16

Аз не съм богат, просто не се оплаквам : )

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2016 01:18

Thsmith написа:Аз не съм богат, просто не се оплаквам : )

То реално богатите не са толкова алчни, като псевдобогатите 8-) тия, които имат, обаче искат и още, ама ако може и да не дават 8-)
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 12 окт 2016 01:20

Какво по нормално от това да искаш? Това е най естественото нещо на света. Ако не искаш нищо, защо живееш?

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2016 01:23

Thsmith написа:Какво по нормално от това да искаш? Това е най естественото нещо на света. Ако не искаш нищо, защо живееш?

Пропуснал си "даваш", а в бизнеса двете са вързани.Даже и в квартирния.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 окт 2016 01:23

Thsmith написа:
1982 написа:Джей Ар би се гордял с теб .... макар че аз се кефех повече на Боби .... и на жена му - Пам. :mrgreen: :mrgreen:

Ей тая колко ме дразнеше : 0 Още от началото ме беше яд, че JR не можа да я изпъди, все пак беше от семейството на онзи пияница и онази гадина дето му се пречкаше през всичките сезони Клиф : ) Сестрата на Сю Елън беше по готина май : 0 Дето гръмна JR : ) И г-жица Пресли естествено.
След това имаше и една мн секси адвокатка/любовница на JR : 0 Помня, че и в Шотландски боец игра малко, но не си спомням името.

Да, Клиф беше пишман-капиталист, точно обратното на Джей Ар. :mrgreen: :mrgreen: И оня много го гавреше.

Пам беше мацка, та дрънка, ние, като си играехме на Далас, аз се биех да бъда Боби. :mrgreen: :mrgreen: Той ми беше любимецът, Джей Ар беше боклук, който мислеше само за пари и бърбън. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 12 окт 2016 01:28

Абе прекаляват с цените в Сф... за толкова неуреден град... ама щом има хора да плащат, значи вс си е ок... странен народ сме българите :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 12 окт 2016 01:30

South_Park написа:В София тотално са полудели и пускат обяви под наем минимум от 400 лв(за най-мизерните , дори в Люлин и Обеля) нагоре . Лично аз ще прецакам този порочен картел , като си взема за начало стая , а ще търся квартира през периодът Януари-Март, да ги видим тогава 8-)

ПП: Ако някой има впредвид нещо сносно до 350 лв / или до 200 лв за стая да казва.

В момента в София всяка втора кола е с регистрация различна от "столична". Всички тези хора трябва да живеят някъде. И не става дума за делене на кой от къде е(светът е малък и всички сме братовчеди, има значение само възпитанието), а за търсене и предлагане. Всеки иска южен, спалня и хол с кухненски бокс, с тераса с гледка, ново строителство, луксозни общи части, портиер, и разходи за отопление и вече споменатите портиер и общи части не повече от 80лв месечно. И това цялото ако може за 350-400лв в "южните райони", Младост или Изток, ако има и паркомясто/гараж го взимам веднага. Е да, но не става. Да не говорим, че ако някой иска да си избие парите, вложени в апартамента, с наем ще трябва да чака цял живот, може и да не му стигне един.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Свободна зона”