Тема за политика - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - България
Като се връщам в България срещам по заведенията за бързо хранене доста хора идващи от Близкия Изток и на всичкото отгоре са любезни за разлика от българския персонал.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Uncle_Sam написа:Като се връщам в България срещам по заведенията за бързо хранене доста хора идващи от Близкия Изток и на всичкото отгоре са любезни за разлика от българския персонал.
Бегай в Близкия изток и не се връщай!

... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Uncle_Sam написа:Като се връщам в България срещам по заведенията за бързо хранене доста хора идващи от Близкия Изток и на всичкото отгоре са любезни за разлика от българския персонал.
В Маями Бийяч си ми е добре. В Близкия Изток бива, но хората не подлежат на опитомяване в близките 100 години. Това, че не харесваш хора, защото си гледал някакъв филм си е твой проблем. Сигурно и един евреин не познаваш, ала ги мразиш. Неграмотна работа.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.
Uncle_Sam написа:язе написа:Uncle_Sam написа:Като се връщам в България срещам по заведенията за бързо хранене доста хора идващи от Близкия Изток и на всичкото отгоре са любезни за разлика от българския персонал.
В Маями Бийяч си ми е добре. В Близкия Изток бива, но хората не подлежат на опитомяване в близките 100 години. Това, че не харесваш хора, защото си гледал някакъв филм си е твой проблем. Сигурно и един евреин не познаваш, ала ги мразиш. Неграмотна работа.
Добре де,бегай на майната си и не се връщай!

... и после внезапно си направих секуро.
-
- Контакти:

Последна промяна от AndreshkoGacovBacov на 27 сеп 2016 12:36, променено общо 1 път.
Боббббббббббка, уважавам те, ама постовете ти дотук са пълен спам, пълен основно с обиди и дребнави заяждания, нищо смислено не си написал даже веднъж, вземи се стегни малко.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Образование???? "Вуйна" Кунева има думата!
Боже Господи, прости нам клетите!!!
Въпрос с повишена трудост: КОЛКО /И КАКВИ/ ГРЕШКИ има в изречението, написано от ученолюбив питомец на системата на министър Кунева!
http://www.marica.bg/f/news/643/640_5f3 ... 751f9a.jpg
Въпрос с повишена трудост: КОЛКО /И КАКВИ/ ГРЕШКИ има в изречението, написано от ученолюбив питомец на системата на министър Кунева!
http://www.marica.bg/f/news/643/640_5f3 ... 751f9a.jpg
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!
-
Re: Образование???? "Вуйна" Кунева има думата!
Не знам що ми е толкова противна тази жена?
миле гърбавия написа:Не знам що ми е толкова противна тази жена?
Противна ти е , защото е номенклатурен кадър, за когото винаги ще има служба на високо ниво. Тая не се пробва само да прави с*ирки на магистралата , а трябваше - защото освен да и се изметаш в устата , друго не става от нея !

You'll never walk alone!!
Speranza написа:миле гърбавия написа:Не знам що ми е толкова противна тази жена?
Противна ти е , защото е номенклатурен кадър, за когото винаги ще има служба на високо ниво. Тая не се пробва само да прави с*ирки на магистралата , а трябваше - защото освен да и се изметаш в устата , друго не става от нея !
Номенклатурен кадър беше, докато беше Пръмова

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване