Това не бива да бъде подминавано с мълчание

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Re: Това не бива да бъде подминавано с мълчание

Мнениеот River Plate » 23 сеп 2016 12:25

Captain Stottlemeyer написа:Типичен балкански синдром... Едни разбиват с чук плочата за загиналите български войници. Други викат КЗЛ. Трети боядисват паметника на Съветската армия. Четвърти (на два пъти) поругават плочата в памет на капитан Герхард Венгел от Луфтвафе, загинал бранейки София в бой с американски бомбардировачи...И още, и още... :(

Тролче. Не можа да издържиш нали? Какво общо имате вие с прякора на най-великия българин?
Не знам как може модераторите да търпят такива гнусни провокатори, бъкани с комплекси!

КЗЛ!
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 23 сеп 2016 12:30

Жълто-черен Пловдив написа:
damyanov1963 написа:Така е, но НЕМЪЛЧАНИЕТО най-вероятно ще се изразява само с писане по форумите.

Немълчанието означава българските държавни институции да реагират остро.
А тук, затова е форум, да се обсъждат различни теми.

Какви, окупатори, бе, сдухан. През 41-ва дядо ми е бил в Скопие войник, посрещали са ги с хляб и сол. Явно комунистическото ти промиване на мозъка си остава за цял живот.

През 1941 г е било едно,сега е друго.Както беше казал старши научен сътрудник I степен Божидар Димитров, "Човек е такъв,какъвто се чувства" В момента са изключително надъхани на тема "македонизъм" и още повече на тема
" антибългаризъм"
Мозъците им са тотално промити.Кой е идеолога и изпълнителя се знае,няма смисъл да се дискутира.
Все пак освен всичко друго,от сърбите са взели и способността да се въртят на 180 градуса според ситуацията.
Когато албанците решат,че е дошъл момента да си вземат своето,същите тези македонци ще си удрят челото в земята и ще се кълнат,че по-българи от тях няма.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 сеп 2016 12:38

River Plate написа:....Тролче. Не можа да издържиш нали? Какво общо имате вие с прякора на най-великия българин?
Не знам как може модераторите да търпят такива гнусни провокатори, бъкани с комплекси!

КЗЛ!

Вчера ти ме попита, дали животът ми е станал по-лек без ЦСКА? Отговорих ти, че изпитвам уважение към достойния съперник и че съжалявам за вечното дерби, а животът ми не е станал по-лек или по-тежък, а само с една идея по-скучен. Днес аз те питам: Стана ли ти пишката по-голяма, като написа КЗЛ, малък дришльо!?... :roll: 8-)
Това са думи на Борис Василев - Боркиша: "На учредителното ни събрание на Могилката предложих Васил Левски за наш патрон, защото не исках в името на клуба ни да има чуждо влияние и защото се възхищавах от Апостола на свободата и виждах в него образец на смелост, ловкост и героизъм, на безпределна любов към народа и на готовност за саможертва в името на народа."
Няма да се откажем от завещаното свещено име, а ти ако искаш се хвърли от някоя висока сграда, или поне се посери от яд... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
River Plate
Контакти:

Мнениеот River Plate » 23 сеп 2016 13:02

Captain Stottlemeyer написа:
River Plate написа:....Тролче. Не можа да издържиш нали? Какво общо имате вие с прякора на най-великия българин?

КЗЛ!

Вчера ти ме попита, дали животът ми е станал по-лек без ЦСКА? Отговорих ти, че изпитвам уважение към достойния съперник и че съжалявам за вечното дерби, а животът ми не е станал по-лек или по-тежък, а само с една идея по-скучен. Днес аз те питам: Стана ли ти пишката по-голяма, като написа КЗЛ, малък дришльо!?... :roll: 8-)
Това са думи на Борис Василев - Боркиша: "На учредителното ни събрание на Могилката предложих Васил Левски за наш патрон, защото не исках в името на клуба ни да има чуждо влияние и защото се възхищавах от Апостола на свободата и виждах в него образец на смелост, ловкост и героизъм, на безпределна любов към народа и на готовност за саможертва в името на народа."
Няма да се откажем от завещаното свещено име, а ти ако искаш се хвърли от някоя висока сграда, или поне се посери от яд... :lol:

Не ми се обяснявай, комплексар ;)
Много слабо ме интересува, какво е казал Боркиша или друг ретард от първата година на XXв.
Другите обсъждани имена за име, щяха да ви подхождат много повече (Маджестик, Експрес и Атлантик).
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ
[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]

[center]
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)
[/center]

Потребителски аватар
Жълто-черен Пловдив
Контакти:

Мнениеот Жълто-черен Пловдив » 23 сеп 2016 13:11

botevist_75 написа:
Жълто-черен Пловдив написа:
damyanov1963 написа:Така е, но НЕМЪЛЧАНИЕТО най-вероятно ще се изразява само с писане по форумите.

Немълчанието означава българските държавни институции да реагират остро.
А тук, затова е форум, да се обсъждат различни теми.

Какви, окупатори, бе, сдухан. През 41-ва дядо ми е бил в Скопие войник, посрещали са ги с хляб и сол. Явно комунистическото ти промиване на мозъка си остава за цял живот.

През 1941 г е било едно,сега е друго.Както беше казал старши научен сътрудник I степен Божидар Димитров, "Човек е такъв,какъвто се чувства" В момента са изключително надъхани на тема "македонизъм" и още повече на тема
" антибългаризъм"
Мозъците им са тотално промити.Кой е идеолога и изпълнителя се знае,няма смисъл да се дискутира.
Все пак освен всичко друго,от сърбите са взели и способността да се въртят на 180 градуса според ситуацията.
Когато албанците решат,че е дошъл момента да си вземат своето,същите тези македонци ще си удрят челото в земята и ще се кълнат,че по-българи от тях няма.

Точно това е истината, но тогава среден пръст за тях.

Навремето, преди 15 години, известно време по работа бях в Цюрих и ми се наложи да общувам с местната сръбска диаспора. В компанията се появи и един македонец от Скопие, който първите дни се правеше, че не разбира български и ми говореше на английски. След един запой, сърбите го напсуваха и му казаха: "Какво се правиш, бе, всички знаем,че сте бугари." Същият видя, че не съм толкова страшен, както бяха описвани българите от тяхната пропаганда, и на изпроводяк призна, че дядо му едно време бил бугарин.
Питам го: Добре, де, как така баба ти и дядо ти били бугари, а ти мразиш бугарите? Нищо не можа да отговори.

Истината е жестока и неприятна за нас като народопсихология: тези, които са останали в Македония, са били купени с постове и пари от югославската пропагандно-държавна машина. А веднъж отречеш ли се от корените си - работата е малко като на помаците. Сега наследниците на сърбо-комунистическата управляваща прослойка в Македония лаят срещу нас, защото да признаят, че сме с общи корени означава да признаят, че са деца и внуци на родоотстъпници.

Хич, няма да ме е жал, когато шипътрите ги превземат отвътре.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 23 сеп 2016 13:21

River Plate написа:
Mathias_Coureur написа:Гнусните сърбомани-комунисти насилствено създадоха изкуствения ГМО македонски език. Който е откажел да е българин - разстрел или в концлагер, защото отказва да е македонец по националност , а иска да си е българин. Така е било Македония(тогава Югославия) от 1944г. насам, така е за съжаление и до днес.

Не само в сегашната Македония. Родните комунисти са карали насилствено и хората в Благоевградска област (Пиринска Македония) да се пишат като македонци. Истински патриоти!

Изображение

Нямам какво да добавя. Абсолютна гнусотия!

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 23 сеп 2016 13:34

Жълто-черен Пловдив написа:Истината е жестока и неприятна за нас като народопсихология: тези, които са останали в Македония, са били купени с постове и пари от югославската пропагандно-държавна машина.

И купени,но основната причина са жестоките репресии провеждани там.Разстрели,лагери...
По-късно при "социализмът с човешко лице" са влезли "по -меки методи" Не можеш да намериш хубава работа,децата ти не се допускт в университет и т.н,което си е точно купуването както казваш ти.

River Plate написа:Не само в сегашната Македония. Родните комунисти са карали насилствено и хората в Благоевградска област (Пиринска Македония) да се пишат като македонци. Истински патриоти!
Изображение

За комунистите, етноса няма значение.Важното е дали си комунист, а не дали си българин,руснак или англичанин.
Така че, за тях е нормално.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2016 00:26

damyanov1963 написа:Македонците ни възприемат като окупатори, така че донякъде е разбираемо поведението им с/у българите, както не малка част от нас искат да се разруши паметника на съветските ни такива.

Тъкмо да се видите, какво представлявате и вие русофобите отстрани 8-) Не било много приятно, а 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 сеп 2016 15:51

Аз не бих винил "македонците".
Вече не-малка част от тях припознават ( тази толкова популярна дума напоследък :lol: ) българското в себе си.
Онези, сРъбските ( македонските ) шовинисти, са си малцинство.
Но като типично такова, са много активни и шумни, за това се създава впечатление, че са много.
А всъщност са малко, за това са и доста нервни напоследък.

Тоя Недялковски ( карам по памет ) ... Си е типично правителствено псе, когато трябва, плаща му се, и следва някоя простотия.
Мисля че не е правилен ходът, да им наложим вето за ЕС и НАТО.
От това само ще загубят нормалните хора там.
А дебилите точно това целят.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 26 сеп 2016 11:01

THE G.A.M.E написа:Аз не бих винил "македонците".
Вече не-малка част от тях припознават ( тази толкова популярна дума напоследък :lol: ) българското в себе си.
Онези, сРъбските ( македонските ) шовинисти, са си малцинство.
Но като типично такова, са много активни и шумни, за това се създава впечатление, че са много.
А всъщност са малко, за това са и доста нервни напоследък.

Тоя Недялковски ( карам по памет ) ... Си е типично правителствено псе, когато трябва, плаща му се, и следва някоя простотия.
Мисля че не е правилен ходът, да им наложим вето за ЕС и НАТО.
От това само ще загубят нормалните хора там.
А дебилите точно това целят.

Точно това е ходът, няма как да се гаврят с нас, а ние да се правим, че нищо не се е случило и да ги подкрепяме за всичко. Точно това ще е дебилно от наша страна и е крайно време политиката към тях да се втвърди, за да разберат, че не са центъра на Вселената. Македония отдавна не ни е приятелска страна и трябва да се държим както към всяка друга държава.
Не ми дреме, че не се припознават за българи, тяхно право е да са това, което желаят ако ще и прави сърби да се нарекат, но на антибългарската политика и насаждане на омраза към всичко българско е крайно време да се сложи край. Всичко бих подминал, но гаврата с мъртвите ни герои не трябва да се подминава, а това се случва постоянно, с паметната плоча на Мара Бунева и сега на Каймак-Чалан.

Върни се в “Свободна зона”