AC/DC - легендарните резачки

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: AC/DC - легендарните резачки

Мнениеот Бижутера » 12 яну 2010 10:05

[offtopic]айде бе модор - развихри се :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 яну 2010 10:08

Браво за темата Зиги...не съм прочел нищо от това което си написал...поради простата причина че им знам историята....е метнах поглед на някой друг ред и видях че си се постарал добре ;) ....Ще кажа само няколко неща...AC/DC са...НАЙ-ДОБРИТЕ...те са ТИТАНИ...те са БОГОВЕ...излушайте им албумите...изгледайте няколко концерта...прочетете някоя друга книга за AC/DC...купете си билет за концерта...и се наслаждавайте на истинската музика...

Роналд Белфорд-Бони Скотланд-Бон Скот...Както и да го наричаме...той ще бъде вимаги един от AC/DC
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 12 яну 2010 10:12

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=neNO-ZRML48[/youtube]Гледах ги на живо миналата година на олимпийският стадион в Атина,страхотно шоу.Тази година ще отида да ги гледам и на стадион "Васил Левски",въпреки че очаквам и шоуто и организацията да не са на същото ниво.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

realnoncho
Контакти:

Мнениеот realnoncho » 12 яну 2010 10:23

Е чак пък резачки :)
Аз бях в предните редици на шоуто в Белград, страхотно беше откъдето и да го погледнеш. Сега си взех билет за задната част на терена, защото е част от същото турне, а шоуто е мащабно и искам да го видя и от друг ъгъл ;)
Ето и част от снимките ми от тогава - http://katehizis.com/pictures/acdc2009.php?id=83
Важното е да слушаме истинска музика :twisted:
Фотография @ http://www.NonchoILiev.com

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 12 яну 2010 10:41

Легендарни не, ами легендарни!

AC/DC
Контакти:

Мнениеот AC/DC » 12 яну 2010 11:39

Mузиката на AC/DC сутрин ме зарежда с емоции и повдига настроението :) А и самият ми ник говори достатачно,но каквото и да кажа за тях ще бъде малко.Като отида на дискотека,задължително трябва да чуя ди си,а 90% от хората ме гледат като изванземен като се развихря на дансига :) :) :) Тая чалга им е промила мозаците

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 яну 2010 15:08

vakovski написа:NAI-DOBRITE :twisted: :evil:

Няма спор в това...ама айде да пишеме на Български ;)
Станимир Стоилов.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 12 яну 2010 17:08

Аз не съм от най-запалените фенове на DC, техият тип музика не ми е любим. Обаче бях на концерта в Белград и направо онемях. Такова удоволствие не бях изпитвал дори на концерта на MAIDEN в София. Просто са фантастични, шоуто им е велико. И сега пак си купих билети за концерта в София.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

;; Герой асфальта
Контакти:

Мнениеот ;; Герой асфальта » 12 яну 2010 18:40

поне според мен сравнени с другите банди - Rainbow , Whitesnake , Deep Purple , Scorpions , Bon Jovi , Europe , Led Zeppelin , Guns , Judas - отстъпват .
не мога да разбера защо все Батков вие виновен,сигурно тои не може да вкарва голове

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 12 яну 2010 19:05

„Highway to Hell” - животът и смъртта на легендата на AC/DC - Бон Скот

Изображение

В навечерието на концерта на AC/DC, издателство Addix съобщи за най-новото си заглавие, а именно „Highway to Hell" - животът и смъртта на легендата на AC/DC - Бон Скот, което ще излезе на книжния пазар на 25 май.

"Бон Скот е вероятно един от най-симпатичните разбойници на земята и Клинтън Уолкър рисува живописна картина не само на него, но и на машинациите, съпътстващи всяка една рок група", казват от „Who Weekly", когато книгата е публикувана за първи път в Австралия.

Оттогава до сега,"Highway to Hell" на Уолкър се е утвърдила като класика в рок литературата. Предлага достоверен разказ за изкачването на AC/DC към славата, покривайки годините, през които пикантните текстове и обаятелното сценично присъствие на певеца Бон Скот, в комплект с тежките насечени рифове на китаристите Ангъс и Малкълм Йънг, полагат основите на една нова и много влиятелна марка рокендрол.

Позовавайки се на много лични интервюта и включвайки галерия от редки снимки, Клинтън Уолкър проследява кариерата на AC/DC през годините им с оригиналния им фронтмен, от шотландските корени, които споделя с братята Йънг, през малките концерти, студийните записи и международния им успех - чак до шокиращата смърт на Скот през 1980 г., точно когато групата започва да получава международните признания, за които е работила толкова неуморно.

В това издание Клинтън Уолкър преразглежда обстоятелствата около смъртта на Скот и разкрива някои нови детайли, станали известни през последните няколко години. В резултат на това, „Highway to Hell" се радва на статуса на най-достоверна версия на живота - и преждевременната смърт - на един от най-големите образи в рока.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PqwFfGgLPzM[/youtube]
Станимир Стоилов.

Върни се в “Свободна зона”