Северна Корея или България?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Северна Корея или България?
Ганчев сериозно се излага вече с жалкия опит да цензурира медиите и да ги кара да пишат само каквото на него му е удобно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Ганчев сериозно се излага вече с жалкия опит да цензурира медиите и да ги кара да пишат само каквото на него му е удобно.
Те и медиите и журналята не са стока и са пълен ташак, ама това вече си е друга тема

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- batmanlevski
- Контакти:
Mathias_Coureur написа:Вярно е , ГГ гони всяка медия , което казва неудобната истина за ЦСКА-София. Висша форма на комунизъм - всеки , който е неудобен , получава забрана да не стъпва на стадиона.
ти явно не си наред и бъркаш комунизъм с капитализъм , през комунизма по стадионите имаше на мач по 20-30 000 , на дербита на националния стадион имаше по 70 000 ! докато такива като теб не знаят къде се намират капиталистите съвсем ще обезчестят и България и спорта !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Mathias_Coureur
- Контакти:
sin4ec написа:Че кой смята това ловешко менте за ЦСКА?
За мен мачовете между Черно море и ЦСКА са в историята. На 18-ти гостуваме на Литекс в София, така приемам аз този клуб, нищо, че се прекръстил на ЦСКА-София на 02.06.2016г.
batmanlevski написа:Mathias_Coureur написа:Вярно е , ГГ гони всяка медия , което казва неудобната истина за ЦСКА-София. Висша форма на комунизъм - всеки , който е неудобен , получава забрана да не стъпва на стадиона.
ти явно не си наред и бъркаш комунизъм с капитализъм , през комунизма по стадионите имаше на мач по 20-30 000 , на дербита на националния стадион имаше по 70 000 ! докато такива като теб не знаят къде се намират капиталистите съвсем ще обезчестят и България и спорта !
+ 09.09.2016

тео да го духаш оранжев ******* ,лапай ми кура
- Mathias_Coureur
- Контакти:
batmanlevski написа:Mathias_Coureur написа:Вярно е , ГГ гони всяка медия , което казва неудобната истина за ЦСКА-София. Висша форма на комунизъм - всеки , който е неудобен , получава забрана да не стъпва на стадиона.
Не ми обяснявай какво беше , защото помня и знам. Тогава не можеше да изкажеш различно мнение от това на партията майка.Точно тогава беше най-голямата цензура.
Mathias_Coureur написа:batmanlevski написа:Mathias_Coureur написа:Вярно е , ГГ гони всяка медия , което казва неудобната истина за ЦСКА-София. Висша форма на комунизъм - всеки , който е неудобен , получава забрана да не стъпва на стадиона.
Не ми обяснявай какво беше , защото помня и знам. Тогава не можеше да изкажеш различно мнение от това на партията майка.Точно тогава беше най-голямата цензура.
Ехаааа

Mathias_Coureur написа:sin4ec написа:Че кой смята това ловешко менте за ЦСКА?
За мен мачовете между Черно море и ЦСКА са в историята. На 18-ти гостуваме на Литекс в София, така приемам аз този клуб, нищо, че се прекръстил на ЦСКА-София на 02.06.2016г.
Че то така е за всички. Те са си Литекс и толкоз.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Наистина кофти се получи цялата история, но си мисля... ако този Литекс(ЦСКА) беше нещо фалшиво то какво прави Стоичков там?
OP ftw