kiril.a.d написа:Thsmith написа:kiril.a.d написа:Thsmith написа:Пробвай пак с глупостите, но на разбираем език. Не съм от долно нанагорнище за да те декодирам.
....трагедия, щом ти се налага да ме "декодираш"....
Не знам дали си от село или от град...примерно като Бойчо Тъпото, дето тръгва от село Хераково, минава през село-квартал-град Банкя и стига до град София, но си остава все така селски тъп, но явно си му на нивото, щом не можеш да разбереш, какво ти се казва...
А като така, просто не се изказвай, за да не падаш на нивото на Бойчо Тъпото! - нима и ти се нуждаеш от официална присъда от съда, че си тъп?...
И таковата - спри да мразиш,защото омразата директно изпържва мозъка и те прави първосигнален индивид!!! - нещо като "хлебарките от 44-та" и днешните бананоядни...
Т.е. казано на разбираем за теб език, ти си същата работа като ония срещу които пишеш!!!
И таковата - разкарай фашистко.комунистическия лозунг на Пиночет!!! - ако ще давиш Демокрацията в кръв...за какъв се имаше бе, ей????????????
...аз на такива им казвам Homo erektus....пак на "човешки език" - питкекантропи!!! - е не, няма пък да взема да те уча и какво е това Питекантроп и в коя ера, фаза от маймуночовешкото развитие е живял....
Пиши нормално и няма да ми се налага.
Не ме вълнува семейната ти история, тази на бойчето и етк. Следователно е излишно да ми обясняваш в коя ера е живял "питкекантроп" или в чия къща. Темата е за терористите дошли на власт след 9 ти.
Иначе имам общо представа какво пишеш. С една дума - простотии.
Съвети от теб не желая. Даже ей сега смятам и аватар на Пиночет да си сложаЕй така, понеже ви
хахахахахахахахахаахааааааа....маймунчето, горкото, имало обща представа какво пиша....
Ама може ли така да си признаваш че си Питекантроп бе??? - какво по-нормално писане от човешки език?...а че ти...не разбираш, аз, какво съм виновен че още не си сляза от дърветата?
Не те интересува "бойчето"? - е-е, защо тогава заедно с него скачаш по дърветата???
Темата била за терористи?... и си си лепнал аватара на терориста Пиночет, дошъл на власт по същия начин...
...а бе ей, маймунчо, ай стига вряска, че....ба ти смеха! - чуло-недочуло, качило се на дърво и вряска...НО, огледало си няма - терорист му е огледалото, но за терористи говори!
марш от тука бе! - виж там....в кой зоопарк...
Реши да покажеш колко си "оправен" и спря и да цитираш нормално ли?
Съвсем цивилизовано ти споделих, че не ме интересуват семейните ти драми и къде и колко скачаш и за какъв "питекантроп" се припознаваш. Не ме замесвай в семейните си драми. Това не е темата на разговор. Ако ще казваш нещо за нея - давай. Иначе драги ми Пиньон, чувствай се свободен да си спестиш словоизлиянията.