Одобрявам!
Според мен и на талончетата за националната лотария (така наречения данък идиот) трябва да сложат подобни снимки!
Какво ви е мнението за картинките на цигарите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво ви е мнението за картинките на цигарите
demy27 написа:Живко6461 написа:...
Sandi, отново си оригинален и атрактивен. Ентуасиазиран, в празнично настроение, въодушевен от победите на 09.09.
...
Всички празнуващи 09-09 с присъщото си лицемерие, плюят по системата, но много добре се възползват от нея.
Писал съм победите на 09.09. Всеки има право на избор.

- Yan_Bibiyan
- Контакти:
damyanov1963 написа:На мен лично ми приличат на подигравка - "Виж глупако, за какво ти взимаме парите!"
Аз пък смятам, че могат да помислят и за някакви картинки върху самите цигари, а не само върху кутията. Дали е подигравка - индивидуално е! За някои да, за други не. Всичко зависи от това как приемаш нещата.

Последна промяна от Yan_Bibiyan на 10 сеп 2016 12:54, променено общо 1 път.
Ето защо оздравителите никога няма да се съгласят с нас - за тях Англия и Шотландия са една и съща държава.
Кашчей написа:Арсенал, като не играят на Айброкс, а на Емирейтс, дали са нов клуб?! Ако някой заиграе на Айброкс, ще стане ли Арсенал?!
z_asd написа:...талончетата за националната лотария (така наречения данък идиот)...

- petur.poppetrov
- Контакти:
Любимата ми е тази,на която стоят двама родители и ковчега на бебето.
- Captain Stottlemeyer
demy27 написа:Повечето пушачи са такива тъпи парчета, че едва ли нещо такова ще ги трогне. На тях цигарите потопени в редки лай*а да им ги продават, ще ги вадят и пак ще ги пушат. В много западни фирми служителите пушачи взимат по-ниски заплати от непушачите, в други изобщо не назначават пушачи. Много от българските пушачи заслужават точно това. Дано някой ден и при нас да стане така.
П.С. Някакъв пушач не само не се трогвал от картинките, но даже и ги колекционирал. Пускал и обяви от рода на: Заменям Рак на белите дробове за инсулт или нещо чернодробно.
Преди години един познат ми разказа как се отказал от цигарите. Случило се в казармата. Човекът клекнал в общата войнишка тоалетна да си свърши работата и както му е редът - запалил цигара, само че я изпуснал. Посегнал да я вземе от мръсния под и ... се погнусил. Помислил си: А бе, какво правя аз!?...
Относно целевата група: От прочетените в интернет материали виждам, че най-голям ефект (нормално) картинките имат върху начинаещите пушачи и младите хора.
Относно Станко: Няколко души в този форум се борят упорито, за да може тяхното име да стане единица за глупост. 1 станко не звучи лошо, но другите кандидати също имат големи шансове...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Относно Станко: Няколко души в този форум се борят упорито, за да може тяхното име да стане единица за глупост. 1 станко не звучи лошо, но другите кандидати също имат големи шансове...
Това добре, а къде е отговора на въпроса ми

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Изключително глупава идея. Ако не е било целта да е стимулира продажбата на табакери де. В момента същата върви изключително добре на 300% плюс надценка ; )
Към картинките да добавим и идиотските надписи вместо цифрите на цигарите. Сега човек нз какви цигари си купува и ако продавачите ги нямат записани от преди... ***. Говоря за цифрите на катран, никотин и етк.
Махнаха и тютюните и цигарите с аромати и свиха асортимента. Само с глупости се занимават.
---
Отгоре на това са пльоснали и снимка на някакъв гол мъж. Толкова ли не можаха да намерят някоя гола жена... е малко ли плеймейтки има, а не да ми пльосват тоя...

Към картинките да добавим и идиотските надписи вместо цифрите на цигарите. Сега човек нз какви цигари си купува и ако продавачите ги нямат записани от преди... ***. Говоря за цифрите на катран, никотин и етк.
Махнаха и тютюните и цигарите с аромати и свиха асортимента. Само с глупости се занимават.
---
Отгоре на това са пльоснали и снимка на някакъв гол мъж. Толкова ли не можаха да намерят някоя гола жена... е малко ли плеймейтки има, а не да ми пльосват тоя...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- trokadero_
- Контакти:
Гнусни са , но който си пуши пак няма да ги откаже.