Какво ви е мнението за картинките на цигарите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Какво ви е мнението за картинките на цигарите

Мнениеот boabbb » 10 сеп 2016 08:53

Простотия са тия снимки :| Надписите също ... За тях имаше един виц: Някакъв си взима цигари и на тях пише - "Цигарите вредят на репродуктивните способности на хората" , а човекът казал - "Извинявай, дай ми едни с инфаркт, вместо тия" :lol: :lol: :lol: Ако на човек сам не му дойде акъла, той няма да ги спре. Ако са толкова вредни - да ги забранят :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

levskifenka
Контакти:

Мнениеот levskifenka » 10 сеп 2016 09:08

Нека се опита и така.Един човек да се спаси от лапите на тази гнусна отрова,пак е нещо...

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 сеп 2016 09:17

sandi74 написа:...
Естествено че го празнувам 9 септември-няма две мнения по въпроса след като нас червеното знаме роди ни и на всичко отгоре сме на всеки километър по много ;) Наздраве за светлия български днешен празник.По този повод ще запаля един без бандеролен светло син Ротманс 100 мм. ;) 8-)

Sandi, отново си оригинален и атрактивен. Ентуасиазиран, в празнично настроение, въодушевен от победите на 09.09. :)
Откривам следните символи в поведението ти:
1. "Без бандеролен светло син Ротманс 100 мм" - връзки с контрабандните канали, организирани и поддържани и от голяма част от празнуващите Девети септември.
2. На тази дата би било по-удачно дори задължително да запалиш махорка, "Казбек", "Слънце" без филтър, "ТУ154"... Може би отдаваш уважение и на съюзниците на Съветската армия?

lans22
Контакти:

Мнениеот lans22 » 10 сеп 2016 09:28

ако тез картинки са поставени там с цел: откажете цигарите...
има мнооого по-добри начини за това.
отказах ги на 31.12.1993-та година. Заради ПОСКЪПВАНЕ И СКАНДАЛ С ПРОДАВАЧКА!
Правителството беше обявило поскъпване с ени 20% от пети януари. Обаче, свърших цигаретес баш на 31-ви. И кат се наредих на ена опашка от 30 човека, че и се продаваха по НОВИТИТЕ ЦЕНИ. ЧЕ КАТ СТАНА ЕДИН СКАНДАЛ:
-ТЕЯ ЦИГАРИ ВЧЕРА ЛИ ГИ ПРОИЗВЕДЕ МА, ЩО СА ПО НОВМИТЕ ЦЕНИ?
- аБЕ ЕЙ, АКО ИСКАМ ШЕ ИМ СЛОЖИМ ЕНО 200% НАДЦЕНКА И ПАК ШЕ ГИ ПРОДАМ - ДНЕСКА. МЪЛЧИ И СИ ЧАКАЙ РЕДЪ.

Та, викам си, ше си земем на 5-ти. И така и не си купих.

Шибано е, че тези отвратителни картинки могат да бъдат гледани и от непушачи, неутрални хора, малки деца.
По-добре да ги нема. Удри ено 200% поскъпване и си трай.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 10 сеп 2016 09:36

На мен си ми харесват. Разглеждам ги, докато пуша, особено както сега трябва и да пуша на някакво специално определено място и така ми минава работното време. Ма много ми се повтарят вече, време е да пуснат нова серия.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 10 сеп 2016 09:39

Повечето пушачи са такива тъпи парчета, че едва ли нещо такова ще ги трогне. На тях цигарите потопени в редки лай*а да им ги продават, ще ги вадят и пак ще ги пушат. В много западни фирми служителите пушачи взимат по-ниски заплати от непушачите, в други изобщо не назначават пушачи. Много от българските пушачи заслужават точно това. Дано някой ден и при нас да стане така.
П.С. Някакъв пушач не само не се трогвал от картинките, но даже и ги колекционирал. Пускал и обяви от рода на: Заменям Рак на белите дробове за инсулт или нещо чернодробно. :)
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 10 сеп 2016 09:48

Живко6461 написа:
sandi74 написа:...
Естествено че го празнувам 9 септември-няма две мнения по въпроса след като нас червеното знаме роди ни и на всичко отгоре сме на всеки километър по много ;) Наздраве за светлия български днешен празник.По този повод ще запаля един без бандеролен светло син Ротманс 100 мм. ;) 8-)

Sandi, отново си оригинален и атрактивен. Ентуасиазиран, в празнично настроение, въодушевен от победите на 09.09. :)
Откривам следните символи в поведението ти:
1. "Без бандеролен светло син Ротманс 100 мм" - връзки с контрабандните канали, организирани и поддържани и от голяма част от празнуващите Девети септември.
2. На тази дата би било по-удачно дори задължително да запалиш махорка, "Казбек", "Слънце" без филтър, "ТУ154"... Може би отдаваш уважение и на съюзниците на Съветската армия?

Всички празнуващи 09-09 с присъщото си лицемерие, плюят по системата, но много добре се възползват от нея.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 10 сеп 2016 09:50

1.Не пуша
2.Не бих критикувал идеята, както всяко нещо има своите плюсове и минуси.
3.Ефектът, който в крайна сметка се цели е въздействие, което да доведе най-малкото до т.нар.намаляване на броя изпушени цигари на ден.
4.Друг е въпросът къде е акцентът, върху коя целева(възрастова) група.
Моето мнение е, че той е насочен основно към т.нар."прохождащи" пушачи и такива с "малък стаж".
Един "закоравял" пушач-ветеран едва ли би се впечатлил от каквато и да е кампания против тютюнопушеното.
5.Иначе от естетическа гледна точка, тези картинки/надписи само развалят дизайна на кутията, това е моето мнение.

Като продават леки автомобили, досега не съм видял да има снимки на трупове от автомобилни катастрофи.

Сравнението изобщо не е правилно, защото:
1.Двете неща са толкова различни, най-малкото като ефект.
2.На практика от цигарите няма абсолютно никаква полза.
3.Докато автомобилите са преди всичко необходимост, имат практическа цел.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 сеп 2016 10:02

doktora25 написа:Четох някъде наскоро, виц уж, ама всъщност е доста интересно и остроумно предложение:
Ефективен начин за борба с тютюнопушенето е на кутиите вместо "Пушенето убива" да има надпис "10% от приходите от тази кутия отиват във фонд Премии към заплатите на депутатите в Парламента."

:lol: хареса ми "уж вица" на доктора и съм сигурен че ще има повече ефект, от тези картинки.
Но докторе, в София, някъде от 2005 г. когато Бойчо беше кмет, стана ясно че е..."извзел" и контрабандата с цигари, под негово крило, пък аз, колкото и презирам Бойчо Тъпото - заради селската му тъпотия и ориентираност, подобни на даскала му Тодор Живков - пак си купувам от "цигарите на Бойчо", щото са все още по 3 лв кутията и пък нямат никакви снимки ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 10 сеп 2016 10:06

Колкото до въпроса на дамянов...ми грозни и смешни са, като ги гледам по витрините! Че и трудно се различават марките...Но не съм сигурен че ще имат някакъв ефект - който си е пушач, пак ще си пуши...Отиваш, казваш марката която пушиш, дават ти я и хич не ти пука за разни надписи и картинки! - поне на мен. И на надписите до сега, пак се усмихвах, тъй като точно пушач, най-добре знае вредата от цигарите ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Свободна зона”