Какво ви е мнението за картинките на цигарите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво ви е мнението за картинките на цигарите
Такива картинки трябва да има на месните и млечните продукти с които убиват децата ни, цигарите са избор дори и лош, храната е необходимост.
Тези картинки са пълна тъпня и акъл не ми го побира, защо още не са ги махнали от кутиите! Напълно идиотски и аматьорски подход, ама явно някаква далаверка има, в която пак обикновения пушач е най-прецакан!
По-тъпо от тия снимки е мисълта, да се сложат такива картинки и на други смъртоносни стоки и услуги! Тъпня умножена с тъпотия! Много ми е интересно, на сливите на жените, к'ви картинки ще има?
По-тъпо от тия снимки е мисълта, да се сложат такива картинки и на други смъртоносни стоки и услуги! Тъпня умножена с тъпотия! Много ми е интересно, на сливите на жените, к'ви картинки ще има?

- Captain Stottlemeyer
Lyubooo написа:Тези картинки са пълна тъпня и акъл не ми го побира, защо още не са ги махнали от кутиите! Напълно идиотски и аматьорски подход, ама явно някаква далаверка има, в която пак обикновения пушач е най-прецакан!...
Както винаги Ганьо знае най-много и е най-умен, макар че не прави с ръце само децата си. Това, че някои европейски страни са 100 години пред нас във всяко отношение изобщо не го притеснява - за него е въпрос на случайно стечение на обстоятелствата. Случайност е и това, че според някои данни България е на 3-6 място в света по смъртност на глава от населението. (Третото място е по данни на ЦРУ, а на тях имам повече вяра

https://www.cia.gov/library/publication ... 6rank.html
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1762_bg.htm
Нека плюенето по адрес на ЕС да започне сега...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Captain Stottlemeyer написа:Lyubooo написа:Тези картинки са пълна тъпня и акъл не ми го побира, защо още не са ги махнали от кутиите! Напълно идиотски и аматьорски подход, ама явно някаква далаверка има, в която пак обикновения пушач е най-прецакан!...
Както винаги Ганьо знае най-много и е най-умен, макар че не прави с ръце само децата си. Това, че някои европейски страни са 100 години пред нас във всяко отношение изобщо не го притеснява - за него е въпрос на случайно стечение на обстоятелствата. Случайност е и това, че според някои данни България е на 3-6 място в света по смъртност на глава от населението. (Третото място е по данни на ЦРУ, а на тях имам повече вяра). Иначе това с надписите и картинките не е някаква приумица и далавера, а директива на ЕС по отношение на тютюневите изделия.
https://www.cia.gov/library/publication ... 6rank.html
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-1762_bg.htm
Нека плюенето по адрес на ЕС да започне сега...
Само не разбрах как решиха, че тази смъртност е благодарение на цигарите

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- anihilator
- Контакти:
гражданин от село написа:Вече се продават по 50-60 ст. едни картончета, които се сгъват и залепват и си слагаш кутията с цигари в "калъфчето".БизнесУт не спи!
Дай малко повече информация за тия картончета , за пръв път чувам

7 е добро число написа:Оранжево небето, оранжево морето,
оранжева тревата, оранжев и градът.
С оранжевите майки, оранжеви дечица,
оранжеви китари, оранжево звънят.
Аватар
7 е добро число Мнения: 462Регистриран на: 26 Юли 2014 21:03Местоположение: ЕтрополеSkype: Припознах се !!!!
Върнете се в началото
А путките на майките оранжеви ли са или са с друг цвят?
sandi74 написа:damyanov1963 написа:На мен лично ми приличат на подигравка - "Виж глупако, за какво ти взимаме парите!"
На кой му пука за цигарите с бандерол бе другарю ДамяновБез бандеролни цигари се продават навсякъде и по тях няма ни картинки ни некролози.На който пък му пречат картинките проблемът му се решава много бързо-купува си табакера и си нарежда папироските в нея.Картинките са за лаиците и едва ли на някой му пука точно за тях
Цигарите без бандерол са все едно пушиш ла*на. Предпочитам да пуша една кутия два дена отколкото да давам всеки ден пари за тези боклуци.
По темата въобще не им обръщам внимание, виждам, че са сложили някаква картинка, но въобще не я заглеждам.
- Shadow_570
- Контакти:
Рядко пуша но пари за цигари не давам земам си поне в завода !! ахехех л***а са наистина но месечно по 2 пъти така че не е опасно марката цигари не се казва щото е фирмена тайна
doktora25 написа:... Ефективен начин за борба с тютюнопушенето е на кутиите вместо "Пушенето убива" да има надпис "10% от приходите от тази кутия отиват във фонд Премии към заплатите на депутатите в Парламента."
Текстът би трябвало да се прецизира. Не са само 10%, не премии към заплати, а друг вид бонуси, не за всички депутати и не само за депутати. Но това е всеизвестно като вредата от тютюнопушенето. Така че резултатът няма да бъде по-различен от този до сега.