Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Наглост: Работодателите са против минималния осиг. доход

Мнениеот Thsmith » 08 сеп 2016 17:17

boabbb написа:
Thsmith написа:
boabbb написа:както и докъде, според вас, ще стигне наглостта на българските "работодатели" :?:

Аз питам до къде ще стигне наглостта на българските синдикати и няма ли да се намери един национално отговорен политик да смаже този тумор. Да вземат пример от Тачър.

---

Категорично против МОД!

Тоест, за тебе е нормално един инженер, който е учил 6 години държавна поръчка, да се осигурява на 300 лв. , така ли :?:

Нормално е да се осигурява на толкова за колкото се уговори да получава. Без прагове. Да го кажем така. И не е нормално да си учил 6 години държавна поръчка. Просто трябва да си плаща образованието сам, а не държавата да надува и надува данъците за да може после да разпределя парите ни между другите и естествено да усвоява една огромна част.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

wire
Контакти:

Мнениеот wire » 08 сеп 2016 17:34

И, какво излиза, че повечето сте цигани, защото с моите осигуровки, тъй-като вашите са много малки, плащам прегледите при лекар на децата ви, детските, пенсиите на родителите ви, майчинството на жена ви и всичко, за което държавата дава пари, взети от осигуровки...
Праговете ги има, точно, за да няма инжИнери на 300лв., лекар на 150лв., барман на 25лв. и т.н.
После не се чудете защо политиците си правят далаверите, те не са като вас да мислят на дребно и как да спестят 100лв за осигуровки, а как да вземат 100к. Не ги съдете, те са като вас, но с по-големи възможности.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот v.r.s. » 08 сеп 2016 17:45

HoUs4oOL написа:
Бойкотът на истинските български национални герои продължава и век след победите им
Янко Гочев*, историк
Отвратителен АНТИБЪЛГАРСКИ репортаж на телевизия БТВ за ЦЕНТРАЛНОТО събитие за българския народ и за всички българи по света от днес - откриването на паметника на българския национален герой от Първата световна война генерал Иван Колев в Добрич. Ето какво сътвориха днес българофобите от БТВ, за да минимализират и манипулират хората във връзка с това тържествено събитие, чакано от истинските български патриоти от десетилетия.

1. Репортажът беше много кратък някъде по-малко от минута.

2. Репортажът беше забутан в края на новините малко преди спортните новини.

3. При обявяване на зрителите кой е генерал Иван Колев се подчертава, че той бил победил РУМЪНЦИТЕ.

Нито дума за победените от него руснаци и сърби. Ако БТВ се смущават от българските победи над тези доказани врагове на България това си е техен проблем, а не наш, но не трябва да лъжат и манипулират по темата. Обяснението може да бъде, че в БТВ са невежи и/или обслужват руска и сръбска медийна политика.

4. Интервютата бяха подбрани само с комунистически мутри, в това число дежурния казионен ''историк'' другарят от БАН Г. Марков - агент на ДС, стар сръбски и руски ''интелектуалец'', упражняващ се в областта на българската история;

http://www.faktor.bg/novini/balgariya/8 ... tzite.html

Работата започва да става сериозна, единствения враг на русофобите - патриоти вече не е само Русия, все по-често се посочва сръбския и гръцкия враг, бТВ е сърбоманска медия!!! :mrgreen:

Това не е твърдение на т. нар. от теб русофоби, а го доказва историята. След Освобождението водим войни предимно със Сърбия и Гърция, които ги слагам наравно с Турция, като най-неприятелски настроените страни към България, дори политиката на Турция не е толкова враждебна към нас, колкото на тези две "братски" православни държави.
Но външният враг не е чак толкова опасен за нацията ни, колкото вътрешният, защото "филите" и "маните" на други държави, които поставят техните интереси на българския са най-големият враг, подкопавайки държавата отвътре. Заради това на държавници като Стамболов и Цанков се е налагало да спасяват България от тях, като първият заплати с живота си, а втрият т. нар. "кървав професор", завърши живота си в изгнание.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 08 сеп 2016 18:19

Кви осигуровки уе, ако сте под 45 годишни и нямате достатъчно трудов стаж забравяйте за пенсии.След 10 години младите хора ще са повече мързеливи и необразовани манговци, кой ще ви плаща пенсиите на вас и ще ви лекува ? Ебати наивниците.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот ivan56 » 08 сеп 2016 18:20

boabbb написа:Ванка, то за пендели и евроатлантически подлоги като Роската хептен няма кой да гласува ;) Ти кефиш ли му се :?: Да се кандидатира мазния Митов от МВнР :?: Кефи ли те тая педеруга :?: Или пък Фред Флинстоун, дето се пада на отбраната министър ... Избери си един евроатлантик, та да гласуваме за него

Жорж Ганчев 8-)
[offtopic]„Не ме гледай умно, българино!“ :lol:[/offtopic]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

bobi_getov1
Контакти:

Мнениеот bobi_getov1 » 08 сеп 2016 18:31

в фирмата коята работя са дали избор на всеки работник -дали да го осигоряват на това което взима или на 4 часа :) осигорявам се на 4 часа взимам 1600 и всичките под масата-пак нека някой ми обяснява как с тези 2 кутий цигари на ден кадето думкам ще доживея до 70 за пенсия-ноооооооо трябва все пак да има балъци да плащат-кой ще гледа мангалите,бежанците за крадене тряпбва да има някоя магистралка с 1см асфалт това онова-хубаво е да има балъци в една държава-лошото е че балъци малко тарикати много
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 08 сеп 2016 18:47

Знаеш ли колко такива има като теб , но това са го правили в продължение на 20 и повече и години.
И сега се пенсионират с минимална пенсия и се чудят какво да правят.И те като теб са си мислили , че няма да доживеят до пенсия , но живота винаги ни поднася неприятни изненади и сега мин. заплата + 300 лв за пазач щото за друго не го искат и се чуди как да свърже 2-та края.Няма тарикати които да са прекали живота. Обикновено прекарваш себе се и от теб зависи колко си се прекарал , а като гледам теб след време ще си от най-прекараните ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 08 сеп 2016 19:51

CTAHKO написа:...Ами Кептън, тази мома дето реши да се хвърли от балкона е непушачка и е спортистка ;) Приемам го, че непушачите сте си такива, какво да го правиш. Освен и спортистите да ги обявим за високо рискова група. Иначе толкова като са ви криви пушачите, аз съм съгласен държавата да се откаже от всякакви грижи за тях и да спре да им прибира пари за осигуровките, какъв е проблема 8-) Накрая ще си останете двайсетина безсмъртни пенсии с подлога в едната и памперс в другата ръка и ще нищите планове за живота си за 50 години напред 8-)

Беше спортистка, сега има проблеми с бъбреците и ще се лекува цял живот заради глупостта си. Може и да пропуши от нямане какво да прави. ;) Иначе вие пушачите изобщо не сте ми криви - всеки има право да се самоубива както иска - дали ще се трови или ще скача от балкона - животът си е негов. Аз просто не желая и няма да плащам заради вас... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 08 сеп 2016 19:56

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:...Ами Кептън, тази мома дето реши да се хвърли от балкона е непушачка и е спортистка ;) Приемам го, че непушачите сте си такива, какво да го правиш. Освен и спортистите да ги обявим за високо рискова група. Иначе толкова като са ви криви пушачите, аз съм съгласен държавата да се откаже от всякакви грижи за тях и да спре да им прибира пари за осигуровките, какъв е проблема 8-) Накрая ще си останете двайсетина безсмъртни пенсии с подлога в едната и памперс в другата ръка и ще нищите планове за живота си за 50 години напред 8-)

Беше спортистка, сега има проблеми с бъбреците и ще се лекува цял живот заради глупостта си. Може и да пропуши от нямане какво да прави. ;) Иначе вие пушачите изобщо не сте ми криви - всеки има право да се самоубива както иска - дали ще се трови или ще скача от балкона - животът си е негов. Аз просто не желая и няма да плащам заради вас... 8-)

Има едно правило пенсионерче, не хапи ръката, която те храни! Ако не са пушачите и пияниците, ти ще ровиш по кофите.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 08 сеп 2016 20:06

Captain Stottlemeyer написа:
язе написа:... Или някой наистина си мисли, че с 16 лева на месец здравни, плаща нещо? Ми аз като пушач и пияч, чрез акциз и ддс, плащам по около 10 лева на ден, защото съм рисков играч. Отделно си плащам и здравните. Та, смешни "плащачи" като капитан недоебан и всички убитаци в темата, да знаете, че аз ви плащам, не вие на мен. 8-) 8-)

Ами естествено че ти плащаш бе, дрисльо - "рисков играч"!... :lol: Плащаш с парите си, плащаш и със здравето си. Само че, парите ти не отиват по предназначение - в НЗОК, както един колега добре е обяснил, само че кой да чете. Ти плащаш на тарикатите - политици, олигарси и мутри, за да живеят още по-охолно и добре с твоите пари, докато ти се правиш на мъж! :lol: "Рисков играч" - дрисльо!... :lol:
П.П. И не се грижи за мен, аз изкарвам добри пари, а когато (живот и здраве) стигна до пенсия (до която ти може и да не стигнеш), ще изкарвам още по-добри - достатъчни за възрастен човек като мен, който отдавна е осигурил и децата си. :)

Хех, че вземи си парите от тях. Какво са ти виновни пушачите, които са си платили за себе си, за теб, че и за твоите внуци даже. Ти какво плащаш, че толкова си се разпенил - нищо! Zero! Ти като пълен трезвеник, си вреден за българската икономика!!! Трезвениците сте паразити!!! Не мрънкай, ами почвай да пиеш и да пушиш. Бъди родолюбец и дай и ти своят принос за възхода на българската икономика!!! Стига си лежал на чужд гръб.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”