Е нямаше как да не се усмихна на това. Адриана Лима и Барса <3
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
След 15 години в Казанлък отново ще пристигне отбор от елитната футболна група на България.Следващата сряда, 21 септември от 16.00 часа „розите“ ще приемат елитния „Черно море“ воден от Георги Иванов – Гонзо, в среща от 1/16 финалите на турнира за Купата на България.
boabbb написа:Пет припознавачески теми за ЦСКА-СОФИЯ за закуска![]()
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:boabbb написа:Пет припознавачески теми за ЦСКА-СОФИЯ за закуска![]()
![]()
Спазвай т. еди коя си с правилното изписване на отборите, че Рибаря (а.к.а. бай Модор) ще ти вземе акредитацията за седмица![]()
![]()
boabbb написа:JackPackage написа:boabbb написа:Пет припознавачески теми за ЦСКА-СОФИЯ за закуска![]()
![]()
Спазвай т. еди коя си с правилното изписване на отборите, че Рибаря (а.к.а. бай Модор) ще ти вземе акредитацията за седмица![]()
![]()
Аз не виждам някъде да сте писали ПФК "Левски 1914" АДСамо Левски си пишете ... Същото се отнася и за журналята
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Paul Scholes написа:Остарях.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта